thanulee Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2012 Γεια χαρα, αγορασα το Mamba και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Εχω καποιες αποριες σχετικα με την μπαταρια.α) οταν ειναι σε wireless mode πως καταλαβαινω οτι η μπαταρια τελιωνει? πρεπει να κοιταω το λαμπακι? πχ την ωρα που επαιζα χτες εσβησε χεχεβ) πως ειναι ο σωστος τροπος φορτισης? το βαζω πανω στη βαση και για ποση ωρα? οταν το φορτιζω με το καλωδιο και παιζω ταυτοχρονα ποση ωρα το αφηνω περιπου? δε θελω να χαλασω τη μπαταριαγ) οταν κλεινω τον υπολογιστη, πρεπει να κανω switch off το wireless απο κατω?γενικα εαν το χρησιμοποιει καποιος ας μου πει τι παιζει σχετικα με τη μπαταρια του και το σωστο φορτισμα κτλευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούλιος 9, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 Όταν το χρησιμοποιείς ασύρματα η ένδειξη στο πλάι αριστερά στο ποντίκι είναι για την μπαταρία. Αν είσαι με καλώδιο τότε η ένδειξη αυτή αλλάζει ανάλογα με το προφίλ που χρησιμοποιείς (dpi). Η μπαταρία είναι Li-ion Polymer. Είναι η καλύτερη μπαταρία για γρήγορη φόρτιση και ανοχή σε ημιτελείς φορτίσεις. Δεν έχει πρόβλημα και μην σε απασχολεί η μπαταρία. Όπως όλες οι μπαταρίες αυτού του τύπου σε καμιά πενταετία θα χρειαστεί αντικατάσταση είτε τη χρησιμοποιείς είτε όχι. Νομίζω μαγαζιά όπως το IT-Smart φέρνουν ανταλλακτικά για τα Razer. Όταν κλείνεις τον υπολογιστή καλό είναι να κλείνεις τον διακόπτη από κάτω ειδικά αν δεν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις για αρκετό καιρό το ποντίκι. Όπως όλα τα ποντίκια αν δεν το χρησιμοποιείς κάνει εξοικονόμηση ενέργειας αλλά όπως όλα κάτι ξοδεύει από την μπαταρία. Ιδανικά αν κλείνεις τον υπολογιστή η ασύρματη βάση πρέπει να εξακολουθεί να έχει ρεύμα από την USB οπότε το ιδανικό για μένα θα ήταν να "παρκάρεις" το ποντίκι πάνω στην ασύρματη βάση να φορτίζει όσο δεν το χρησιμοποιείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanulee Ιούλιος 9, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 Δηλαδη πρεπει να ρυθμισω τον υπολογιστη να δινει ρευμα σε usb θυρες για να μπορω να το φορτιζω. Αρα χεστηκα μου λες κοινως, φευγω απο το σπιτι και το αφηνω στη βαση και ας λειπω 2 μερες, δε μασαει η μπαταρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούλιος 9, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 Δηλαδη πρεπει να ρυθμισω τον υπολογιστη να δινει ρευμα σε usb θυρες για να μπορω να το φορτιζω. Αρα χεστηκα μου λες κοινως, φευγω απο το σπιτι και το αφηνω στη βαση και ας λειπω 2 μερες, δε μασαει η μπαταρια?Ακριβώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanulee Ιούλιος 9, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanulee Ιούλιος 11, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2012 Να ρωτησω κατι αλλο, επειδη απο default μου φαινεται πολυ γρηγορο, στα ποσα dpi θα ηταν καλα για 24' οθονη που εχω? Αcceleration on ή off? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 11, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2012 ΠΑΝΤΑ OFF.Τα DPI ειναι καθαρα που σε βολευει.Το polling βαλτο 500/1000hz Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούλιος 11, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2012 dpi όπου σε βολεύει. Ούτως η άλλως έχει τα 2 πλήκτρα κοντά στο left click για να ανεβάζεις - κατεβάζεις προφίλ και άρα dpi. Το polling rate το έχω στα 1000hz αφού είναι και ένας από τους λόγους που το mamba κοστίζει τόσο. Ακόμη και ασύρματα αποδίδει επιβεβαιωμένα 1000hz (και σου ξεζουμίζει την μπαταρία σε dt)Τώρα όσο για το acceleration που έχει στις επιλογές του το mamba είναι πιστεύω καθαρά θέμα προτίμησης. Αν παίζεις σε πολύ υψηλά dpi ίσως είναι καλύτερα να είναι off. Κοντά στα 1800 που το δουλεύω εγώ σε 2D και mmorg το acceleration που αρέσει κάπως καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούλιος 12, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 To acceleration σε FPS ειναι καρκινος παντως. 500hz με 1000 δεν εχει διαφορα, καλυτερα 500 να χαλας και λιγοτερη μπαταρια, λογικα στα 1000 δεν θα ειναι και τοσο σταθερο ( κανε ελεγχο με αυτο εδω http://tscherwitschke.de/download/mouserate.zip )Επισης εφοσον παιζεις με μπολικα dpi καλο ειναι να ενεργοποιεις το raw input εφοσον υπαρχει στις επιλογες των παιχνιδιων που παιζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.