fanisk Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2004 Παιδες ξερεις κανεις που μπορω να βρω αυτο το τανκ????? Που η αντλια "μπαινει" μεσα σε αυτο και ειναι βυθιζομενη(δεν ξερω αν υπαρχει αλλο...)!!!!! Για πειτε για πειτε:worship:
DJD Σεπτέμβριος 14, 2004 #3 Σεπτέμβριος 14, 2004 Mόνο στο CoolPc αν θα βρείτε. Προσοχή όμως κάνει μόνο για eheim 1048 (ή κάποια μικρότερη της) και έχει 3/8 ρακόρ τα οποία δεν αλλάζουν.
YDinopoulos Σεπτέμβριος 14, 2004 #4 Σεπτέμβριος 14, 2004 Kαι μαλλον σταματησε ν φερνει και ολας..... Σκ@τα !!!!
fanisk Σεπτέμβριος 14, 2004 Author #5 Σεπτέμβριος 14, 2004 Οχι Γιαννη δεν βρηκα κι εψαξα σχεδον παντου......ναι μαλλον σταματησαν να το φερνουν κ αυτοι...σκ@τα!!!!!Το πολυ πολυ να φτιαξω ενα δικο μου σε διαστασεις που θελω εγω απο πλεξι αλλα θα ηθελα οι κολλησεις να ειναι οσο το δυνατον πιο "αορατες"!Ποιος μπορει να μου το κανει αυτο ομως?
YDinopoulos Σεπτέμβριος 14, 2004 #6 Σεπτέμβριος 14, 2004 Για να κολλησεις πλεξι με πλεξι, χρειαζεσαι χλωροφορμιο (καλα το ειπα....)Απο τηνν αλλη, εγω θα παω σε αλουμινά, να μου φτιαξει ενα κουτακι και να βαλω εκει μεσα ενα ταπερ - ψυγειο και την αντλία!
fanisk Σεπτέμβριος 14, 2004 Author #7 Σεπτέμβριος 14, 2004 Ναι το ξερω αλλα θελεις και αδεια για να το παρεις νομιζω....Ο Μπλεοθονης και ο Κοπριτης σιγουρα θα ξερουν!Λες να παβ κι εγω σε αλουμινα? Ισως...Ποτε θα πας? Οταν το κανεις ανεβασε φωτο να το δω αν μπορεις!
YDinopoulos Σεπτέμβριος 14, 2004 #8 Σεπτέμβριος 14, 2004 OK. Μεσα στην εβδομάδα πιστευω (κ ελπίζω) να το εχω....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.