Jump to content

Windows 3.11

BaironKant

Recommended Posts

Καλησπέρα ,

Έχω αυτό το http://mastodonpc.tripod.com/personal/6381-my0.html του 1993 model number 6384 ( το πρώτο μου) και έχω αρχίσει να το ανακατασκευάζω ,βάψιμο κουτιού διάφορα ,ώστε να έρθει στην αρχική του φάση , το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να βρω τα windows 3.11 που θέλω να του βάλω ,έχεις κανείς καμιά ιδέα ???

ΥΣ . αν υπάρχει κανείς με το ίδιο pc θέλω να του κάνω κάποιες ερωτήσεις ας μου στείλει πμ ευχαριστώ

Έχω ένα σφραγισμένο πακέτο 14 δισκεττών με MS-DOS 6.2+ και MS Windows for workgroups 3.11 Eng από DELL μηχάνημα εκείνης της εποχής. :):):)

Επίσης κάπου πρέπει να έχω και κάτι αρχαίους ide των 4Gb.

Αν θες έλα να τα πάρεις, χώρω πιάνουν σε μένα, δεν πρόκειτε να ασχοληθώ με αυτά... :)

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους , [MENTION=416]dpolal[/MENTION] είμαι λίγο μακρυά αλλά σε ευχαριστώ πολύ :) , [MENTION=1215]nucleus[/MENTION] καλή ιδέα αλλά το θέλω όπως ήταν :) , [MENTION=3128]2cpu[/MENTION] φυσικά και μου κάνει :)

Ναι 95 έχει τώρα στον 80 ΜΒ σκληρό του ,ήταν η τελευταία αναβάθμιση που του είχα κάνει απλά θέλω να το φέρω στην αρχική κατάσταση που το αγόρασα δλδ με windows 3.11 :crazy_pilot:

[MENTION=1215]nucleus[/MENTION] Ωραίος αλλά το μηχάνημα παίρνει μόνο 1,44 δισκέτες :wall: αν έχει κανείς τα αρχεία έχω την άδεια ήταν μαζί με το μηχάνημα απλά έχω χάσει τις δισκέτες [MENTION=3128]2cpu[/MENTION] και στο mail μου αν θες λογικά μπορείς panvom@yahoo.gr

Δισκέτες. Είχα πάθει σύνδρομο στέρησης όταν είχα περάσει από τον Atari στο PC διότι δεν έβρισκα αρχικά ένα καλό πρόγραμμα για δισκέτες. Τελικά βρέθηκε το VGACOPY αλλά καμιά σχέση με το FCOPY PRO του Atari όπου έκανες ότι βιασμό ήθελες στην δισκέτα. (sorry για το off topic:red: )

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.