Jump to content

Προσφορές παιχνιδιών PC

xtrmsnpr

Είδος προσφορών  

134 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δε το καταλαβαίνω. Σου δίνει 10 παιχνίδια από τα οποία εσύ έχεις πχ τα 6. Όχι μόνο δε σου μειώνει τη τιμή, αλλά δε σε αφήνει να τα δωρίσεις σε κάποιον άλλο. Τι βλακείες είναι αυτές;

Επίσης, έψαξα, αλλά δε βρήκα από ΠΟΥ μπορείς να δεις τι dlc έχεις σε κάποιο παιχνίδι. Μήπως ξέρει κανείς;

Δε το καταλαβαίνω. Σου δίνει 10 παιχνίδια από τα οποία εσύ έχεις πχ τα 6. Όχι μόνο δε σου μειώνει τη τιμή, αλλά δε σε αφήνει να τα δωρίσεις σε κάποιον άλλο. Τι βλακείες είναι αυτές;

Επίσης, έψαξα, αλλά δε βρήκα από ΠΟΥ μπορείς να δεις τι dlc έχεις σε κάποιο παιχνίδι. Μήπως ξέρει κανείς;

Απο κατω ακριβως εχει ΟΛΑ τα addon με την ιδια ακριβως εκπτωση 75%, (και οχι π.χ. 50 για να σου βγαινει πιο ακριβα τα ξεχωριστα απο το πακετο....) οποτε αν θες παρε αυτα που σου λειπουνε και σταματα την γκρινια σου. :whip:

Απο κατω ακριβως εχει ΟΛΑ τα addon με την ιδια ακριβως εκπτωση 75%, (και οχι π.χ. 50 για να σου βγαινει πιο ακριβα τα ξεχωριστα απο το πακετο....) οποτε αν θες παρε αυτα που σου λειπουνε και σταματα την γκρινια σου. :whip:

Μεγάλε στο πακέτο σου κάνει και άλλη έκπτωση από το 75%. Α, btw, καλή άνοιξη :p

Παιχνιδάρα, αλλά για το ράφι μου. Όπως το βλέπω digital είναι;

Είναι συγκεκριμένα τα:

Legacy of Kain: Defiance

Legacy of Kain: Soul Reaver

Legacy of Kain: Soul Reaver 2

Για Steam (νομίζω μάλιστα είναι ξεχωριστά κλειδιά για το κάθε ένα)

Μεγάλε στο πακέτο σου κάνει και άλλη έκπτωση από το 75%. Α, btw, καλή άνοιξη :p

Ελα δεν πειραζει... αγορασε εσυ... Λεφτα υπαρχουνε!

Καλο 15αυγουστο αγορι!

Επειδή σας βλέπω δραστήριους με τις αγορές, σας προτείνω την παρακάτω

εφαρμογή σε πλατφόρμα Android για την διαχείριση των καθημερινών σας εξόδων/αγορών.

Είναι ΔΩΡΕΑΝ για ακόμα 20 ώρες.

Amazon: Spensa Pro

Παιχνιδάρα, αλλά για το ράφι μου. Όπως το βλέπω digital είναι;
Είναι συγκεκριμένα τα:

Legacy of Kain: Defiance

Legacy of Kain: Soul Reaver

Legacy of Kain: Soul Reaver 2

Για Steam (νομίζω μάλιστα είναι ξεχωριστά κλειδιά για το κάθε ένα)

instant order έγινε :to_pick_ones_nose3:

ναι είναι 3 ξεχωριστά κλειδιά για steam

Επειδή σας βλέπω δραστήριους με τις αγορές, σας προτείνω την παρακάτω

εφαρμογή σε πλατφόρμα Android για την διαχείριση των καθημερινών σας εξόδων/αγορών.

Είναι ΔΩΡΕΑΝ για ακόμα 20 ώρες.

Amazon: Spensa Pro

We could not process your order because of geographical restrictions on the product which you were attempting to purchase. Please refer to the terms of use for this product to determine the geographical restrictions.

:p

We could not process your order because of geographical restrictions on the product which you were attempting to purchase. Please refer to the terms of use for this product to determine the geographical restrictions.

:p

Μέχρι στον Αμαζόνιο κατάλαβαν πόσο νότια είσαι είμαστε :p

Έγινε επεξεργασία από inetus3r

νομιζω είχα δει κάποιον εδω που εψαχνε το Tropico 4

Ένοχος. Ευχαριστώ, αλλά μάλλον θα περιμένω το επόμενο Steam Sale. Αν πάει πάλι -85% θα είναι 4.5€ και δε θα το έχω να κάθεται στο μεταξύ, που δεν προλαβαίνω να παίξω ούτε για ζήτω.

Ορίστε και προσωποποιημένα wishlist notifications... :T:

...και παίρνω την σκυτάλη των προσωπικών ενημερώσεων

[MENTION=22279]acct[/MENTION] νομίζω ότι ψάχνεις κι αυτό και δεν χρειάζεται να περιμένεις το επόμενο sale.

Amazon: Saints Row the Third - The Full Package

Το πακέτο, όπως ξέρεις, περιέχει τα παρακάτω:

Steam: Saints Row: The Third - The Full Package

Εγώ το βλέπω με $49.99, μάλλον τέλειωσε? :(

Κι εγώ το βλέπω τόσο (εκεί), αλλά μιλάω για την δική μου βιβλιοθήκη :p

Είπαμε να ξεκινήσουμε το trading στο group, κι έκανα μια βολιδοσκόπηση με αυτά που ξέρω μέχρι τώρα ;)

Κι εγώ στα $49.99 το βλέπω. Στο μεταξύ, εκτός το 50% μου "ξέφυγαν" κι ένα 33% κι ένα 25% την τελευταία εβδομάδα. :rofl:

Edit: τώρα που είδα το μήνυμά σου κατάλαβα. Ευχαριστώ, για την ώρα δεν το επείγομαι, ελλείψει χρόνου. Θα σε έχω υπόψη όμως. ;)