Jump to content

Βοηθεια για "ανασταση" παλιου PC

JRSB

Recommended Posts

Αν βάλει SP3 δε νομίζω να την παλέψει με αυτό το hw. Απ΄ όσο θυμάμαι το SP3 είναι αρκετά βαρύ σε σχέση με το vanilla λειτουργικό.

α) Δοκίμασες καθόλου lubuntu? (αν και με 128 ΜΒ δε νομίζω να την παλέψει)

β) Καλές λύσεις είναι και το puppy linux ή το DSL (damn small linux) για boot από CD/DVD. (αν και δεν ξέρω αν θα σου παίξει εύκολα το wireless - αξίζει μια δοκιμή)

Μήπως επειδή η κάρτα είναι USB2 (στο manual αναφέρει "USB2 interface", όχι κάτι του τύπου "USB 2/1,1" που θα δήλωνε συμβατότητα με παλιότερα USB) και το PC λόγω ηλικίας (Celeron 600Mhz είπες) έχει USB1.

Γιατί δεν πήρες μια κάρτα PCI; Πιο πιθανό είναι να λειτουργούσε αυτή.

Eχω την εντύπωση πως αυτές οι κάρτες είτε είναι usb είτε είναι pci, πρώτα στήνεις drivers από το συνοδευτικό cd και μετά συνδέεις την συσκευή!

Δεν το δοκιμάζεις :p

Eχω την εντύπωση πως αυτές οι κάρτες είτε είναι usb είτε είναι pci, πρώτα στήνεις drivers από το συνοδευτικό cd και μετά συνδέεις την συσκευή!

Δεν το δοκιμάζεις :p

Για την διόρθωση είμαι σίγουρος πως σε 2 PCI κάρτες ασύρματου δικτύου που έχω εγκαταστήσει. Πρώτα την τοποθετείς, την "βλέπει" το λειτουργικό και εγκαθιστας τους drivers.

Για USB κάρτες δεν ξέρω, δεν έχουν περάσει από τα χέρια μου.

Με αυτή τη μνήμη τα Xp θα σέρνονται -το έχω δοκιμάσει σε παρόμοιο μηχάνημα-ιδίως αν μπει και κανά office.(Αν ανέβεις στα 512 no problem).Για linux κοίτα όπως λένε τα παιδιά πιο πάνω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.