Jump to content

Προσφορές παιχνιδιών PC

xtrmsnpr

Είδος προσφορών  

134 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

πριν 7 ώρες, το μέλος Wizard! έγραψε:

Μόλις έτυχε να το ανοίξω και το είχε 19.99€

Σοβαρα;; Δεν ξερω γιατι δεν στο δειχνει.. Ειναι σιγουρο ομως οτι ισχυει η προσφορα, γιατι δεν το ειδα απλα αλλα το πηρα κιολας. Ισχυει μεχρι καποια ωρα σημερα αλλα δε θυμαμαι τι ωρα ακριβως..

• Like 1

2 hours ago, giorgos2187 said:

Σοβαρα;; Δεν ξερω γιατι δεν στο δειχνει.. Ειναι σιγουρο ομως οτι ισχυει η προσφορα, γιατι δεν το ειδα απλα αλλα το πηρα κιολας. Ισχυει μεχρι καποια ωρα σημερα αλλα δε θυμαμαι τι ωρα ακριβως..

Ή το είδα πριν τις 00:00, ή έχω άλλη τιμή, λόγω άλλης χώρας. Θα το δω σήμερα πάλι και θα το διαπιστώσουμε.

• Like 2

Μόλις τώρα, το μέλος Wizard! έγραψε:

Ή το είδα πριν τις 00:00, ή έχω άλλη τιμή, λόγω άλλης χώρας. Θα το δω σήμερα πάλι και θα το διαπιστώσουμε.

Το πιο πιθανο ειναι αυτο, γιατι ειναι μερες η προσφορα αυτη....

• Like 1

πριν 41 λεπτά, το μέλος Wizard! έγραψε:

Ναι παιζει να μην ισχυει η προσφορα στη χωρα που ζεις.. Μου διεφυγε οτι δεν μενεις Ελλαδα. Ισως να μπορει καποιος να στο αγορασει σαν δωρο απο εδω με 4,99... Αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν γινεται. Μπορω να δοκιμασω εγω αν σ ενδιαφερει και κανονιζουμε μεσω πμ τις λεπτομερειες.

16 minutes ago, giorgos2187 said:

Ναι παιζει να μην ισχυει η προσφορα στη χωρα που ζεις.. Μου διεφυγε οτι δεν μενεις Ελλαδα. Ισως να μπορει καποιος να στο αγορασει σαν δωρο απο εδω με 4,99... Αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν γινεται. Μπορω να δοκιμασω εγω αν σ ενδιαφερει και κανονιζουμε μεσω πμ τις λεπτομερειες.

Ευχαριστώ, αλλά δεν το θέλω το παιχνίδι :)

Απλά το ανέφερα, γιατί έτυχε να ανοίξω το Steam και το είδα μπροστά μου, λίγο πριν διαβάσω το post σου.

• Like 1

OuyyV6R.jpg

https://gleam.io/zK9FP/high-on-racing-free-steam-key-1

gqJkhrD.jpg

Mincraft  skins for FREE: "Mincraft Story Mode Skins Pack" 27 different skins in total and they’re all FREE

Only for the first week! ( 4 days left) skin pack is available on Win 10, Xbox One, Playstation , Xbox and iOS.

http://mojang.com/2016/04/story-mode-skins-are-here-free-ish-for-the-first-week/