Jump to content

Προσφορές παιχνιδιών PC

xtrmsnpr

Είδος προσφορών  

134 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Να ξεκαθαρίσω ότι ΔΕΝ δέχομαι χρήματα.

Με τρία (3) Tomb Raider από την παραπάνω λίστα, (αξίας 7,50€ στην προσφορά του Σ/Κ) είναι δικά σας. :bigsmile:

Ωραια θα μιλησουμε μεσα στο σ-κ..

Καλά, μην ορκίζεσαι κιόλας. ;) Πχ στο Borderlands 2 είναι επιβεβαιωμένο ότι θα υπάρχουν αρκετά DLC που δεν περιλαμβάνονται στο season pass. Πχ ο επιπλέον χαρακτήρας (Borderlands 2: Mechromancer Pack on Steam) κοστίζει 10€, ακόμη κι αν έχεις το pass (αν και ήταν δωρεάν για όσους προπαρήγγειλαν).

Καλύτερα ρίχνε μια ματιά στις περιγραφές. Στο BL2 πάλι, λέει:

Can’t get enough Borderlands 2? Grab the Borderlands 2 Season Pass and get access to four downloadable content packs for Borderlands 2 at one discounted price:

Includes access to four brand new individual add-on content campaigns for Borderlands 2 as they become available.

Add-on content packs are scheduled to be released following the game’s launch through June 2013.

Each campaign will feature several hours of gameplay and introduce new adventures, allies, enemies and environments.

Ωραια θα μιλησουμε μεσα στο σ-κ..

[MENTION=21223]ponaei8anasi[/MENTION]

Σου έστειλα PM γιατί η προσφορά της σειράς Tomb Raider λήγει σε 27 ώρες από τώρα !

EDIT: Η συναλλαγή ολοκληρώθηκε με επιτυχία !

[MENTION=21223]ponaei8anasi[/MENTION] :T:

Έγινε επεξεργασία από inetus3r

Καλά, μην ορκίζεσαι κιόλας. ;) Πχ στο Borderlands 2 είναι επιβεβαιωμένο ότι θα υπάρχουν αρκετά DLC που δεν περιλαμβάνονται στο season pass. Πχ ο επιπλέον χαρακτήρας (Borderlands 2: Mechromancer Pack on Steam) κοστίζει 10€, ακόμη κι αν έχεις το pass (αν και ήταν δωρεάν για όσους προπαρήγγειλαν).

Καλύτερα ρίχνε μια ματιά στις περιγραφές. Στο BL2 πάλι, λέει:

Έχω το borderlands 2 και το season pass. Μέχρι στιγμής έχουν βγεί 3 dlc και τα 3 κατέβηκαν αμέσως. Τώρα στο μέλλον δεν ξέρω τι θα γίνει. Όσο για τους χαρακτήρες έχεις απόλυτο δίκιο. Αγόρασα και το mechromancer pack για τον έξτρα χαρακτήρα και το relic. Πεταμένα λεφτά. Μια χαρά μπορείς να παίξεις και με τους υπόλοιπους 4.

Btw όποιος θέλει orange drop σφυράτε!

[MENTION=21298]Makam[/MENTION] μήπως εννοείς αυτό;

Amazon.com: Microsoft 5-Game Arcade/Indie Pack [Download]: Video Games

Αν δεν ενδιαφέρεστε για όλα τα παιγνίδια του πακέτου, μπορείτε να τα βρείτε και ξεχωριστά.

Η MS Bundle είναι από τα καλύτερα bundles που μπορείτε να πάρετε ακόμα και για 10$. Όπως έχω ξαναπεί από μόνο του το Mark of the Ninja αξίζει τα 10$.

Αν δε σε πειράζει να περιμένεις μέχρι τις 27 να δούμε αν θα βγουν οι προσφορές που έλεγα και να επιβεβαιώσω τα κουπόνια μου, μπορώ να στο πάρω εγώ :)

[MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] δυστυχώς δεν μου έμεινε κανένα κουπόνι για να σου κάνω την αγορά να φανταστείς ο ίδιος δεν πήρα το Fable Bundle ακόμα :(

Έγινε επεξεργασία από tragikos

Αυτό που με "χαλάει" σε αυτά τα παιγνίδια είναι ότι:

- κυκλοφοράει ένας σκασμός από DLCs, και

- δεν υπάρχει ή δεν έχω βρει μια πηγή για να τα αξιολογήσει.

Υπάρχει βέβαια τρόπος να το κάνω εγώ, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για προσωπική αξιολόγηση.

Αυτό που με "χαλάει" σε αυτά τα παιγνίδια είναι ότι:

- κυκλοφοράει ένας σκασμός από DLCs, και

- δεν υπάρχει ή δεν έχω βρει μια πηγή για να τα αξιολογήσει.

Υπάρχει βέβαια τρόπος να το κάνω εγώ, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για προσωπική αξιολόγηση.

Μπορείς πολύ απλά να μην ασχολείσαι καθόλου με τα dlc και να μη χαλιέσαι..:hehe: