Jump to content

Είδος προσφορών  

135 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ναι δεν φαινεται να εχει τα Europe/Asia/Swiss expansions.

Λογικα και μια που δεν μου κανει κουκου καποιο αλλο παιχνιδι απο το bundle, δεν πολυψηνομαι.

Thanks guys.

Κι άμα χρειαστείτε βοήθεια με το παιγνίδι, εδώ είμαστε (πχ ένα βαλιτσάκι με πέτρες, στολές, σπαθιά, πιστόλια κτλ)

Το Torchlight δεν είναι single player? Ρητορικό ερώτημα, μια και το έχω αγοράσει, αλλά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ και με αυτό όσο θα ήθελα.

Εννοώ αν και πώς γίνεται να "μοιραστείς" αντικείμενα.

Το Torchlight δεν είναι single player? Ρητορικό ερώτημα, μια και το έχω αγοράσει, αλλά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ και με αυτό όσο θα ήθελα.

Εννοώ αν και πώς γίνεται να "μοιραστείς" αντικείμενα.

Είναι όντως single player.

Μπορείς όμως να μοιράσεις αντικείμενα ανάμεσα στους χαρακτήρες σου,

αν τα τοποθετήσεις στο κοινόχρηστο καλάθι (shared stash bin).

Το κοινόχρηστο καλάθι δεν είναι παρά ένα φυσικό αρχείο, που μπορείς να το μεταφέρεις όπως κάθε άλλο ;)

παιδες επειδη πηρα το torchlight απτο gog

ηθελα να ρωτησω το εξεις

αυτα τα drm free παιχνιδια μπορω να τα βαλω στην λιστα του steam

και να τα τρεχω απεκει?

Μπορείς να τα βάλεις σαν "εξωτερικά" παιχνίδια (ή προγράμματα γενικότερα), δηλαδή δε μπορείς να τα ενσωματώσεις στο λογαριασμό σου / Steam library.

(edited)

Get Loaded

Σε λίγο με παιχνίδια της Bethesda

Υπάρχει και αυτό, αν και δεν έχω αγοράσει ποτέ από εκεί.

edit: διαβάζω βέβαια και αυτό "Get Loaded is delayed until later THIS WEEKEND whilst we add some last minute awesome. Apologies, we’ll let you know when it’s unleashed." οπότε μάλλον όχι σήμερα

Έγινε επεξεργασία από tragikos

και στο GOG εχει ενα σκασμο ομορφα παιχνιδακια...

δυστυχως ειναι σε bundle και δεν ξερω κατα ποσο συμφερει να αγορασετε κατι μεμονωμενα

GOG.com

edit: διαβάζω βέβαια και αυτό "Get Loaded is delayed until later THIS WEEKEND whilst we add some last minute awesome. Apologies, we’ll let you know when it’s unleashed." οπότε μάλλον όχι σήμερα

από Twitter

Get Loaded will start at 9 AM tomorrow (BST).

9 ώρα Αγγλίας = 11 ώρα Ελλάδος.

Get Loaded

Σε λίγο με παιχνίδια της Bethesda

Είναι live. Δεν είναι καθόλου κακή προσφορά τελικά, μπορείς να πάρεις Dishonored συν κάτι άλλο πχ, με 12€. Η φθηνότερη τιμή του Dishonored ως τώρα...

Είναι live. Δεν είναι καθόλου κακή προσφορά τελικά, μπορείς να πάρεις Dishonored συν κάτι άλλο πχ, με 12€. Η φθηνότερη τιμή του Dishonored ως τώρα...

όντως τα σπαει η προσφορά με το dishonored... το θέμα ειναι με πιο να το συνδιάσεις :)

Η κλασσική ερώτηση: Παίζει στεαμ;

αν πας το κέρσορα πάνω στο game λέει τι drm ειναι. από ότι βλέπω όλα ειναι steam

Η κλασσική ερώτηση: Παίζει στεαμ;

Αν φέρεις το ποντίκι πάνω από ένα game σου βγάζει το DRM.