Mitos175 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2012 Απο σεπτεμβρη ειναι σιγουρο οτι θα παω για μια 2η οθονη και μπορει 3η.Το θεμα μου.Αξιζει να παω με την οθονη που εχω τωρα ή να προτιμισω κατι αλλο?Η χρηση που θα κανω θα ειναι gaming και διαφορα προγραμματα(fl studio, autocad, photoshop κλπ.)Επισης θα καθομαι αρκετες ωρες στον υπολογιστη Η οθονη μου ειναι η εξης: LG M2550D Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 10, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2012 για games άμα θες περισσότερες απο μία πάς σε τρεις οθόνες ίδιου μεγέθους για να έχεις την μία ακριβώς μπροστά σου. Με 2 δεν γίνετε γιατι στο κέντρο θα βλέπεις τις άκρες απο τις όθονες (εκτός και αμα δεν έχεις πρόβλημα με αυτό). για photoshop κτλπ δεν έχεις θέμα ότι μέγεθος και αριθμό να έχουν αυτές που θα επιλέξεις αφού θα τις έχεις ως βοηθητικές.Η 25αρα που έχεις είναι μια χαρά οθόνη, αλλά άμα είμουν στην θέση σου μαλλον θα την πουλούσα και θα έπερνα ακριβώς ίδιες οθονες για gaming ώστε να μην έχουν απόκλιση στους χρωματισμούς φωτεινότητα κτλπ. Άμα δεν τις ήθελα για gaming θα κρατούσα την 25αρα για βοηθητική και θα έπερνα μια καλή για κεντρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Ιούλιος 10, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2012 Καλησπερα φιλε.Δεν ειχα σκοπο καταρχην να αγορασω αλλες διαφορετικου τυπου.Σχετικα με το gaming και τις 2 οθονες που λες το ξερω ναι και ειναι απαισιο γι'αυτο αναφερω και 3η οθονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.