nick-firestorm Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2012 χαλασε το deathadder μου (δε λειτουργει ροδελα και δεξικλικ), και δε βρισκω την αποδειξη. στο account μου ομως στο plaisio εχω τα στοιχεια παραγγελιας κλπ, θα δεχτουν αντικατασταση; αν οχι, μπορει κανας συμφορουμιτης να με εξυπηρετησει; για θεσσαλονικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Ιούλιος 9, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 Ναι.Αν έχεις τα στοιχεία του account σου, τον αριθμό πελάτη θα σε εξυπηρετήσουν κ έτσι.Το έχω κάνει με διάφορα προϊόντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούλιος 9, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 Ναι δεν θα εχεις θεμα. Να εχεις και ταυτοτητα μαζι ομως (ή διπλωμα κλπ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Ιούλιος 9, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 πακετο, τωρα ειδα πως εληξε η εγγυηση. εχει κανεις αλλος valid? ;pppp Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 9, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 πακετο, τωρα ειδα πως εληξε η εγγυηση. εχει κανεις αλλος valid? ;ppppδε παίζει κάτι τέτοιο κοιτάνε σειριακό, εκτός και αν είναι άμπαλος ο υπάλληλος.Σχετικά με το ποντίκι πως σταμάτησε να λειτουργεί απο την μία στιγμή στην άλλη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Ιούλιος 9, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 πακετο, τωρα ειδα πως εληξε η εγγυηση. εχει κανεις αλλος valid? ;ppppΈχω την εντύπωση ότι αν έχεις κάνει register το προϊόν στο site της Razer τότε σου δίνουν έναν ακόμα χρόνο επιπλέον εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 9, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 2 χρόνια νομίζω δίνει το plaisio, παραπάνω δεν νομίζω να δίνει η razer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούλιος 9, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 Όσους reseller κοίταξα για την razer 2 χρόνια δίνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Ιούλιος 9, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 [MENTION=3765]HellhammeR[/MENTION] Κάνε τον κόπο ρε αδερφέ και γράψε ένα email στην Razer και ρώτησέ τους αν μπορούν να σε εξυπηρετήσουν, ποτέ δεν ξέρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 9, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 Δεν είμαι εγώ που έχω το deathadder Αλλά με μπρίζωσες να στείλω ένα lachesis που έχω και έχει χαλάσει το μάτι, αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.