Wheelie Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2012 καλησπεραεχω το netgear DGN 3500 και εχω την εντυπωση οτι με τα στατιστικα που εχει η γραμμη μου,επρεπε να κλειδωνω παραπανω...ADSL Link Connection Speed 13942 kbps 1023 kbps Line Attenuation 10.0 db 8.7 db Noise Margin 8.1 db 23.0 dbγια πειτε καμια γνωμη;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούλιος 10, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2012 - Ποιός είναι ο πάροχός σου ?- Είχες δοκιμάσει ή έχεις δοκιμάσει με κάποιο άλλο adsl modem/router για να συγκρίνεις συγχρονισμούς απόδοση ?- Αποσύνδεσε φίλτρα και τηλεφωνικές συσκευές και σε περίπτωση που το router το έχεις σε κάποιο πολύμπριζο, απλά βάλτο σε μιά μπρίζα μόνο του μόνο για δοκιμή. Τσέκαρε άν βλεέπεις καμιά διαφορά προς τα πάνω. Διπλοτσέκαρέ το.- Δές σάν έξτρα λύση τί γίνεται άν περάσεις το τελευταίο firmware άν δέν το έχει ήδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wheelie Ιούλιος 10, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2012 - Ποιός είναι ο πάροχός σου ?- Είχες δοκιμάσει ή έχεις δοκιμάσει με κάποιο άλλο adsl modem/router για να συγκρίνεις συγχρονισμούς απόδοση ?- Αποσύνδεσε φίλτρα και τηλεφωνικές συσκευές και σε περίπτωση που το router το έχεις σε κάποιο πολύμπριζο, απλά βάλτο σε μιά μπρίζα μόνο του μόνο για δοκιμή. Τσέκαρε άν βλεέπεις καμιά διαφορά προς τα πάνω. Διπλοτσέκαρέ το.- Δές σάν έξτρα λύση τί γίνεται άν περάσεις το τελευταίο firmware άν δέν το έχει ήδη.οτε εχω στα 24με siemens sl2 141 kai thomson της cyta στα ιδια κλειδωνα.το ειχα κανει και ποιο παλια αυτο με τα φιλτρα αλλα με αλλο παροχο και η τιμη δεν αλλαζε.θα το ξαναδοκιμασω ομως μολις βρω λιγο χρονοτο firmware εβαλα το τελευταιο official της netgear. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.