vdeseris Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2004 Αναρωτιόμουν γιατί κάνει τόσο πολύ θόρυβο η αντλία μου. Η απάντηση στην παρακάτω εικόνα. Δουλεύει μεν ακόμα αλλά βγάζει έναν τραγικό θόρυβο. Τι αντλία μου προτείνετε? Πάλι L20? Η Eheim 1048 πόσο κάνει και που μπορώ να τη βρώ στη Θεσσαλονίκη? Η Checkmate έχει την Swiftech MCP 600 στην προνομιακή τιμή των 98 + ΦΠΑ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 4, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Καλυτερα να πεις στην checkmate αν μπορουν να σου φερουν την νεα αντλια της swiftech mcp 650 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Αύγουστος 4, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Η swifttech είναι φοβερή αντλία αλλά 120 δεν δίνω. Αν έκανε 75$ (όσο την δίνουν στο Αμέρικα) θα το σκεφτόμουν. Καμία άλλη πρόταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 4, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Παλι L20 τοτε, η δικια μου δουλευει 24/7 εδω και μηνες χωρις προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 4, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 περίεργο αυτό με τις αντλίες και η δικία μου που ήρθε και με χρήση στην πλάτηδουλευει 24/7 3μήνες και δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό (L30) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 4, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Πρέπει να πουλιέται η προπέλα σαν ανταλλακτικό.Ρώτα σε μαγαζί με ενυδρεία.Quiko Mega Pet ( Ν. Σφήκας & Σία Ε.Π.Ε.) Λεωφ. Γεωργικής σχολής 142, Θέρμη (λίγο πριν το φανάρι της γέφυρας θέρμης, όπως πάμε για το αεροδρόμιο δεξιά.) Τηλ. 2310, 489070-1 Ωράριο Σουπεμαρκετ __________________ Piranha Βασίλης Ζαμανης Ν.Φωκα 16 2310226002 __________________ .ΜΠΙΖΙΚΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ Λέων. Ιασονίδου 19 Περιοχή Καμάρα Τηλ.: 2310 230803 Ανεβαίνοντας την Ιασωνίδου πριν το δεύτερο φανάρι. __________________ ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ Αγγελάκη 17, Περιοχή Έκθεση Τηλ.: 2310 240874 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Αύγουστος 4, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Thanks ΓιαγκΤ. Από το Quiko την πήρα οπότε θα ρωτήσω εκεί αν έχουν ανταλλακτικό. Η ανταλλακτική προπέλα κοστίζει γύρω στα 2 μου είπαν. Πολύ ακριβά ανταλλακτικά έχει η HYDOR!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 4, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Παλι καλα...!Αλλα πως ειναι δυνατον να σπασει η προπελα μονο με τη πιεση απο το νερο ρε συ???Πολυ κουλο ακουγετε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Αύγουστος 4, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Το κουφό είναι ότι σπάσανε δύο από τα "φτερά" και χωρίς να την πειράξω καθόλου. Ποιότητα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 4, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 :OT: / ρε συ Γιαγκ τι θα γινει με την περιπτωση σου???μηπως θα επρεπε να γινει ειδικη θεματικη ενοτητα στο "τι-που-ποσο?" με τιτλο "Ρωτα τον Γιαγκ"???εχω μεινει αναυδος....:worship:και θελω και την ατζεντα σου..../ :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 4, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 εγώ την θέλω σε ηλεκτρονική έκδοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 4, 2004 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Ευχαρίστως, αλλά πάλι θα με χρειάζεστε για το τι πουλιέται και που. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 4, 2004 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 σε αυτό έχεις δίκιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 4, 2004 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 21:30] εγώ την θέλω σε ηλεκτρονική έκδοση εγω παλι φανταζομαι μαυρο, δερματινο και φθαρμενο σημειωματαριο, δεμενο με λαστιχο το οποιο θα συγκρατει τις ατελειωτες καρτες τις οποιες δεν εχει προλαβει να καταχωρησει ο κατοχος του....... γραμμενο με πενακι σινικης (και με φτερο να'ναι γραμμενο δε με χαλαει εδω που τα λεμε....) το οποιο εννοειται (ακους εσυ Ιθαγενη Μονογλωσσε?) οτι θα εχει και τα απαραιτητα συνοδευτικα σχολια κατω απο καθε καταχωρηση..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 4, 2004 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Όταν το μαγαζί ήταν του πατέρα μου, πράγματι ήταν μαύρο δερμάτινο το σημειωματάριο, αλλά χωρίς λαστιχάκι.Με πενακι σινικής θα έγραφε μάλλον ο παππούς μου, αλλά τότε οι πελάτες και οι προμηθευτές ήσαν λιγοστοί. Νομίζω σε τετράδιο έγραφε.Εγώ ξεκίνησα με φαϊλοφαξ και παρότι το ανανεώνω συχνά, ο outlook και το κινητό είναι τα κύρια αποθηκευτικά μου μέσα.Δυστυχώς δεν γράφω σχόλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 4, 2004 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 επεσα κοντα παντως.....can't blame a man for trying....:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 5, 2004 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Sorry για το offtopic αλλα τι επαγγελεσαι ΓιαγκΤ (καθαρη απορια)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 5, 2004 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Sorry για το offtopic αλλα τι επαγγελεσαι ΓιαγκΤ (καθαρη απορια)? Συγγραφεας του Χρυσου Οδηγου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 5, 2004 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Δεν μπορώ να φανταστώ ποιο βαρετή δουλειά από την συγγραφή τέτοιων οδηγών. Επισκευάζω-κατασκευάζω ηλεκτρολογικά-ηλεκτροϋδραυλικά σκαφών αναψυχής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.