chriss1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2012 Καλησπερα στο forum,και να στε ολοι καλα.λοιπον,εχω μια GIGABYTE EP45-UD3LR η οποια εχει on board audio card from realtek 5.1.το συστηματακι μου το δουλευω ως htpc,και επειδη εχω ηχεια 5.1 ελεγα μηπως ειχα καλυτερη ποιοτητα με την sounblaster?εν τω μεταξυ εψαξα για drivers στο google και δεν βρηκα κατι.ττι λετε?εχει δοκιμασει καποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 10, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2012 Realtek.Η Soundblaster ειναι πολυ πολυ πολυ παλια καρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss1 Ιούλιος 10, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2012 το ξερω οτι ειναι παλια.απλα ελεγα μηπως εκανε καλυτερη δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιούλιος 10, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2012 Καλυτερη δεν θα ειναι, η μονη διαφορα οτι με την sb θα εχεις περισσοτερες επιλογες απο θεμα ρυθμισεων στο software αλλα και παλι η καρτα εχει σταματησει να υποστηριζεται απο την creative και δεν προκειται να βρεις driver για 7αρια,επειδη την εχω και εγω (και για να περασει η ωρα) μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα καποιους driver non-official φυσικα για xp.Οταν λεω περισσοτερες επιλογες εννοω για παραδειγμα να εχεις ταυτοχρονα κουμπωμενα ακουστικα και ηχεια και να μεταφερεις τον ηχο απο την μια εξοδο στην αλλη κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss1 Ιούλιος 11, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2012 ok παιδια ευχαριστω.θα παει για την αποθηκη αφου δεν νομιζω να πουλιεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιούλιος 11, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2012 Yπαρχει και αυτο,το λεω απλα ενημερωτικα χωρις να σημαινει κατι.Απλα αυτο που για μενα ειναι αχρηστο σε καποιον αλλο ισως χρησιμευσει πχ. για μοντες η οτιδηποτε http://www.thelab.gr/pwliseis/min-to-petate-xariste-to-edo-kai-96875.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Ιούλιος 13, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 ισως η soundblaster να εχει ποιο δυνατη εξοδο,δλδ να παιζει στα ακουστικα ας πουμε πιο δυνατα.αλλα δεν αξιζει τον κοπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Ιούλιος 15, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2012 μόνο με daniel_K drivers μπορεί να δουλέψει καλά, σε windows 7 η XP. Αν έχει κάποιος χρόνο για δοκιμές ας το κάνει.Όταν την είχα 2003-2004, με τους official drivers δεν μπορούσα να κάνω video capture, η κάρτα είχε τεράστιο Latency λόγω κακών driver και ας είχε τον EMU επεξεργαστή πάνω. (νομίζω και στην emu 0404 έχει τον ίδιο, αλλά έχει και dsp μαζί εκείνη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DwS Ιούλιος 15, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2012 παίδες να ρωτήσω κάτι άσχετο-σχετικό;πως μπορώ να δω ακριβώς το μοντέλο της κάρτας ήχου που έχω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.