Mobster Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2004 'Εχω κάνει overclock τη GeForce4 MX440 χρησιμοποιώντας το powerstrip. Έχω βάλει τις συχνότητες στο max και η λάρτα δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα. Θέλω να τεστάρο τη κάρτα και σε μεγαύτερες συχνότητες αλλά δεν έχω βρει κανένα άλλο πρόγραμμα για ΝVIDIA? Δοκίμασα να εγκαταστήσω το NVMax, αλλά μου ζητάει τους detonator drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 4, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Δοκιμασε το Rivatuner (www.guru3d.com) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 4, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Δοκιμασε το Rivatuner (www.guru3d.com) Με προλαβες....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 4, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Όσο και να ανεβάσεις όμως........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 4, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo Με προλαβες....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobster Αύγουστος 4, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Αρχική απάντηση από georgesod Όσο και να ανεβάσεις όμως........ Ναι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 4, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 ενοει οτι η καρτα δεν κανει και πολλα πραγματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobster Αύγουστος 4, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 ααα καλά ναι το ξέρω. Την έχω καιρό τώρα, και την πήρα και 20 Euro. Ούτε που ξέρω τη μάρκα είναι. Τέσπα, μόλις δοκίμασα το RivaTuner. Και πάλι έβαλα τα max που προσφέρει το πρόγραμμα και πάλι η κάρτα δουλεύει τζιτζι. Δηλαδή απο 250/333 πήγε 375/500. μήπως θα γίνει καμιά έκρηξη χωρις να το πάρω χαμπάρι ή είναι ΟΚ? Θα τη τεστάρω με BFV απόψε αρκετές ώρες, για να δούμε. θα τρελαθούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.