mer Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2012 Έχω στην κατοχή μου ένα Razer Deathadder, λίγο πάνω από δυο χρόνια, όμως το τελευταίο δίμηνο μου έχει εμφανίσει 2 προβλήματα. Συγκεκριμένα το αριστερό κλικ μερικές φορές πατιέται 2 φορές και το mid κλικ της ροδέλας άλλες φορές δεν πατιέται και άλλες φορές πατιέται 2 φορες. Γίνεται κάτι ή πάει για απόσυρση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούλιος 11, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2012 το δικο μου εν βρασμω ψυχης το στειλα.Αν θες να το δοκιμασεις πρεπει να βγαλει τα pad γιατι απο εκει κατω εχουντις βιδες >.< Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 11, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2012 ίσως θέλει καθαρισμό. Επειδή το έχεις πάνω απο 2 χρόνια εγγύηση μάλλον δεν παίζει. Προσπάθησε να το το καθαρίσεις - δεν χάνεις τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Ιούλιος 11, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2012 Βασικά το άνοιξα από πάνω και το καθάρισα αλλά δεν άλλαξε κάτι. Μπορεί αύριο να επιχειρήσω να το ανοίξω και από κάτω αφού δεν μου μένει κάτι άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Ιούλιος 12, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 Μένει. Βάλε τελευταίο firmware. Είναι κλασσικό θέμα των deathadder αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Ιούλιος 12, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 Ναι μεν προσπάθησα αλλά δεν γίνεται τίποτα. Εγκατέστησα τους τελευταίους οδηγούς αλλά δεν περνιέται το τελευταίο fw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Ιούλιος 12, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 δοκίμασε να βγάλεις εντελώς τα παλιά και μετά εγκατάσταση των τελευταίων Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Ιούλιος 13, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Δεν ξέρω τι κάνω λάθος αλλά δεν το πετυχαίνω. Το κάνω uninstall από το device manager με άλλο ποντίκι και ενώ έχω παράλληλα συνδεδεμένο το deathadder,εγκαθιστώ το razer synapse 2.0. Κάνω restart,κάνει updates, τρέχω το deathadder firmware updater 1.40 στο current version μου γράφει 0.00 και όταν πατάω start δεν φένεται να γίνεται κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Ιούλιος 13, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Mην βάλεις το synapse για αρχή και προσπάθησε (πάλι αφού έχεις σβήσεις τα πάντα) να περάσεις το firmware χωρίς updater, αλλά manually Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.