jpavly Ιούλιος 13, 2012 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Εμ, για αυτό παίρνεις ψησταριά με πέτρες φίλος, γιατί όλο το θέμα είναι ότι πέφτει το ζουμάκι στην πέτρα και εξατμίζεται πάνω στο κρέας, τίποτα δεν πάει χαμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Ιούλιος 13, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Εμ, για αυτό παίρνεις ψησταριά με πέτρες φίλος, γιατί όλο το θέμα είναι ότι πέφτει το ζουμάκι στην πέτρα και εξατμίζεται πάνω στο κρέας, τίποτα δεν πάει χαμένο Ωραίος!Αυτος ο μειωτηρας ειναι για να αυξομοιωνεις το αεριο?? ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ HAPPY 2 - Praktiker σε αυτην μαλλον θα καταληξω διοτι ειναι πιο κοντα (ηρακλειο) οποτε μπορω να πεταχτω να την παρω ή να μου την στελει κανεις δικος μου με το ΚΤΕΛ! Μια απο αυτες τις μερες θα αρχισω τα τηλεφωνα να δω!! Θα τους ρωτησω εαν το συγκεκριμενο προιον εχει πετρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 13, 2012 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Αυτή έχω και εγώ (3η φορά που το λέω ), έχει πέτρες, δεν έχει μειωτήρα. Μειωτήρας πνίγει την μπουκάλα για να στέλνει το υγραέριο λίγο-λίγο. Αν πεταχτείς στο Praktiker μπορείς να δεις αν έχει και κάποια άλλη παρόμοια. Επίσης να ξέρεις ότι είναι συναρμολογούμενη και ότι θα χρειαστείς μερικές τσιμούχες καθώς και ένα λαστιχένιο δακτύλιο για το σημείο που θα ενώσεις το εξάρτημα της μπουκάλας πάνω στην ψησταριά για να μην ακουμπάει μέταλλο με μέταλλο και έχεις διαρροές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούλιος 13, 2012 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Τι καλυτερο προσφερει το υγραεριο απ το καρβουνο; οτι αναβει πιο ευκολα μπορω να σκεφτω.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούλιος 13, 2012 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Μπορείς να ψήσεις και σε εσωτερικό χώρο, πχ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Ιούλιος 13, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Αυτή έχω και εγώ (3η φορά που το λέω ), έχει πέτρες, δεν έχει μειωτήρα. Μειωτήρας πνίγει την μπουκάλα για να στέλνει το υγραέριο λίγο-λίγο. Αν πεταχτείς στο Praktiker μπορείς να δεις αν έχει και κάποια άλλη παρόμοια. Επίσης να ξέρεις ότι είναι συναρμολογούμενη και ότι θα χρειαστείς μερικές τσιμούχες καθώς και ένα λαστιχένιο δακτύλιο για το σημείο που θα ενώσεις το εξάρτημα της μπουκάλας πάνω στην ψησταριά για να μην ακουμπάει μέταλλο με μέταλλο και έχεις διαρροές. Δεν μπορω να ζητησω να γινει η συναρμολογηση εκει περα??Να μου την κανουν αυτοι δηλαδη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούλιος 14, 2012 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2012 Δεν μπορω να ζητησω να γινει η συναρμολογηση εκει περα??Να μου την κανουν αυτοι δηλαδη? Θα ειναι σαν να αγορασεις ετοιμο turbo-x pc απο το πλαισιο. Εγω εχω παρει μια με καρβουνα απο πρακτικερ καμια 75αρια ευρω πριν 2 χρονια και εχω ψησει στο μπαλκονι καμια 10αρια φορες. Φοναζει η αδερφη μου, αλλιως θα εψηνα συνεχεια. Τωρα ομως που λειπει κανονισα για αυριο bbq :innocent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 14, 2012 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2012 Τι καλυτερο προσφερει το υγραεριο απ το καρβουνο; οτι αναβει πιο ευκολα μπορω να σκεφτω. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Δεν στεγνώνει το κρέας. Έχει γεύση σχεδόν ίδια με του κάρβουνου, όχι γεύση τηγανιού, όχι αντίστασης grill. Είναι ποιο υγιεινή από το κάρβουνο. Ανάβεις φωτιά όπως ανάβεις το γκαζάκι και βράζεις νερό, σε 5 λεπτά είσαι έτοιμος να ψήσεις χωρίς να βάζεις φωτιά, βάζεις κάρβουνα, φυσάς, κλπ, κλπ, κλπ, και διάφορα λοιπά που θέλει το κάρβουνο. Ψήνεις χωρίς να το σκεφτείς δεύτερη φορά, δεν παίζει το "που να ανάβω τώρα φωτιά για 1-2 μπριζόλες;" Μπορείς να ψήσεις και σε εσωτερικό χώρο, πχ. Δεν νομίζω ρε Τάκη, η κάπνα υπάρχει πάντα, δεν είναι τελείως άκαπνο το ψήσιμο. Δεν μπορω να ζητησω να γινει η συναρμολογηση εκει περα??Να μου την κανουν αυτοι δηλαδη? Δεν πιστεύω να το κάνουν, σε κουτί την πουλάνε. Αν έχεις τέτοιο ζήτημα, διάλεξε κάποιο άλλο μοντέλο από κάποιο κατάστημα ηλεκτρικών κοντά σου που θα σου κάνουν και συναρμολόγηση. Θα ειναι σαν να αγορασεις ετοιμο turbo-x pc απο το πλαισιο.