lalenium Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Θέλω να αγοράσω ένα tablet ,με απαραίτητη προϋπόθεση να έχει οθόνη γύρω στις δέκαίντσες ,να έχει οπωσδήποτε και 3G ,και εαν είναι δυνατόν και GPS ,με τιμή γύρω στα400 Ευρώ. Τι υπάρχει σε αυτήν την τιμή;Επίσης ποιο λειτουργικό είναι καλύτερο το IOS ή το ANDROID; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 13, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Επίσης ποιο λειτουργικό είναι καλύτερο το IOS ή το ANDROID; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Ιούλιος 13, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 3g + Ios + 400€;In what universe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Ιούλιος 13, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 3g + Ios + 400€;In what universe? In sales section universe μάλλον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lalenium Ιούλιος 13, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Ε εντάξει εαν αξίζει το IOS τόσο πολύ θα ανεβάσω το μπάτζετ μου ένα κατοστάριακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Ιούλιος 13, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 εγω θα περίμενα το 10αρι της Google Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούλιος 13, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Για πότε η αγορά? :crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούλιος 13, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 περιμενε και το 10αρι της MS με Win8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lalenium Ιούλιος 13, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Για πότε η αγορά? :crazy_pilot:Για τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lalenium Ιούλιος 13, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 περιμενε και το 10αρι της MS με Win8Σωστός ενδιαφέρουσα περίπτωση ,μου είχε διαφύγει τελείως ότι θα βγάλει και η μαικροσόφτταμπλέτα. Πότε περίπου θα βγουν; Τα windows 8 που θα έχει θα είναι τα ίδια για τους desktopυπολογιστές ή καμιά ειδική έκδοση για arm επεξεργαστές ,δηλαδή θα μπορούν να εγκατασταθούνκαι προγράμματα για που υπάρχουν για desktop υπολογιστές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lalenium Ιούλιος 13, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 εγω θα περίμενα το 10αρι της GoogleΤι διαφορά θα έχει από μια οποιαδήποτε ταμπλέτα με android; Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Ιούλιος 13, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Σχετικα οικονομικότερο αν ερθει στα 299$ που λένε. Και φανταζομαι οτι θα εχει καλα specs και υποστήριξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 13, 2012 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Τα windows 8 που θα έχει θα είναι τα ίδια για τους desktopυπολογιστές ή καμιά ειδική έκδοση για arm επεξεργαστές ναι εχουνε διαφορα στις εφαρμογες +οχι μονο Μονο ARM αν εχεις επεξεργαστη + εκδοση για arm windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούλιος 13, 2012 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Για τώρα.The smiley had a link.+1 [MENTION=14427]BloodMage[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
lalenium Ιούλιος 13, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 The smiley had a link.+1 @BloodMageA τώρα το είδα. Πολύ καλή περίπτωση τα tablet με windows 8 και απο ότι είδα θα βγούν με διπύρηνο atomδηλαδή με X86 επεξεργαστή άρα θα μπορούν να τρέξουν τα πάντα ,πραγματικά φαντάζει η καλύτερη λύσηαυτήν την στιγμή το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει α περίμενω μέχρι Δεκέμβρη. Μπήκα σε σκέψεις τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.F. Ιούλιος 13, 2012 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Θέλω να αγοράσω ένα tablet ,με απαραίτητη προϋπόθεση να έχει οθόνη γύρω στις δέκαίντσες ,να έχει οπωσδήποτε και 3G ,και εαν είναι δυνατόν και GPS ,με τιμή γύρω στα400 Ευρώ. Τι υπάρχει σε αυτήν την τιμή;Επίσης ποιο λειτουργικό είναι καλύτερο το IOS ή το ANDROID;Προσωπικά είχα iPad και βολεύτηκα τα Android.Από τα Android που είχα, και είχα 4-5, βολεύτηκα περισσότερο το Motorola Xoom, το πρώτο όμως, όχι το 2. Αν είναι να περιμένεις, θα πρέπει να περιμένεις κανένα 8-μηνο τουλάχιστον μέχρι να φτάσουν νέα tablet με windows 8 κτλ στην αγορά. Αν αντέχεις ως τότε, άλλου παπά ευαγγέλιο, και αυτά που υπάρχουν θα πέσουν πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.