Jump to content

Προσφορές παιχνιδιών PC

xtrmsnpr

Είδος προσφορών  

134 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Χωρίς να δικαιολογήσω κανέναν, προφανώς το κάνουν για να αποφύγουν τα μαζικά refunds.

Εγώ έμεινα ευχαριστημένος, μιλώντας πάντα για την δική μου περίπτωση βέβαια.

Ναι, είναι καλοί συνήθως. Εννοούσα πως οκ, από τη μια δεν επιτρέπουν και καλά να αγοράζουν non-US κάτοικοι (και μας τα κάνουν τσουρέκια με διευθύνσεις), από την άλλη δίνουν support και refund σε κάποιον που κανονικά δεν επιτρεπόταν εξ'αρχής να έχει. Είναι λίγο οξύμορο όλο αυτό που έχουν στήσει.

Όχι ότι με ενοχλεί (και μην νομίζεις ότι το λέω για εσένα ή τίποτα, κι εγώ να έκανα refund τα ίδια ακριβώς θα έγραφα αφότου το έλεγα εδώ, γιατί δεν αλλάζει πως όλο αυτό είναι λίγο λολ), μια χαρά το εκμεταλλευόμαστε :p Απλά για την κουβέντα, πόσο "ότι να'ναι" το έχουν κάνει. Εξ ου και το σχόλιο. Σε φάση βαράτε με κι ας κλαίω :p

Ναι, είναι καλοί συνήθως. Εννοούσα πως οκ, από τη μια δεν επιτρέπουν και καλά να αγοράζουν non-US κάτοικοι (και μας τα κάνουν τσουρέκια με διευθύνσεις), από την άλλη δίνουν support και refund σε κάποιον που κανονικά δεν επιτρεπόταν εξ'αρχής να έχει. Είναι λίγο οξύμορο όλο αυτό που έχουν στήσει.

Όχι ότι με ενοχλεί (και μην νομίζεις ότι το λέω για εσένα ή τίποτα, κι εγώ να έκανα refund τα ίδια ακριβώς θα έγραφα αφότου το έλεγα εδώ, γιατί δεν αλλάζει πως όλο αυτό είναι λίγο λολ), μια χαρά το εκμεταλλευόμαστε :p Απλά για την κουβέντα, πόσο "ότι να'ναι" το έχουν κάνει. Εξ ου και το σχόλιο. Σε φάση βαράτε με κι ας κλαίω :p

Το amazon είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα για το ξεκινήσουμε εδώ.

Άψογη πολιτική επιστροφών (refund) το amazon.com

Μετά από γράμμα που έστειλα για το παραπάνω θέμα,

το amazon.com προχώρησε σε επιστροφή των χρημάτων και αφαίρεση του παιγνιδιού από την βιβλιοθήκη μου.

Sorry αλλά τους είπες ότι "δεν είμαι στην Αμερική για να το κάνω activate, αλλά είμαι στην Αμερική (με fake address) για να το αγοράσω";

Sorry αλλά τους είπες ότι "δεν είμαι στην Αμερική για να το κάνω activate, αλλά είμαι στην Αμερική (με fake address) για να το αγοράσω";

Τους είπα, με ευγενικό τρόπο, ότι είμαι travelling/roaming χρήστης του Steam,

και δεν μπορώ να απολαύσω το προϊόν που αγόρασα, παρά μόνο όταν είμαι στην Αμερική.

Ζήτησα, είτε να μου αντικαταστήσουν τον κωδικό με κάποιον άλλο που δεν θα είχε αυτό τον περιορισμό,

είτε να μου επιτρέψουν να το αντικαταστήσω με κάποιο άλλο από τα προϊόντα τους.

Μου απάντησαν, μέσα στις 12 ώρες που έχουν θέσει οι ίδιοι σαν SLA, ότι μου επέστρεψαν τα χρήματα στην κάρτα (refund).

Το έχω πει και παλαιότερα εδώ, ότι η διεύθυνσή μου στην Αμερική είναι πραγματική.

