Jump to content

Μια απλη ερωτηση

unstoppable

Recommended Posts

Οι αλλοι τρεις ,εγω συνεχιζω να απορω.. γιατι δεν εχουν ποσταρει το οχι τους?

Πάντα κοιτάω αλλά μερικές φορές βαριέμαι να κάνω edit όταν δεν είναι κανένα σοβαρό λάθος... :whistling

Αρχική απάντηση από saxon_747

Tω κειταο αλα καμοια φωρα μου κσεφαιβγι κανα λαθακει....:p

Αλιθοια??????Αι δαιν τω πησταιβο!!!!!!!Δαιν τω παιρημαινα απω αισσαινα αφτω τω πραγμα!!!!

:p

Παντα! Δεν υπαρχει μεγαλυτερη αδικια απο το να παρεξηγηθω απο κατι που δεν ηθελα να πω με το τροπο που τελικα φανηκε...

Αρχική απάντηση από paschalia

Εχμ.. αν ολοι κοιτατε.. το δευτερο οχι ποιου ειναι?

φαγοθηκες να μαθεις ποιοι ειναι.:p εγω ειμαι ο ενας. ετσι κιαλιος με την ανορθογραφια μου απορο πως με καταλαβενεται κιολας. αλλα σας ζητω και παλι συγνωμη. σε αυτο το θεμα ειμαι απαραδεκτος.....παντος σχεδον παντα το ποσταρο και μετα κοιταο

το κοιταω αλλα ειναι πολυ αργα και συνηθος τα 20!!! στα 10 θελουν διωρθ. μη πω σβησημο:sick:

E τι οχι λες τοτε ?! Ενα τεραστιο ΝΑΙ πρεπει να πεις..!

ναι ε τωρα το προσεξα. τοση ωρα αλλα διαβαζα. εχω προβλημα μεγαλο τελικα υοτε να διαβαζο δεν ξερω

Αρχική απάντηση από zyx

ναι ε τωρα το προσεξα. τοση ωρα αλλα διαβαζα. εχω προβλημα μεγαλο τελικα υοτε να διαβαζο δεν ξερω

Aληθεια(κ χωρις παρεξηγηση φυσικα) το θεμα της ορθογραφιας το παλευεις ή δε σε νοιαζει?Ειναι αρκετα ασχημο θα ελεγα,κ ειναι κριμα βρε συ....

Προς Ζυξ : Η απαντηση ηταν χιουμοριστικου χαρακτηρα ,δεν ειχε κανενα σοβαρο υφος .

Απλα βαριεμαι να βαζω και τις απαραιτητες φατσουλες διπλα .

Αρχική απάντηση από Samael

Aληθεια(κ χωρις παρεξηγηση φυσικα) το θεμα της ορθογραφιας το παλευεις ή δε σε νοιαζει?Ειναι αρκετα ασχημο θα ελεγα,κ ειναι κριμα βρε συ....

δεν μπορω να πω οτι δεν με νοιαζει αλλα δεν μπορω να πω οτι κανω και τπτ

Προς Ζυξ : Η απαντηση ηταν χιουμοριστικου χαρακτηρα ,δεν ειχε κανενα σοβαρο υφος .

Απλα βαριεμαι να βαζω και τις απαραιτητες φατσουλες διπλα .

:p :P :p

Πάντα . Εχω μανία με την ορθογραφία (όχι ότι δεν κάνω λάθη εν αγνοία μου) και ... σίγουρα θέλω να θαυμάσω αυτά που έχω γράψει !!!!:help:

Παντα κοιταω μεσω προεπισκοπησης πριν "φυγει" το μηνυμα...αλλα καποιες φορες ισως το αφησω αν δεν ειναι σοβαρο λαθος..εννοω αν το νοημα δεν αλλαζει..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.