Iraklis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2012 Παιδες εχω προβλημα με την h100 εκει που εχει ενα κουμπακι επανω για low medium high rpm δεν δουλευει, δεν δουλευει επισης τα φωτακια δεικτη που πατας για ρυθμιση, τα βυσματα απο τα φανς τα εχω κουμπωσει στην μητρικη εφοσον παλι δεν δουλευαν οι 4 αποδοχες του οι φανς δουλευουν στο φουλ και ειναι πολυ ενοχλητικο σκεφτομαι να το επιστρεψω πισω για αντικατασταση αλλα ειναι η πρωτη μου φορα που θα στειλω προιον πισω σε μια εταιρια για αντικατασταση μπορω να παω στο μαγαζι και να τους πω να το στειλουν αυτοι ; αν οχι τοτε πια ειναι η διαδικασια που πρεπει να γινει και αν θα πληρωσω μεταφορικα ; ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 9, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 Ξεκινάς από εδώ:SupportΣτο πρώτο βήμα, επιλέγεις Cases, cooling και πατάς Next... και μετά θα σου βγάλει όλα τα απαραίτητα βήματα...Μέσα σε 24 ώρες θα σου στείλουν RMA number. Πακετάρεις την ψύξη και την στέλνεις με δικά σου έξοδα.Εναλλακτικά, πηγαίνεις από εκεί που το αγόρασες και ζητάς αντικατάσταση. Αν το μαγαζί είναι καλό στα RMA λογικά εντός 24ωρου θα σου κάνει αντικατάσταση. Από που είναι αγορασμένη η Η100; απόδειξη έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Ιούλιος 9, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 αγορασμενη απο το you.gr θα παρω ενα τηλεφωνο να δω αν μπορουν για αντικατασταση, παντως οσα ανεφερα ειναι οντως ελατωματικο ;edit: πηρα τηλ στο you και μου ειπαν να το στειλω Αθηνα (τεχνικη υποστηριξη) στην Λεωφορο Κηφισιου 119 18233, για αντικατασταση να την εμπιστευτο η να την στειλω αμεσως στην Corsair ; εχεις π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 9, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 Δεν ξέρω που μένεις αλλά αν πας σε you spot λογικά μπορούν να το παραλάβουν αυτοί και να το στείλουν στα κεντρικά τους.πμ απαντήθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Ιούλιος 9, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 το πιο καλό είναι να το στείλεις στην Corsair κατευθείαν. θα πληρώσεις τα ταχυδρομικά μέχρι να πάει εκεί και θα σου στείλουν new μέσω UPS με τα μεταφορικά πληρωμένα. Περίπου 1-2 βδομάδες θα πάει η δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Ιούλιος 9, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 το πιο καλό είναι να το στείλεις στην Corsair κατευθείαν. θα πληρώσεις τα ταχυδρομικά μέχρι να πάει εκεί και θα σου στείλουν new μέσω UPS με τα μεταφορικά πληρωμένα. Περίπου 1-2 βδομάδες θα πάει η δουλειά.ok λογικα το στελνω corsair Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Ιούλιος 9, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 ναι κάνε τη διαδικασία που περιγράφει παραπάνω ο jax7480 και στείλτο Corsair κατευθείαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Ιούλιος 9, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 Η Quest έχει άμεση διαθεσιμότητα, οπότε μάλλον θα εξυπηρετηθείς πιο γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιούλιος 9, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 Μέσα στην συσκευασία δεν έχει ένα κόκκινο χαρτί που λέει σε περίπτωση βλάβης να μην πάει στο μαγαζί που αγοράστηκε αλλά να γίνει επικοινωνία με το site της corsair Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Ιούλιος 10, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2012 ναι περιμενω απο χθες rma λογικα το βραδυ πρεπει να ερθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
takisv76 Ιούλιος 14, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2012 Εγω θα την πήγαινα στο μαγαζί να την στείλουν αυτοί.Δε λέω οτι εχω δικιο αλλά να πληρώσω μεταφορικά για κατι που αγορασα και ειναι χαλασμένο και να κάνει και 2 βδομάδες να μου γυρίσει?Γιατί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Ιούλιος 14, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2012 Εγω θα την πήγαινα στο μαγαζί να την στείλουν αυτοί.Δε λέω οτι εχω δικιο αλλά να πληρώσω μεταφορικά για κατι που αγορασα και ειναι χαλασμένο και να κάνει και 2 βδομάδες να μου γυρίσει?Γιατί?Ναι και εχεις ενα δικιο!!Καλυτερα να την στειλεις εκει οπου την αγορασες δεν λεει να χρεωθεις και αλλο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pargotzi Ιούλιος 14, 2012 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2012 Απο you είχα αγοράσει μητρική-επεξεργαστή μνήμες και είχα πρόβλημα με μητρική. Με εξυπηρέτησαν άψογα! Έστειλα τη μητρική στα κεντρικά με acs χωρίς δική μου χρέωση και μέσα σε 3 εργάσιμες μου έστειλαν άλλη πάλι χωρίς χρέωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.