Όποιος βρεθεί προς τα εκεί, μπορεί να περάσει προς Illinois πλευρά. :)

ρε παιδια αν δει κανεις το Darksiders (1 ή 2) σε καλη τιμη ας το γραψει please... το έχω χασει όσες φορές ήταν σε προσφορα... :rant:

επίσης έκανα λογαριασμο στο amazon US. χρειάζεται κάτι να προσέξω πριν κάνω αγορα game?? σχετικα με το λογιριασμο μου εννοώ... :whistle2:

EDIT: Επανέρχομαι λόγω του δαίμονα του τυπογραφείου :p

ρε παιδια αν δει κανεις το Darksiders (1 ή 2) σε καλη τιμη ας το γραψει please... το έχω χασει όσες φορές ήταν σε προσφορα... :rant:

επίσης έκανα λογαριασμο στο amazon US. χρειάζεται κάτι να προσέξω πριν κάνω αγορα game?? σχετικα με το λογιριασμο μου εννοώ... :whistle2:

1. Όρισε την καλή τιμή.

2. Να έχεις λεφτά στην κάρτα σου ανά πάσα στιγμή, ιδίως όμως σε περίοδο εκπτώσεων :p

3. Να προσέχεις οι τίτλοι που σε ενδιαφέρουν να μην είναι region-locked,

όπως έγινε με κάποιους στο "Farewell to February"

Διάβαζε τα customer reviews στο amazon.com και τις ανακοινώσεις στα forum, αν υπάρχουν κάποιες παγίδες.

Δυστυχώς δεν ακολουθούν κάποιο συγκεκριμένο format στις εκδόσεις τους.

Πρέπει να εξασκηθεί το μάτι σου, να καταλαβαίνει τις διαφορές που έχουν οι ανακοινώσεις,

χωρίς ούτε κι αυτό να σε εξασφαλίζει 100%.

Συμπέρασμα: ψωνίζεις με τον σταυρό στο χέρι. :whistle2:

Μπορείς να εντοπίσεις ποιες διαφορές υπάρχουν στα παρακάτω;

1. Desert-to-Sea-Bundle-Download

2. Electronic-Arts-Space-Bundle-Download --- WORKING !!!

3. Grand theft Auto IV: The Complete Edition & L.A. Noire: The Complete Edition Bundle [Download]

Έγινε επεξεργασία από inetus3r

EDIT: Επανέρχομαι λόγω του δαίμονα του τυπογραφείου :p

1. Όρισε την καλή τιμή.

2. Να έχεις λεφτά στην κάρτα σου ανά πάσα στιγμή, ιδίως όμως σε περίοδο εκπτώσεων :p

3. Να προσέχεις οι τίτλοι που σε ενδιαφέρουν να μην είναι region-locked,

όπως έγινε με κάποιους στο "Farewell to February"

Διάβαζε τα customer reviews στο amazon.com και τις ανακοινώσεις στα forum, αν υπάρχουν κάποιες παγίδες.

Δυστυχώς δεν ακολουθούν κάποιο συγκεκριμένο format στις εκδόσεις τους.

Πρέπει να εξασκηθεί το μάτι σου, να καταλαβαίνει τις διαφορές που έχουν οι ανακοινώσεις,

χωρίς ούτε κι αυτό να σε εξασφαλίζει 100%.

Συμπέρασμα: ψωνίζεις με τον σταυρό στο χέρι. :whistle2:

Μπορείς να εντοπίσεις ποιες διαφορές υπάρχουν στα παρακάτω;

1. Desert-to-Sea-Bundle-Download

2. Electronic-Arts-Space-Bundle-Download

3. Grand theft Auto IV: The Complete Edition & L.A. Noire: The Complete Edition Bundle [Download]

σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση οποτε έχουμε και λέμε:

1. για το darksiders 1 καλή τιμή δεν θεωρώ τα 20E καλη τιμή. σίγουρα μιση τιμή κάτω.

2. πάντα έχω ενα μικρο ποσο για τέτοιες περιπτώσεις σε μια χρεωστική :p

3. για το Desert to sea βλεπω όλα ειναι κομπλε. δουλευουν σε steam και δεν βλέπω να παραπονιέται κανείς για region lock

για το άλλο, δεν μου δουλευει το link που εβαλες οπότε λογικα λες για το dead space pack σωστα? αν λες για αυτό τότε βλέπω ότι δεν δουλευει σε steam αλλα στο origin

για το Grand theft μαλλον δεν έχω καταλαβει την διαφορά download με οnline game code. να φανταστω ότι το download ειναι σαν το download στο gog, ενω το online game code σου δινει κλειδι???

σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση οποτε έχουμε και λέμε:

1. για το darksiders 1 καλή τιμή δεν θεωρώ τα 20E καλη τιμή. σίγουρα μιση τιμή κάτω.

