Jump to content

Ipad

PGM

Recommended Posts

Κοιτα το εχω βολευτει τοσο πολυ το ipad που πλεον εχω αντικαταστησει το φορητο στο σπιτι .

Απο την μια σκεφτομαι τα 32 και την χωριτηκοτητα και απο την αλλη οτι με το 3g θα μπορω να εχω ανα πασα στιγμη ιντερνετ + gps κατι που δεν εχει το απλο (δεν με καιει βεβαια και αυτο). Αν και με το κινητο / hot spot λυνεται και αυτο ....

Απλα δεν ξερω αν το καινουργιο ειναι τοσο πολυ τεχνολογικα μπροστα απο το 2...περα απο την οθονη που ειναι μακραν καλυτερη .

Διαβασα καπου οτι το 3 , ζεσταινετε αρκετα σε βαθμο που δεν μπορεις να το κρατας + δεν μπορεις να το φορτιζεις αν πχ βλεπεις μια ταινια , ισχυουν αυτα ? εχει κανεις εμπειρια ?

όταν είσαι συνδεδεμένος σε wifi εντοπίζει τη θέση σου με βάση το ap. Ουσιαστικά, έχει συνδεδεμένη τη MAC address του access point (wireless router) με ένα στίγμα, και την ένταση του σήματος με μια ακτίνα γύρω από το στίγμα. Το πως βρήκε το στίγμα του ap? είτε μέσω των google cars, είτε είχε συνδεθεί κάποια συσκευή με 3g ή gps στο ap, και ταυτόχρονα χρησιμοποίησε το gmaps.

το αστείο, βέβαια, είναι όταν μετακινήσεις το ap σε άλλη περιοχή. Πήρα το ap που είχε η αδερφή μου στο σπίτι της, και ενώ ήμουν Πεύκη, με εμφάνιζε στον Περισσό. Μετά από λίγο καιρό, όταν ήμουν με <30% σήμα, με εμφάνιζε σωστά στην Πεύκη, αν πλησίαζα, με εμφάνιζε στο Περισσό :p Για το άλλο, που αγόρασα από αγγελία εδώ, και το έχω στην Κεφαλονιά δεν το συζητάμε. Με εμφανίζει κάπου στα Νότια Προάστια, κι εγώ βλέπω Ζάκυνθο (:sick:) απέναντί μου :hehe:

Δε βρίσκω λόγο να πάρεις το 3g. Κινητό δεν θα χεις μαζί σου πάντα έτσι κι αλλιώς; Κάντο hotspot και συνδέσού μέσω αυτού, αυτό κάνω κι εγώ :)

Ναι αλλά για σκέψου να έχεις gps με 9.7 retina οθόνη. Που το πας αυτό; :p

Ναι αλλά για σκέψου να έχεις gps με 9.7 retina οθόνη. Που το πας αυτό; :p

Καλά έχω πάθει πλάκα με την retina. 1η γνωριμία και έχω μείνει μαμάκας. Απίστευτη ποιότητα ....

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.