Jump to content

Αγορα ψησταριας υγραεριου!

hAic

Recommended Posts

Εμ, για αυτό παίρνεις ψησταριά με πέτρες φίλος, γιατί όλο το θέμα είναι ότι πέφτει το ζουμάκι στην πέτρα και εξατμίζεται πάνω στο κρέας, τίποτα δεν πάει χαμένο :p

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply
Εμ, για αυτό παίρνεις ψησταριά με πέτρες φίλος, γιατί όλο το θέμα είναι ότι πέφτει το ζουμάκι στην πέτρα και εξατμίζεται πάνω στο κρέας, τίποτα δεν πάει χαμένο :p

Ωραίος!Αυτος ο μειωτηρας ειναι για να αυξομοιωνεις το αεριο??

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ HAPPY 2 - Praktiker σε αυτην μαλλον θα καταληξω διοτι ειναι πιο κοντα (ηρακλειο) οποτε μπορω να πεταχτω να την παρω ή να μου την στελει κανεις δικος μου με το ΚΤΕΛ!

Μια απο αυτες τις μερες θα αρχισω τα τηλεφωνα να δω!! Θα τους ρωτησω εαν το συγκεκριμενο προιον εχει πετρες?

Αυτή έχω και εγώ (3η φορά που το λέω :p), έχει πέτρες, δεν έχει μειωτήρα. Μειωτήρας πνίγει την μπουκάλα για να στέλνει το υγραέριο λίγο-λίγο.

Αν πεταχτείς στο Praktiker μπορείς να δεις αν έχει και κάποια άλλη παρόμοια. Επίσης να ξέρεις ότι είναι συναρμολογούμενη και ότι θα χρειαστείς μερικές τσιμούχες καθώς και ένα λαστιχένιο δακτύλιο για το σημείο που θα ενώσεις το εξάρτημα της μπουκάλας πάνω στην ψησταριά για να μην ακουμπάει μέταλλο με μέταλλο και έχεις διαρροές.

Αυτή έχω και εγώ (3η φορά που το λέω :p), έχει πέτρες, δεν έχει μειωτήρα. Μειωτήρας πνίγει την μπουκάλα για να στέλνει το υγραέριο λίγο-λίγο.

Αν πεταχτείς στο Praktiker μπορείς να δεις αν έχει και κάποια άλλη παρόμοια. Επίσης να ξέρεις ότι είναι συναρμολογούμενη και ότι θα χρειαστείς μερικές τσιμούχες καθώς και ένα λαστιχένιο δακτύλιο για το σημείο που θα ενώσεις το εξάρτημα της μπουκάλας πάνω στην ψησταριά για να μην ακουμπάει μέταλλο με μέταλλο και έχεις διαρροές.

Δεν μπορω να ζητησω να γινει η συναρμολογηση εκει περα??Να μου την κανουν αυτοι δηλαδη?

Δεν μπορω να ζητησω να γινει η συναρμολογηση εκει περα??Να μου την κανουν αυτοι δηλαδη?

Θα ειναι σαν να αγορασεις ετοιμο turbo-x pc απο το πλαισιο.

Εγω εχω παρει μια με καρβουνα απο πρακτικερ καμια 75αρια ευρω πριν 2 χρονια και εχω ψησει στο μπαλκονι καμια 10αρια φορες. Φοναζει η αδερφη μου, αλλιως θα εψηνα συνεχεια. Τωρα ομως που λειπει κανονισα για αυριο bbq :innocent::innocent:

Τι καλυτερο προσφερει το υγραεριο απ το καρβουνο;

οτι αναβει πιο ευκολα μπορω να σκεφτω.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Δεν στεγνώνει το κρέας.

Έχει γεύση σχεδόν ίδια με του κάρβουνου, όχι γεύση τηγανιού, όχι αντίστασης grill.

Είναι ποιο υγιεινή από το κάρβουνο.

Ανάβεις φωτιά όπως ανάβεις το γκαζάκι και βράζεις νερό, σε 5 λεπτά είσαι έτοιμος να ψήσεις χωρίς να βάζεις φωτιά, βάζεις κάρβουνα, φυσάς, κλπ, κλπ, κλπ, και διάφορα λοιπά που θέλει το κάρβουνο.

Ψήνεις χωρίς να το σκεφτείς δεύτερη φορά, δεν παίζει το "που να ανάβω τώρα φωτιά για 1-2 μπριζόλες;"

Μπορείς να ψήσεις και σε εσωτερικό χώρο, πχ.

Δεν νομίζω ρε Τάκη, η κάπνα υπάρχει πάντα, δεν είναι τελείως άκαπνο το ψήσιμο.