2. πάντα έχω ενα μικρο ποσο για τέτοιες περιπτώσεις σε μια χρεωστική :p

3. για το Desert to sea βλεπω όλα ειναι κομπλε. δουλευουν σε steam και δεν βλέπω να παραπονιέται κανείς για region lock

για το άλλο, δεν μου δουλευει το link που εβαλες οπότε λογικα λες για το dead space pack σωστα? αν λες για αυτό τότε βλέπω ότι δεν δουλευει σε steam αλλα στο origin

για το Grand theft μαλλον δεν έχω καταλαβει την διαφορά download με οnline game code. να φανταστω ότι το download ειναι σαν το download στο gog, ενω το online game code σου δινει κλειδι???

1. Αν δίνεις 10€ για το Darksiders 1, σου δίνω εγώ κλειδί άμεσα :p

Είχα πάρει το "DARKSIDERS FRANCHISE PACK" για $13,99 δηλαδή 10,23€ (τελική τιμή με τα έξοδα τραπέζης)

2. Το μικρό ποσό δεν είναι αρκετό (κατά την γνώμη μου, αλλά εξαρτάται από το πιο ποσό θεωρείς μικρό)

Καλύτερο είναι να έχεις μικρό καλάθι :)

Διόρθωσα το αρχικό link. "My bad" που λένε :o

3. Στην άσκηση τώρα:

- Το "Desert To Sea" έχει το εξής πονηρό σημείο:

[B]Game Downloads in This Bundle | Download Size[/B]

1. Bioshock 2 [Online Game Code] | 3 KB
2. Bioshock [Online Game Code] | 3 KB
3. Spec Ops: The Line [Download] | 6.42 GB [B]***[/B]

Αφού στην κορυφή της σελίδας λέει: Platform: Windows XP | DRM: Steam

γιατί στα δύο πρώτα δίνουν μόνο το κλειδί (3ΚΒ) ενώ στο "Spec Ops" μας δίνει και το download;

Μήπως γιατί είναι SteamWorks; Προσωπικά δεν το ξέρω.

Σε αντίστοιχο παιγνίδι που αγόρασα, το κατέβασα από περιέργεια και είχε μέσα του και την εγκατάσταση του Steam client.

Παρόλα αυτά χρησιμοποίησα μόνο το κλειδί και το ενεργοποίησα στο Steam (από το "+ ADD A GAME...")

- Το "Dead Space Bundle [Download]" μαθαίνουμε ότι είναι Origin από τα reviews των αναγνωστών.

Στην κορυφή της σελίδας αναφέρει Platform: Windows Vista / XP | DRM: Mixed

Αντίθετα στο πακέτο "Mass Effect Trilogy [Online Game Code]" αναφέρει ξεκάθαρα DRM: Origin και μάλιστα δίνει μόνο κωδικούς (download 3KB),

όπως λέει στην περιγραφή ταυ τίτλου "[Online Game Code]

- Για το "Grand Τheft Auto IV ... Bundle [Download]" ξεκινάμε από την κορυφή της σελίδας:

Platform: Windows Vista / XP | DRM: Mixed και προσέχουμε το μέγεθος του download.

Στα δύο πρώτα το download είναι κάμποσα GB, ενώ το τρίτο είναι μόλις 3ΚΒ.

Κατά 99,99% για τα δύο πρώτα σου δίνουν κλειδί, αλλά δεν ενεργοποιούνται στο Steam.

Μάλλον παίζουν μόνο στο GFWL, αν προσέξεις και το πακέτο τους. Γι' αυτό αναφέρεται το πακέτο σαν DRM mixed.

Συνοψίζοντας, θα αναφέρω ότι χρειάζεται πολύ προσοχή στο amazon (ξεψείρισμα θα έλεγα), για να μην πάνε χαμένα τα λεφτά σου.

Υπάρχουν τρόποι για να χειριστείς αστοχίες/ατυχίες, αλλά είναι καλύτερα να τις προλαβαίνεις.

ΥΓ: Θα μου πεις LWT (look who's talking) αλλά έτσι είναι: μεγαλώνω και μαθαίνω ;)

όντως θέλει πολύ ψάξιμο....

1.όντως έπαθα νίλα καθώς ασχολήθηκα (λόγω πολύ ελεύθερου χρόνου :rofl:) με το άθλημα λίγο μετα την λήξη του THQ bundle και έχω χασει αρκετα από αυτήν την εταιρεία...

