Jump to content

P4 3.0C - Η ΜΟΝΗ CPU ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΛΗ

TROIDX

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εδώ και μιά εβδομάδα εχω εναν 3.0 northwood (τον αγόρασα απο hacshop :D ) o οποίος μου πήγε με αμοντάριστη asus p4c800-e deluxe, slk 948u με enermax 90mm και corsair 2x512 twinx pc 4400 (όλα απο hacshop:devil: ) μέχρι εδώ.....:jump: :whistling :jump:

:jump: :jump: :jump:

Λόγο του γνωστού προβλήματος Vdroop σταθερά πάει μέχρι 255fsb και 1.80 Vcore απο bios (δέν δίνω παραπάνω Vcore με τίποτα λόγο slk και καλοκαιριού) με 1:1 και 3448 timings με 2.75 Vdimm.Βγάζει μικρό buffered στο sandra (5798), super pi που δεν με ικανοποιεί (37s) αλλα μονό prime stable για πολλές ώρες.

Το bios ειναι το 1017,002 beta και θα ασχοληθώ πιό πολύ όταν έρθει σωλήνας για το asetec antarctica.:D :D :D

post-167-1416071134,3644_thumb.jpg

Βασικά αuτό που με προβληματίζει είναι το pi και τα scores σε sandra (arithmetic,multimedia και memory)

Αρχική απάντηση από xylokastro

εμένα ο p4 2.8ghz/3.2ghz πιάνει στο super pi 3.6 s

δωσε μου ενα screenshot σε παρακαλω...

Αρχική απάντηση από unseen

δωσε μου ενα screenshot σε παρακαλω...

Kαι μένα ύποπτο μου φάνηκε αλλά το προσπέρασα

:whistling

Αρχική απάντηση από TROIDX

τα ταιμινγκς δεν φτιαχνουν με τιποτα.μαλον θα παω σε A-DATA VITESTA

και τι θα κερδισεις? στους ιδιους χρονους κημενετε

Αρχική απάντηση από xylokastro

εμένα ο p4 2.8ghz/3.2ghz πιάνει στο super pi 3.6 s

μηπως ενοουσε 3λεπτα και 6σεκοντ:rolleyes: :whistling :p

Εχω την εντυπωση οτι μπορεις να ριξεις λιγο τα ταιμινγκς.Τώρα τι άλλο τρέχει θα το δώ στην πορεία.

Τις μνήμες που δουλευω τώρα τις πηρα απο ενα φιλο που εχει και τις 3200XL. Θα βάλω και αυτές να δω τι γινεται.

Στο spi το ras2cas κάνει τη διαφορά. Υποθέτω μπορεί να σου κατεβάσει 0,4-0,6 sec. Προσπάθησε για 2,2,2,5 αλλά χλωμό μάλλον για τόσο μεγάλο fsb

Στα 200 τις ετρεξα 2.5-3-3-6. Απο κει και περα στα 242 παιζουν 2.5-4-3-6. Στα 250 παιζουν μονο 3-4-4-8. Αυτο που σιγουρα δεν κατεβαινει ειναι το RasToCas.Πρεπει να δοκιμασω αλλεσ μνημες;)

post-167-1416071134,4478_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.