Εγω εχω παρει μια με καρβουνα απο πρακτικερ καμια 75αρια ευρω πριν 2 χρονια και εχω ψησει στο μπαλκονι καμια 10αρια φορες. Φοναζει η αδερφη μου, αλλιως θα εψηνα συνεχεια. Τωρα ομως που λειπει κανονισα για αυριο bbq :innocent: Εμένα δεν φωνάζει κανείς γιατί δεν ενοχλείται κανείς Έχω αδειάσει 1 μπουκάλα μέχρι στιγμής (κόστος 20€ έκαστη) και έχω ψήσει καμιά 100αριά φορές. Για αυτό λέω, η πιο χαρούμενη αγορά ever Σήμερα έχω το μεσημέρι να ψήσω, θα κοιτάξω να κάνω live photostream Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούλιος 14, 2012 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2012 Nαι ρε γμτ αυτο πιστευω ειναι το θετικοτερο, η ευκολια να την αναψεις. Με τα καρβουνα γινεται χαλια και το μπαλκονι απο τα μικρα μικρα που πετιουντε.Αυριο παντως θα τιμησω 2κιλα αρνακι και 2κιλα κοτοπουλο που πηρα σημερα απο αγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 26, 2012 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 [MENTION=22945]hAic[/MENTION] την πήρες;Μόλις έπαιξε προσφορά από Lidl στα 80€LIDL Hellas - lidl.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Ιούλιος 26, 2012 Author #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 [MENTION=22945]hAic[/MENTION] την πήρες;Μόλις έπαιξε προσφορά από Lidl στα 80€LIDL Hellas - lidl.grΟχι οχι δεν την πηρα!!!!Αυτη θα ειναι ετοιμη??ή θα πρεπει να την στησω εγω???Εαν την παρω μου λειπει απλα η φυαλη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 26, 2012 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 και οι μπριζολες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Ιούλιος 26, 2012 Author #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 χα0χα0χα0χ0αχ0αχ..!! Απλα μωρε ειδα και αυτα που γραφει στο τελοςΠέτρες λάβας, λάστιχο σύνδεσης, ρυθμιστής πίεσης και αποσπώμενο υφασμάτινο κουρτινάκι και ελεγα αν χρειαζομαι κατι αλλο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 26, 2012 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Έχει πέτρες, λάστιχο, μειωτήρα (ο ρυθμιστής πίεσης) και το κουρτινάκι για τον ήλιο. Εσύ θα την στήσεις ναι. Αν δεν μπορείς ζήτα από κάποιον που "πιάνουν τα χέρια του" να σε βοηθήσει, δεν είναι τίποτα. Πάρε χοιρινές, κατά προτίμηση λαιμού (όχι αυτές με το ασπράδι) και καλή όρεξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Ιούλιος 26, 2012 Author #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Έχει πέτρες, λάστιχο, μειωτήρα (ο ρυθμιστής πίεσης) και το κουρτινάκι για τον ήλιο. Εσύ θα την στήσεις ναι. Αν δεν μπορείς ζήτα από κάποιον που "πιάνουν τα χέρια του" να σε βοηθήσει, δεν είναι τίποτα.Πάρε χοιρινές, κατά προτίμηση λαιμού (όχι αυτές με το ασπράδι) και καλή όρεξη Κοτοπουλακια θα ψηνω,φιλετα!! Να σε ρωτησω απο αποψη καθαριοτητας μετα το ψυσιμο !!Τι πρεπει να κανω?? Εχει πολυ βαβουρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 26, 2012 #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Στην δικια μου (υγραεριου με ηφαιστιακες πετρες), την βαζω στο φουλ για 1 λεπτο, κλεινω το αεριο και βουρτζιζω με συρμα την σχαρα. Περναω κ ενα λεμονι μετα και ειναι ετοιμη για το επομενο μπριζολο-session Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούλιος 26, 2012 #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 [MENTION=22945]hAic[/MENTION] την πήρες;Μόλις έπαιξε προσφορά από Lidl στα 80€LIDL Hellas - lidl.grαναρωτιέμαι αν η Επιχρωμιωμένη σχάρα θα αντέξει το ξύσιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Ιούλιος 26, 2012 Author #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Ναι οντως,θα αντεξει??? Ετσι ειναι ολες??? [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] απο την Σαντορινη οι πετρες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 26, 2012 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Επιχρωμιομένες είναι όλες οι γυαλιστερές. Εμένα είναι κεραμική και δεν παίρνει βούρτσα, μετά το ψήσιμο την περνάω με μία μπάλα από αλουμινόχαρτο και την επόμενη φορά 3-5 λεπτά προθέρμανση και μετά πέρασμα με λεμόνι. Και κάθε τόσο (ανάλογα με τη χρήση) την βγάζω και την πλένω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Ιούλιος 26, 2012 Author #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Επιχρωμιομένες είναι όλες οι γυαλιστερές. Εμένα είναι κεραμική και δεν παίρνει βούρτσα, μετά το ψήσιμο την περνάω με μία μπάλα από αλουμινόχαρτο και την επόμενη φορά 3-5 λεπτά προθέρμανση και μετά πέρασμα με λεμόνι. Και κάθε τόσο (ανάλογα με τη χρήση) την βγάζω και την πλένω.Οπότε εγω πως πρεπει να το κανω?Για να αλλαξω σχαρα ποσο κοστιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.