Δεν πιστεύω να το κάνουν, σε κουτί την πουλάνε. Αν έχεις τέτοιο ζήτημα, διάλεξε κάποιο άλλο μοντέλο από κάποιο κατάστημα ηλεκτρικών κοντά σου που θα σου κάνουν και συναρμολόγηση.

Θα ειναι σαν να αγορασεις ετοιμο turbo-x pc απο το πλαισιο.

Εγω εχω παρει μια με καρβουνα απο πρακτικερ καμια 75αρια ευρω πριν 2 χρονια και εχω ψησει στο μπαλκονι καμια 10αρια φορες. Φοναζει η αδερφη μου, αλλιως θα εψηνα συνεχεια. Τωρα ομως που λειπει κανονισα για αυριο bbq :innocent::innocent:

Εμένα δεν φωνάζει κανείς γιατί δεν ενοχλείται κανείς :)

Έχω αδειάσει 1 μπουκάλα μέχρι στιγμής (κόστος 20€ έκαστη) και έχω ψήσει καμιά 100αριά φορές.

Για αυτό λέω, η πιο χαρούμενη αγορά ever :D

Σήμερα έχω το μεσημέρι να ψήσω, θα κοιτάξω να κάνω live photostream :p

Nαι ρε γμτ αυτο πιστευω ειναι το θετικοτερο, η ευκολια να την αναψεις. Με τα καρβουνα γινεται χαλια και το μπαλκονι απο τα μικρα μικρα που πετιουντε.

Αυριο παντως θα τιμησω 2κιλα αρνακι και 2κιλα κοτοπουλο που πηρα σημερα απο αγορα.

• 2 weeks later...
[MENTION=22945]hAic[/MENTION] την πήρες;

Μόλις έπαιξε προσφορά από Lidl στα 80€

LIDL Hellas - lidl.gr

Οχι οχι δεν την πηρα!!!!

Αυτη θα ειναι ετοιμη??ή θα πρεπει να την στησω εγω???

Εαν την παρω μου λειπει απλα η φυαλη?

χα0χα0χα0χ0αχ0αχ..!! Απλα μωρε ειδα και αυτα που γραφει στο τελος

Πέτρες λάβας, λάστιχο σύνδεσης, ρυθμιστής πίεσης και αποσπώμενο υφασμάτινο κουρτινάκι και ελεγα αν χρειαζομαι κατι αλλο!!!!

Έχει πέτρες, λάστιχο, μειωτήρα (ο ρυθμιστής πίεσης) και το κουρτινάκι για τον ήλιο. Εσύ θα την στήσεις ναι. Αν δεν μπορείς ζήτα από κάποιον που "πιάνουν τα χέρια του" να σε βοηθήσει, δεν είναι τίποτα.

Πάρε χοιρινές, κατά προτίμηση λαιμού (όχι αυτές με το ασπράδι) και καλή όρεξη :D

Έχει πέτρες, λάστιχο, μειωτήρα (ο ρυθμιστής πίεσης) και το κουρτινάκι για τον ήλιο. Εσύ θα την στήσεις ναι. Αν δεν μπορείς ζήτα από κάποιον που "πιάνουν τα χέρια του" να σε βοηθήσει, δεν είναι τίποτα.

Πάρε χοιρινές, κατά προτίμηση λαιμού (όχι αυτές με το ασπράδι) και καλή όρεξη :D

Κοτοπουλακια θα ψηνω,φιλετα!!

Να σε ρωτησω απο αποψη καθαριοτητας μετα το ψυσιμο !!Τι πρεπει να κανω??

Εχει πολυ βαβουρα?

Στην δικια μου (υγραεριου με ηφαιστιακες πετρες), την βαζω στο φουλ για 1 λεπτο, κλεινω το αεριο και βουρτζιζω με συρμα την σχαρα. Περναω κ ενα λεμονι μετα και ειναι ετοιμη για το επομενο μπριζολο-session :)

Επιχρωμιομένες είναι όλες οι γυαλιστερές. Εμένα είναι κεραμική και δεν παίρνει βούρτσα, μετά το ψήσιμο την περνάω με μία μπάλα από αλουμινόχαρτο και την επόμενη φορά 3-5 λεπτά προθέρμανση και μετά πέρασμα με λεμόνι. Και κάθε τόσο (ανάλογα με τη χρήση) την βγάζω και την πλένω.

Επιχρωμιομένες είναι όλες οι γυαλιστερές. Εμένα είναι κεραμική και δεν παίρνει βούρτσα, μετά το ψήσιμο την περνάω με μία μπάλα από αλουμινόχαρτο και την επόμενη φορά 3-5 λεπτά προθέρμανση και μετά πέρασμα με λεμόνι. Και κάθε τόσο (ανάλογα με τη χρήση) την βγάζω και την πλένω.

Οπότε εγω πως πρεπει να το κανω?

Για να αλλαξω σχαρα ποσο κοστιζει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.