Jump to content

Προσφορές παιχνιδιών PC

xtrmsnpr

Είδος προσφορών  

134 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

54 minutes ago, panoc said:

Ναι βρε, πχ εγω εχω το 2, ειναι ξεχωριστο item μπορω να το χαρισω ;

Όχι, είναι το νέο feature του Steam, όπου από ένα πακέτο (bundle)  αγοράζεις μόνο τα παιγνίδια που σου λείπουν και δεν πληρώνεις (ξανά) για αυτά που ήδη έχεις.

Μέχρι πρόσφατα, αγοράζοντας ένα πακέτο, δεν σου έδινε έξτρα αντίγραφα (gift copies) από τα παιγνίδια που ήδη είχες, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων (πχ παιγνίδια της Valve).

Πλέον παίρνεις μόνο τα παιγνίδια που δεν έχεις.

Το feature είναι αρκετά πρόσφατο και έχει πολλές φορές λάθη στον υπολογισμό της τιμής,

είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω (όπως σε αυτή την περίπτωση)

Έγινε επεξεργασία από inetus3r
  • Like 1

Δεν είναι καθόλου κακή τιμή τα 4.80€, αλλά δυστυχώς το πακέτο δεν έχει DLC είτε για το BL2 είτε για το presequel...

Μέχρι σήμερα μου έρχεται πάντα φτηνότερο να αγοράσω το BL2 GOTY από ό,τι να συμπληρώσω DLC. Ελπίζω με το νέο σύστημα αυτό να αλλάξει επιτέλους.

• Like 1

On 22/03/2016 at 10:49 AM, artyom said:

Στο on the house στο origin εχει το medal of honor pacific assault δωρεαν αλλα μου λεει coming soon.What should i do?

Είναι του 2004. Το έχω μέσω αυτού, που το είχαν βάλει προσφορά 10€. Μου πήγε 12.50€ με τα μεταφορικά και τα έχω σε CD/DVD όλα

http://www.amazon.co.uk/Medal-Honor-10th-Anniversary-Game/dp/B002QSQ5MQ/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1458767354&sr=1-1&keywords=medal+of+honor

Το ειχε και εχτες. Καθε ποτε δινει τετοια πραγματακια; Αγορασα 3-4 βλακειουλες απο εκει μεσα παντως, καθε βδομαδα βλεπω να εχει και κατι δωρεαν. 

Αν πατησω gift πως στελνω κατι ως δωρο; Ειναι μονο για steamgifts εκεινο; 

Επισης:

http://failmid.com/game/holodrive-100-discount/

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen

Δεν ξερω πως δουλευει το gift ξερω οτι καθε βδομαδα ειδικα Δευτερα το indigala δινει

ενα δωρεαν παιχνιδι, τωρα αμα θες να το κανεις δωρο στειλε το κλειδι απευθειας.

• Like 1