Jump to content

Χαλασμενη motherboard?

smartakis

Recommended Posts

Εχω ενα laptop το οποιο ηταν ανοικτο και ακουγα μουσικη. Επεσε νερο πανω στο πληκτρολογιο και εσβησε. Απο τοτε δεν αναψε ποτε παλι. Το ανοιξα, εβγαλα την Motherboard (δεν ειχε κανενα σημαδι διαβρωσης) καθαρισα οση σκονη ειχε μαζεψει και το ξαναεκλεισα. Μετα απο αυτο αναβει (αλλα δεν κανει κανενα θορυβο, εκτος του οτι ακουγεται καπως ο σκληρος) και απλα παραμενει ανοικτο το λαμπακι του power και του σκληρου. Η οθονη δεν αναβει ουτε βεβαια λειτουργει κατι αλλο.

Θεωρησα οτι το προβλημα ειναι στην Motherboard, οποτε και αγορασα μια η οποια περιμενω να μου ερθει.

Πιστευεται οτι εκανα καλα ή μπορει να υπαρχει καποιο αλλο προβλημα? (π.χ. οθονη ή επεξεργαστης)

Υ.Γ. Δεν επεσε καθολου νερο στην οθονη.

Οχι την εχω συνδεσει κανονικα, αφου οταν παταω το κουμπι του power αναβει, οταν βαζω το φορτιστη και παλι αναβει ενα λαμπακι οτι φορτιζει, το ανεμιστηρακι δουλευει.

Σιγουρα δεν εχει καει αλλα ισως να εχει βραχυκυκλωσει.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.