paschalia Αύγουστος 4, 2004 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Εχμ.. για πειτε καλε ..τι χρειαζεται το καλσον σε ενα πισι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 4, 2004 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!! Πολύ γέλιο! Elpis φαντάσου πως θα κάνουν αν δούνε ένα PC με ψύξη freon στον επεξεργαστή και νερό στο chipset, vga, ram και hdd. Ούτε εργοστάσιο να ήταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 4, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Sisman [Σήμερα, στις 18:18] Επισκεψη σε 'ροζ' καταστημα Θεσ/νικης απο γνωστο moderator. moderator: Καλησπερα σας. κοπελα: Καλησπερα! moderator: Θα ηθελα το φνηνοτερο καλσον που εχετε. κοπελα: ΟΚ. μηπος θα σε βολευε κατι 'καλυτερο'? moderator: Οχι οχι, οσο ποιο απλο γινεται. κοπελα: μαλιστα, και τι θα το κανεις? moderator: Ωχ τι να σου λεω τωρα... κοπελα: Ε οχι, πες μου ντε ;-) moderator: ΟΚ για τον υπολογιστη μου το θελω... LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!! απλα .... ΚΟΡΥΦΑΙΟΟΟΟ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 4, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 το καλσον απο οτι θυμαμαι χρησιμευει για ναφτιαξεις κατι για το ψυγειο για να στερεωνεις τους ανεμηστηρες... εχει και review... (??) σωτος ειμαι ή ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 4, 2004 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 εκτος κ εισαι απεριοριστα ερωτευμενος με το pc σου κ θες να το παντρευτεις...οποτε ψαχνεις ρουχαλακια για τον γαμο...... ...... επισης μπορει να χρησιμευσει κ ως sleeving.... ηηηηηηηη φιλτρο αερα για τα φανακια........!!! Το πρωτο μου ακουγεται καλυτερα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Αύγουστος 4, 2004 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 :D :P :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 4, 2004 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 το Thread αυτο γ@μει και δερνει!!!!:banging: εχω λυθει απ'τα γελια..... :rofl: Bleo8onhs κανε κρατει γιατι δεν την βγαζω καθαρη.... παντως περα απο την πλάκα το ολο αθλημα overclocking/ modding στελενει πολυ κοσμο αδιαβαστο.... και πολλες φορες βεβαια μας κολλαει και την ταμπελα του φρικιου... μιας και ειναι πολυ λιγοι αυτοι που ειναι διατεθειμενοι να κατσουν να ακουσουν (ποσο μαλλον να καταλαβουν:whistling ) τους λογους και το σκεπτικο που χαρακτηριζουν ενα τετοιο χομπυ.... στελνεις ακομα και υποψιασμενα ατομα, τελειως αδιαβαστα... δεν θα ξεχασω τη φατσα ενος μηχανουργου και ενος τεχνιτη σε μια βιοτεχνια ειδων χαλκου οταν τους εδειχνα την SP-94 και προσπαθουσα ματαια να τους αποσπασω πληροφοριες σχετικα με τον τροπο κατασκευης ενος αντιστοιχου αντικειμενου....ειχαν γουρλωσει τα ματια και ειχαν κλεισει τα αυτια.... τελειως firewalled λεμε..... ...τον πωλητη που με βοηθουσε να βρω ροδακια για το κουτι του υπολογιστη πετωντας παραλληλα ατακες του στυλ "προσεξε να μην σου φυγει" "που θα το βγαζεις βολτα να'ρχομαι να το βλεπω" κ.α..... ....τον Κο Ασημακοπουλο οταν αγορασα γυρω στα 100 μετρα sleeving καλωδιων (ομαδικη παρ.)και κατοπιν ερωτησης του πληροφορηθηκε οτι προοριζεται για υπολογιστες ...αλλα και πιο "ψαγμενους" σαν κατι υπαλληλους σε Κατουμα κ.τ.λ. οταν πηγαινα και ρωταγα: Κοπ. - καλησπερα θελω ενα molex extractor Υπ. - Πως ειπατε?? Κοπ. - Εναν εξολκεα για βυσματα τροφοδοσιας ηλεκτρονικου υπολογιστη.....