Jump to content

3770k Θερμοκρασια

tasos9

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδια.Χθες αλλαξα το επεξεργαστη σε μια p8p67 απο τον ι5 2500κ σε ι7 3770κ.Αφου εκανα αναβαθμιση και το bios ετρεξα το wprime και ειδα θερμοκρασιες σε idle 40c kai sth full 75c.Για ψυξη εχω υδροψυξη.καμια ιδεα?Ευχαριστω

Πόσο ήταν πριν;

Το idle δε μου φαίνεται τραγικό, άμα δεν έχεις aircondition και έχεις 32ριες ambient στο δωμάτιο. Οι stress temps παίζει να είναι λίγο ψηλές, για μαμά επεξεργαστή. Άσε να στρώσει λίγο η πάστα 1-2 μέρες, μερικές βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου.

Όταν λες υδρόψυξη εννοάς τις ετοιματζίδικες λύσεις (aka corsair HX0) ή πλήρη σετάκι;

Οι ivy είναι και πιο ζεστοί από τους sb πάντως.

O i5 2500k σε <idle ειχε 20c και στη full στα 4.3ghz ειχε 47c.Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει καποιο προβλημα λογω το οτι το chipset ειναι p67.

Καλησπερα παιδια.Χθες αλλαξα το επεξεργαστη σε μια p8p67 απο τον ι5 2500κ σε ι7 3770κ.Αφου εκανα αναβαθμιση και το bios ετρεξα το wprime και ειδα θερμοκρασιες σε idle 40c kai sth full 75c.Για ψυξη εχω υδροψυξη.καμια ιδεα?Ευχαριστω

Τι τον αγόρασες δεν 'έψαξες ? δεν κοίταξες ? τώρα μοναχά αν βγάλεις το καπάκι και αλλαγή πάστας

Intel Ivy Bridge και θερμοκρασίες: Φταίει η νέα θερμοαγώγιμη πάστα! - ( HWBOX ) O/C on first boot

Intel Ivy Bridge Temperatures: Η Intel παραδέχεται ότι ζεσταίνονται με overclocking! - ( HWBOX ) O/C on first boot

Ειρωνικά το λέω βασικα άλλα οκ τες πα..

Όπως λεει και ο φίλος παραπάνω το Idel παρα είναι τραγικό..

εγώ με την H80 έχω 34-35 Idle και το Load δεν ξερπερνάω τα 60 στα 4.2 με 1.15 ρεύμα..

άρα κάτι δεν πάει σωστά

αυτές οι τιμές που έχεις είναι με το στοκ Cooler..

αρά για μένα λύσε απλά το Block βάλε με καλή θερμαγωγική (artic silver)

για παράδειγμα και δες άμα ακουμπάει το Block σωστά γιατί κάτι δεν είναι σωστό σιγουρο..

Αυτο που λες το εκανα,δηλαδη εβγαλα το block και δοκιμασα δυο παστες και την arctic silver5 και της prolimatech και μου δινει τις ιδιες θερμοκρασιες.με το ι5 2500κ με 5ghz δεν ειχα τετοια θερμοκρασια

Κάτι δεν γίνεται σωστά πάντως θέλει όλο έξω και ξανά από την αρχή..

καθάρισμα αντλιες ψυγεία βγάλε και τον cpu ξαναβάλτον μην δεν έχει πατήσει σωστά..

κανονικά πρέπει να έχει 30 idle και max κάποιο... αλλά όχι 75

O i5 2500k σε <idle ειχε 20c και στη full στα 4.3ghz ειχε 47c.Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει καποιο προβλημα λογω το οτι το chipset ειναι p67.

Ιdle 20 ? σε ψυγειο μενεις ?

Τωρα για τις θερμοκρασιες εισαι σιγουρος οτι εχει γινει σωστη εξαερωση σε περιπτωση που μιλαμε για custom loop?

Εμένα ο 3770 με την Η60 (με 2 ψυγεία) δουλεύει με θερμοκρασίες δωματίου 33 , 39 idle και 50 full load με stock ρεύμα και συχνότητα. Με την stock ψύκτρα είχα δει και εγώ ανάλογες με τις δικές σου θερμοκρασίες ,λογικά κάτι δεν πάει καλά με το block, άσχετο τι θερμοκρασία έχεις στο north ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.