NooDle Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2012 Εχω το κινητό του τίτλου μιας βδομαδας και έχει πρόβλημα στην μπροστινή καμερα (βγαζει μπλε γραμμες)Το πηγα πισω στο κατάστημα και μου ειπανε θα το στείλουν για service.. Τους ειπα στην vodafone οτι θέλω αντικατάσταση συσκευης και μου λενε αυτο θα το πει το service ( Η αρβαρο) η καπως ετσι.Υπάρχει καποιος νομος που να λέει οτι δικαιουμαι αντικατάσταση συσκευης??Ελεος 7 ημερών είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Ιούλιος 9, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 14 μέρες DOA έχει η Sony εφόσον έχεις την αρχική συσκευασία και όλα τα παρελκόμενα σε άριστη κατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 9, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 μηπως εννοεις arvato teleservice? ενας λογος που ειχα παει απευθειας απο εκει το κινητο μου και οχι μεσω wind ειναι για τον χρονο αναμονης.μπορει να μου παιρνε απο μια εως δυο εβδομαδες μεσω γουιντ ενω μονος μου την επομενη μερα ηταν ετοιμο.βεβαια εσυ εισαι γιαννιτσα..ανεξαρτητα με αυτο ισχυει το δοα και απαιτησε νεο κινητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούλιος 9, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 Ναι τα έχω ολα σε τέλεια κατάσταση τα ακουστικά δεν έχουν ανοιχτεί καν!Ευχαριστώ για τις πληροφοριες θα πάω στην vodafone να δω τι θα γίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 9, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 Α ρε Bill τι σου έμελε πάλι!!! Έλα εδώ ρεεεε και όλα θα τα φτιάξουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.