θα ηθελα... Υπ. - Δηλαδη?? Κοπ. - Ειναι ενα μαντζαφλαρι σαν στυλο που το πατας απο πισω και βγαζει μια μυτη η οποια σπρωχνει τα πινς των καλωδιων εξω απο το πλαστικο βυσμα συγκρατησης.... Υπ1. - Αααα.. αυτο λες...ναι, χμ! μας τελειωσε..... Υπ2. - Δεν εχουμε τετοια πραματα εμεις εδω.... Υπ3. - Υπαρχει τετοιο εργαλειο?? σοβαρα? Υπ4. - Και τι ειπαμε οτι το θες εσυ αυτο ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 4, 2004 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Δεν είναι o/c αλλά.... Εγώ: Γειά σας, ή vga πού πήρα από σας δεν λειτουργεί...... Καταστηματάρχης: Την δοκίμασες πάνω στον υπολογιστή σου;;;;;;;; θα νόμισε ότι έχω τίποτα μαντικές ικανότητες καί να ξέρω με το μάτι πότε κάτι δεν δουλεύει!! :alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 4, 2004 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Κοπριτης τι ακριβως απαντησες στους 4 υπαλληλους..? ΑYTO δεν μας ειπες..! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 4, 2004 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 σε καταστημα με ανταλακτικα για ψυγεια-πλυντηρια κτλΟ τυπος κατι μαστορευε με αλλους δυο...-Γεια σας μηπως εχετε αντλιες πλυντηριων?-Ναι,για τι μαρκα θες?-Εχμ....οτι ναναι! αρκει να ειναι μικρη!γυρνανε τα κεφαλια κ οι 3 με τη φατσα του style: "τι ειναι αυτος ρε!!!" κ σκανε στα γελια!!ακομα να τους ελεγα οτι τη θελω για pc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 4, 2004 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 22:06] Κοπριτης τι ακριβως απαντησες στους 4 υπαλληλους..? ΑYTO δεν μας ειπες..! :P πραγματικα εχεις πολυ περιεργες αποριες...... η απαντηση παντως ηταν μια.... (αν και πολεμιος του Τακαρου - αεκτζης γαρ-.) ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ... :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 4, 2004 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Sisman [Σήμερα, στις 18:18] Επισκεψη σε 'ροζ' καταστημα Θεσ/νικης απο γνωστο moderator. moderator: Καλησπερα σας. κοπελα: Καλησπερα! moderator: Θα ηθελα το φνηνοτερο καλσον που εχετε. κοπελα: ΟΚ. μηπος θα σε βολευε κατι 'καλυτερο'? moderator: Οχι οχι, οσο ποιο απλο γινεται. κοπελα: μαλιστα, και τι θα το κανεις? moderator: Ωχ τι να σου λεω τωρα... κοπελα: Ε οχι, πες μου ντε ;-) moderator: ΟΚ για τον υπολογιστη μου το θελω... LOLLLLLLLLLLL XAXAXAXAXaxaxAXAXAxaxaXAXAXA..... Απλα κορυφαίοοοοοοοοο:worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 4, 2004 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Ε μα ,εκει ειναι στην περιπτωση σου το καλο της υποθεσης Υποτιθεται οτι ηταν ειδικοι ΚΑΙ οι 4 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 4, 2004 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 22:47] Ε μα ,εκει ειναι στην περιπτωση σου το καλο της υποθεσης Υποτιθεται οτι ηταν ειδικοι ΚΑΙ οι 4 ! οντως... τρομαρα τους αν και... μιας και το αναφεραμε... δεν μπορουμε να εχουμε απαιτηση να τα ξερουν ολα.... απλοι υπαλληλοι ειναι κι αυτοι..... ειδικα σε τετοια καταστηματα με κατι εκατονταδες χιλιαδες προιοντων, τι να πρωτογνωριζουν οι καημενοι? το κουφο της υποθεσης ειναι οτι ο μονος που καταλαβε τι εψαχνα (molex extractror) ηταν ο πλεον ηλικιωμενος υπαλληλος του καταστηματος του Ρ.Κατουμα στην Πραξιτελους... βαριεστημενος και με υφος χιλιων καρδηναλιων..... χωρις επεξηγησεις και πολλα πολλα σχολια, ανοιξε το ντουλαπι και κοιτωντας αλλου, μου παρεδωσε το πολυποθητο εργαλειο.... και εγω με τη σειρα λοιπον μου πηγα αδιαβαστος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 4, 2004 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Κοπριτης δεν τους πηραν νυχτα ,ουτε ηταν -υποθετω- στραβος ο εργοδοτης τους.