smartakis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2012 Εχω ενα laptop το οποιο ηταν ανοικτο και ακουγα μουσικη. Επεσε νερο πανω στο πληκτρολογιο και εσβησε. Απο τοτε δεν αναψε ποτε παλι. Το ανοιξα, εβγαλα την Motherboard (δεν ειχε κανενα σημαδι διαβρωσης) καθαρισα οση σκονη ειχε μαζεψει και το ξαναεκλεισα. Μετα απο αυτο αναβει (αλλα δεν κανει κανενα θορυβο, εκτος του οτι ακουγεται καπως ο σκληρος) και απλα παραμενει ανοικτο το λαμπακι του power και του σκληρου. Η οθονη δεν αναβει ουτε βεβαια λειτουργει κατι αλλο.Θεωρησα οτι το προβλημα ειναι στην Motherboard, οποτε και αγορασα μια η οποια περιμενω να μου ερθει.Πιστευεται οτι εκανα καλα ή μπορει να υπαρχει καποιο αλλο προβλημα? (π.χ. οθονη ή επεξεργαστης)Υ.Γ. Δεν επεσε καθολου νερο στην οθονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιούλιος 12, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 Δεν επεσε καθολου νερο στην οθονη.Mηπως ομως οταν το εκλεισες την αφησες ξεσυνδετη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smartakis Ιούλιος 12, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 Οχι την εχω συνδεσει κανονικα, αφου οταν παταω το κουμπι του power αναβει, οταν βαζω το φορτιστη και παλι αναβει ενα λαμπακι οτι φορτιζει, το ανεμιστηρακι δουλευει.Σιγουρα δεν εχει καει αλλα ισως να εχει βραχυκυκλωσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 13, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Δοκιμασες να το ανοιξεις χωρις το πληκτρολογιο πανω ? Ποιο μοντελο ειναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smartakis Ιούλιος 13, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Το εχω δοκιμασει.Ειναι το HP Compaq Presario CQ60Αποκλειετε δηλαδη να εχει βραχυκυκλωσει η μητρικη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alf Ιούλιος 13, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Δεν αποκλειεται να εχει βραχυκυκλωσει αλλα ειναι δυσκολο να το τσεκαρεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smartakis Ιούλιος 24, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2012 Αλλαξα motherboard, αλλαξα σκληρο, αλλα και παλι το laptop απλα αναβει χωρις να κανει καποιο ηχο εκκινησης και η οθονη νεκρη! Τι αλλο μπορει να φταιει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιούλιος 24, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2012 Κουφο αλλα το εχω παθει τρεις φορες και η μια προσφατα,δεν τσεκαρεις το κουμπι του λαπτοπ μην κολαει και μενει πατημενο..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 25, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 Ποιο μοντελο ειναι ? Αν δεν κουμπωσεις τιποτα στη μητρικη παρα μονο τη καλωδιοταινια της οθονης τι κανει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.