2. η κάρτα πρακτικά δεν έχει λεφτά γιατι δεν θέλω να έχει μέσα. Την χρησιμοποιώ μονο για το ίντερνετ και την έχω 9 χρόνια. Αν υπάρχει κάποια προσφορά απλα ας ειναι καλά η alpha bank που εχει ΑΤΜ άμεσης κατάθεσης στην γειτονια μου :dance3:

3. όσο για το amazon, όντως θελει πολύ ψαξιμο απλα ήθελα να ανοίξω λογαριασμο για να μην χάσω και αλλη προσφορά επειδή δεν εχω λογαριασμο εκει.

βεβιασμένες αγορές σχεδόν ποτέ δεν κάνω, οπότε θα παρακολουθώ και εδω μέσα και σε συνδιασμο με τα reviews του amazon τότε θα κάνω την αγορά.

ΥΓ. όλη την εχουμε πατησει και κάπου...

Με την καμία. Όλος ο κόσμος πήρε Darksiders 1 με το THQ Humble Bundle, που αν διαιρέσω τα λεφτά που έδωσα για όλο το bundle τότε εγώ για να το πάρω έδωσα... 0.47€.

Επειδή το τσίμπησαν όλοι, άνετα μπορείς να βρεις πάμφθηνο cd-key με Trading.

- Το "Desert To Sea" έχει το εξής πονηρό σημείο:

[B]Game Downloads in This Bundle | Download Size[/B]

1. Bioshock 2 [Online Game Code] | 3 KB
2. Bioshock [Online Game Code] | 3 KB
3. Spec Ops: The Line [Download] | 6.42 GB [B]***[/B]

Αφού στην κορυφή της σελίδας λέει: Platform: Windows XP | DRM: Steam

γιατί στα δύο πρώτα δίνουν μόνο το κλειδί (3ΚΒ) ενώ στο "Spec Ops" μας δίνει και το download;

Μήπως γιατί είναι SteamWorks; Προσωπικά δεν το ξέρω.

Πήρα Desert-to-Sea τον Δεκέμβριο με τις Χριστουγεννιάτικες τιμές, περίπου 7€ αν θυμάμαι καλά. Επιβεβαιώνω πως όλα είναι Steam keys (Hint: Για να βλέπετε τι games γίνονται redeem στο Steam, να κοιτάζετε και το επίσημo database https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-WUSF-3601 )

Τώρα γιατί δεν δίνει installer για όλα δεν ξέρω. Λογικά όπως λες είναι Steamworks και θέλει να κάνει activation. Ενώ ας πούμε το Spec Ops εχει πια και ανεξάρτητους installers.

edit: Βρήκα την απόδειξη του THQ Bundle: 4,30 ευρώ για 9 παιχνίδια. Happy times.

Έγινε επεξεργασία από Andeus

Αν δεν κάνω λάθος, η database: Retail / Digital CD Keys

αναφέρει ποια retail παιγνίδια και με ποια μορφή κλειδιού μπορούν να ενεργοποιηθούν στο Steam.

Retail θεωρούνται όλα τα παιγνίδια που αγοράζονται εκτός Steam Store, είτε από online είτε από φυσικά μαγαζιά.

Αν λοιπόν αγοράσεις ένα παιγνίδι (στο κουτί του), πχ από το Πλαίσιο, για να ενεργοποιηθεί στο Steam:

α) πρέπει να είναι στην παραπάνω λίστα (εύκολο), και

β) ο κωδικός που θα βρεις μέσα να είναι της μορφής που αναφέρεται στη λίστα. (ακόμα πιο εύκολο :wassat:)

Αν ισχύουν και τα δύο, τότε μπορείς να ενεργοποιήσεις στο Steam.

Ε: Πως όμως γνωρίζεις ότι ο κωδικός που θα βρεις μέσα (στο κλειστό πακέτο) είναι στην αποδεκτή μορφή;

Α: Κοιτάζεις στην πίσω πλευρά αν υπάρχει το σήμα (logo) SteamWorks. Αν υπάρχει (και σε συμφέρει η τιμή), πας ταμείο ;)

Αυτό όμως δεν μπορείς να το κάνεις όταν ψωνίζεις από online μαγαζιά.

Και όπως είπες και εσύ:

Ενώ ας πούμε το Spec Ops εχει πια και ανεξάρτητους installers.

