Jump to content

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών μου. Πριν λίγες μέρες το ανεμιστηράκι σταμάτησε να λειτουργεί και η κάρτα παρολίγον να ψηθεί! Όπως ήταν αναμενόμενο την πήγα για service στο κατάστημα από όπου την αγόρασα. Μετά από μια βδομάδα μου έστειλαν μήνυμα ότι η κάρτα ήταν προβληματική και επειδή ήταν μέσα στην εγγύηση θα την αντικαταστήσουν. Αλλά λόγω του ότι δεν κυκλοφορεί πλέον μου πρότειναν μια άλλη. Και το ερώτημα είναι το εξής. Εάν εγώ αρνηθώ την/τις πρόταση/προτάσεις τους, μπορώ να ζητήσω πιστωτικό και να επιλέξω μια της αρεσκείας μου και να πληρώσω την προκύπτουσα διαφορά; Και αυτό γιατί η κάρτα ήταν μια MSI R5970. Αφενός είχα δώσει 570€ τότε για να την πάρω και αφετέρου ακόμη και σε σημερινά συγκριτικά οι επιδόσεις της είναι αρκετά υψηλές με άλλες που φοράνε καινούρια chips (όπως αυτή που μου πρότειναν). Εξάλλου διάβασα ότι εφόσον είναι μέσα στην εγγύηση η κατασκευάστρια εταιρία στην αντικαθιστά με την εφάμιλλη της νεότερης σειράς (δε γνωρίζω κατά πόσο αληθεύει αυτό). Όσο για το πιστωτικό γνωρίζει κανείς πως υπολογίζεται; Είναι το ίδιο ποσό με αυτό της αρχικής αγοράς ή κάποιο μειωμένο;

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

@zapata

Από το κιτρινομάγαζο.

@virus777

Στο μήνυμα που μου έστειλαν ανέφεραν μόνο τον κωδικό του προϊόντος και σε αναζήτηση που έκανα στο site τους δε βρήκα προϊόν που να αντιστοιχεί σε αυτόν τον κωδικό. Όταν τηλεφώνησα στο service μου είπαν ότι αυτό που μου πρότειναν είχε εξαντληθεί και ότι θα ξαναεπικοινωνήσουν. Αν θυμάμαι καλά ήταν της σειράς 6xxx αλλά δεν ήταν ούτε το 6970 ούτε το 6990 φυσικά. Όταν επικοινωνήσουν και μου προτείνουν κάτι θα ενημερώσω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.