Αν παω να δουλεψω σε ενα παιδικο σταθμο και δεν εχω ιδεα τι εστι Farine-Lactee .. asta να πανε..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Αύγουστος 4, 2004 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Παιδια αυτο το thread γ@μει και δερνει οπως λεει και ο Κοπριτης!!!!!:banging: :banging: :banging: :banging: :banging: Εδω και 10 λεπτα γελαω σαν μ@λ@κ@ς...εχω πεθανει απο τα γελια λεμεεεεεεεεε!!!!! :D :D Φανης:"Γεια σας! Μηπως εχετε hydor l30 ή Eheim?" Υπαλληλος:"Και βεβαια εχουμε! Ποσο ειναι το ενυδρειο σας"? Φανης: (γελαω εγω...)"Τι να σας πω...." Υπαλληλος: (με κοβει εκει που θα του ελεγα οτι ειναι για pc!)"Μηπως ειναι σαν αυτο?"(επειδη ζητησα "μεγαλη" αντλια μου δειχνει ενα που ηταν 1.5 μετρο μηκος εμπαινε καρχαριας μεσα!!!!!) Φανης: (αρχιζω τη πλακα εγω...)"Μπαααα...οχι οχι ειναι πιο μικρουλι!" Υπαλληλος:"Μηπως σαν αυτο?"(κανα μετρο...) Φανης:"Οχι! Ειναι πιο μικρο!" Υπαλληλος:"Ε ποσο ειναι?" Φανης:"Μα δεν με αφησατε να σας πω γιατι το θελω!" Υπαλληλος:"Ωραια πειτε μου!" Φανης:"Αχεμ...το θελω για τον υπολογιστη μου!" Υπαλληλος: (τραβαει μια τζουρα φραπε και 3 τζουρες τσιγαρο! με κοιταζει σα να κατεβηκα απο τον Αρη!) Εχετε τον υπολογιστη σας μεσα στο νερο? Φανης: (Ντοιιιιιιιιιιιιινννν!!!!!)"Εεεε...οχι ακριβως!Τον ψυχω με το νερο!" Υπαλληλος: (βγαινει ενας αναστεναγμος του στυλ "ααααχχχ ηρεμησα!")"Αααα καταλαβα!" Φανης: (τιποτα δεν ειχε καταλαβει...επρεπε να δειτε το προσωπο του!)"Εχετε?" Υπαλληλος:"Ναι (παει σε κατι ραφια) οριστε!" Φανης: (λεω φευγοντας..)"Καλη σας μερα!" (Του δινω τα χρηματα, βγαινω εξω πεθαμενος απο τα γελια με το ζορι κρατιομουν! και με κοιταζει κανοντας το σταυρο του!) Τελικα το χομπυ μας εχει πολυ πλακα!!!!! Ας συνεχισουμε να τρομαζουμε τον κοσμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 4, 2004 Author #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 λοοοολ και εγω ειχα ενα παρομοιο περιστατικο.... μονο που εγω δεν βρηκα τελικα την αντλια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 4, 2004 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 23:37] ....Τελικα το χομπυ μας εχει πολυ πλακα!!!!! Ας συνεχισουμε να τρομαζουμε τον κοσμο! μπου! γιατι οχι.... σε λιγο καιρο θα μας που θα μας παρουν χαμπαρι θα μας δειχνουν και στο δρομο.... "-Ε! κοιτα....αυτοι ειναι, - Δελαμπητες....τσ,τσ..... Μη!, μη τους κοιτας... ειναι παραξενοι κι επικινδυνοι....." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 4, 2004 Author #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 lol..... εγραψες μεγαλε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Αύγουστος 4, 2004 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia [Χθες, στις 23:06] Κοπριτης δεν τους πηραν νυχτα ,ουτε ηταν -υποθετω- στραβος ο εργοδοτης τους.Αν παω να δουλεψω σε ενα παιδικο σταθμο και δεν εχω ιδεα τι εστι Farine-Lactee .. asta να πανε..! Παιδία παιδία χρειάζεται λίγη κατανόηση και στους υπαλλήλους γιατί τυχαίνει να δουλεύω σε ένα κατάστημα με Η/Υ το τι ακούς κάθε μέρα δε περιγράφεται από τι μια να γελάς και από την άλλη να σε πιάνουν τα κλάματα.επίσης αν κάθε κατάστημα ακολουθεί μια γραμμή πωλήσεων από εκεί και πέρα δε μπορείς να εξελιχθείς περισσότερο.αλλά μου φαίνεται ότι πρέπει να γίνει και ένα θρεντ άλλη μια μέρα στη δουλειά η αντεπίθεση των υπαλλήλων χεχεχεχε:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.