δεν μπορείς να το ξέρεις, παρά μόνο όταν έχεις πληρώσει. :bye:

Θα επαναλάβω τον εαυτό μου και θα πω:

Ψωνίζεις με τον σταυρό στο χέρι. :whistle2:

ΥΓ: Πρόσφατα ενεργοποίησα την σειρά Supreme Commander στο Steam, με κλειδιά που υπήρχαν στην retail συσκευασία.

Στο πίσω μέρος της συσκευασίας υπήρχε το σήμα SteamWorks και δεν είχα κανένα πρόβλημα στην ενεργοποίησηση.

Όταν έπεσε στην αντίληψή μου η παραπάνω database, επιβεβαίωσα ότι οι κωδικοί ήταν της μορφής που αναφέρεται.

1.όντως έπαθα νίλα καθώς ασχολήθηκα (λόγω πολύ ελεύθερου χρόνου :rofl:) με το άθλημα λίγο μετα την λήξη του THQ bundle και έχω χασει αρκετα από αυτήν την εταιρεία...

[H] Humble Bundle Gifts (HiB 7, THQ) [W] Offers :p

Για το 1ο darksiders δεν αξίζει πλέον να δώσεις πάνω από ευρώ. Γενικά τα παλιά HiB όσο παιρνάει ο καιρός αποκτούν περισσότερη αξία. Επίσης γενικά δεν πρέπει να δίνεις για ένα παιχνίδι πάνω από την χαμηλότερη τιμή εδώ (το οποίο όμως δεν έχει τιμές Amazon, αλλά είναι μια ένδειξη).

Προσωπικά προσπαθώ από καλές προσφορές να έχω κάποια κόπια καβάτζα (όπως και για το Darksiders Complete πχ) το οποίο όμως οδηγεί σε σημειωματάρια γεμάτα κλειδιά. Οπότε είτε καταφέρνω να κάνω κάποιο καλό trade ή αν βαρεθώ να τα βλέπω τα κάνω giveaways :p

δεν ξέρω έχω πάθει ένα σκάλωμα με το darksiders, αυτη την εποχή... :o

όπως είπα με το "άθλημα" ξεκίνησα περίπου το Δεκέμβρη οπότε και μπήκα στα βαθιά μιας και είχε το Steam (και άλλα site) sales και δεν ήξερα τι να πρωτοπάρω, χάνοντας καλές προσφορές από game όπως το prototype, darksiders κτλ που ηταν μέχρι 5€....

ένας λόγος που μπήκα στο steamgifts ήταν να πετύχω το game μιας και το δίνανε αβέρτα καθώς μετά από αυτό δεν είδα καμία προσφορά για το εν λόγω game

παρεμπιπτόντως ένα από τα giveaway του darksiders που έχασα ήταν private με 18 users :TD:

πάντως η όλη φάση θέλει πολύ ψαξιμο....

Δύο νέα bundles από το INDIEBUNDLE.

Full Steam Ahead Bundle με $5

Περιλαμβάνει:

- Metal Drift

- Mayhem Intergalactic

- The Journey Down

Eat My Dust Racing Bundle με $5

Περιλαμβάνει:

- Headlong Racing

- Little Racers STREET

- Monster Minis Extreme Off-Road

Με $7 παίρνετε το "Eat My Dust Racing Bundle+" που περιλαμβάνει και το:

- Metal Drift!

Όποιος έχει το Magicka στη βιβλιοθήκη του (απ' ότι βλέπω είμαστε πολλοί)

και θέλει δωρεάν ένα αντίγραφο από το "Glüüms Temple DLC" που θα βγει τον Απρίλιο,

μπορεί να γραφεί εδώ:

Magicka

Όποιος έχει το Magicka στη βιβλιοθήκη του (απ' ότι βλέπω είμαστε πολλοί)

και θέλει δωρεάν ένα αντίγραφο από το "Glüüms Temple DLC" που θα βγει τον Απρίλιο,

μπορεί να γραφεί εδώ:

Magicka

Έγραψες :victory:

Επίσης, όσοι έχετε και MAC στο σπίτι, στο γραφείο, στο εξοχικό ή όπου αλλού...

Get Loaded MAC Sales

EDIT: Ίσως θεωρηθεί OT, γιατί δεν ανήκει στο "Προσφορές παιχνιδιών PC", το έβαλα γιατί έρχεται από γνωστό provider. ;)