Jump to content

Προσφορές παιχνιδιών PC

xtrmsnpr

Είδος προσφορών  

134 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δεν το είδες καλά του GMG. Δίνουν:

BioShock Infinite + BioShock + XCOM: Enemy Unknown

+ 1 από τα [spec Ops The Line, Civ V, Bioshock 2, Mafia II, The Darkness II]

όλα μαζί 37.49€.

Αν δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο για να ξοδέψις τα $30 μέχρι την Τρίτη 26/3, συμφέρει περισσότερο. Αν πχ τα δώσεις για να πάρεις το Mafia II, είναι μια από τα ίδια. Προσωπικά, δεν πρόκειται να δώσω τόσα λεφτά σε κανέναν τους.

To είδα, απλά εγώ το αξιολογώ διαφορετικά.

Επειδή τα συνοδευτικά (εκτός XCOM) τα έχω από προηγούμενα bundles,

προτιμώ τα $20 στην άκρη γιατί τα keys είναι πολύ δύσκολο να φύγουν στο trading ;)

Έγινε επεξεργασία από inetus3r

Όταν λες hitman & dogs εννοείς "Hitman: Absolution" την απλή έκδοση και "Sleeping Dogs: Limited Edition" 2 x 8,74€ = 17,48€;

Τι σημαίνει να πάρεις άδεια; Φαντάρος είσαι; Paypal έχεις;

Ναι αυτά είναι και νομίζω είναι η πρώτη φορά που τα βλέπουμε σε τέτοιες τιμές. Φαντάρος είμαι. Σε χωριό δίπλα στα σύνορα. Δεν έχει τράπεζα και τα λοιπά. Άδεια για 7 Απριλίου με βλέπω, και δεν ξέρω αν θα υπάρχουν τότε. Και έχω βάλει πλώρη για αγορά όλων των καινούργιων παιχνιδιών της square Enix γιατί κάνουν πολύ καλή δουλειά στα pc.

Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

[MENTION=28647]artyom[/MENTION] τα κλειδάκια σου σε περιμένουν. Ελπίζω να μην αλλάξεις γνώμη αργότερα και με φεσώσεις :p

Χίλια ευχαριστώ τραγικε. Θα σε ενημερώσω όταν είμαι σε άδεια. Αν βλέπετε στο steam που έχω καμιά 12 παιχνίδια με 0 ώρες είναι επειδή το account το έκανα όσο ήμουν φανταρος και προετοιμάζω υλικό για μετά την απόλυση:-P

Σαββατοκύριακο ATARI στο GOG με έκπτωση στα 60%

Δεν θα μιλήσω για τα 2 πρώτα της λίστας, γιατί ο χώρος δεν θα φθάσει.

ΥΓ: Όποιος θέλει να βγάλει βόλτα μεγάλο εργαλείο αυτό το τριήμερο, με ενημερώνει πριν πληρώσει.

Euro Truck Simulator 2

Για αξιολόγηση μπορείτε να απευθυνθείτε στον [MENTION=1]ponaeithanasi[/MENTION] που ήδη έχει γράψει αρκετά χιλιόμετρα ;)

Borderlands 2 | PC game | Download discounts at Green Man Gaming 16.99€

20% Code: GMG20-NT7TS-SY2RT

Borderlands 2 PC Video Game | Download Borderlands 2 for PC - www.gamefly.co.uk £9.99

Έχει και 1-2 άλλα με ενδιαφέρον και στα 2 μαγαζιά.

Πανάθεμα σε θα με κάνεις να ζητήσω κι άλλη χάρη απτον τραγικό :-P

Πανάθεμα σε θα με κάνεις να ζητήσω κι άλλη χάρη απτον τραγικό :-P

Κάνε υπομονή, θα ξαναπέσει τόσο μέχρι το καλοκαίρι. Αν έχεις μαζέψει μια ντουζίνα παιχνίδια για να ασχολείσαι, μη βιαστείς. Εγώ νομίζω θα το πάρω όταν κάνει 10€ το GOTY. ;)