Mitos175 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2012 Μετα απο ενα θεμα που εκανα εχω καταληξει στο cm storm trooper. Μπηκα να δω τιμες στο skroutz και επεζα σταν 175 ευρω. Μπαινω amazon και σταμπαρω 2 το ενα με 66 λιρες [ame=http://www.amazon.co.uk/Storm-Mid-Tower-Scout-Case/dp/B0027YSEBE/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1341757375&sr=8-3]αυτο[/ame] και ενα αλλο με με 108 λιρες [ame=http://www.amazon.co.uk/Cooler-Master-SGC-5000-KKN1-Coolermaster-Trooper/dp/B005QP4834/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1341757375&sr=8-1]αυτο[/ame] . Το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω παρει ποτε τιποτα απο amazo. Τα μεταφορικα ποσο θα βγουν περιπου? Επισης δεν καταλαβα αν αυτα που ειδα ηταν καινουργια ή μεταχειρισμενα. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούλιος 8, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 Μετα απο ενα θεμα που εκανα εχω καταληξει στο cm storm trooper.Μπηκα να δω τιμες στο skroutz και επεζα σταν 175 ευρω. Μπαινω amazon και σταμπαρω 2 το ενα με 66 λιρες αυτο και ενα αλλο με με 108 λιρες αυτο . Το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω παρει ποτε τιποτα απο amazo. Τα μεταφορικα ποσο θα βγουν περιπου? Επισης δεν καταλαβα αν αυτα που ειδα ηταν καινουργια ή μεταχειρισμενα. Ευχαριστω 1) Για να πάρεις κάτι από amazon χρειάζεσαι πιστωτική. Κάνεις την δουλειά σου πολύ απλά με μιά χρεωστική. Δέν είναι κάτι δύσκολο και θα πάρεις βοήθεια και απο εδώ. Επίσης είναι και ασφαλές από amazon. 2) Γενικότερα όπως είπα και στο ένα είναι ασφαλές και θα βρείς και καλές τιμές. Να αποφεύγεις το .com (αμαερικάνικο άμαζον) μιάς και εκεί πέραν των μεταφορικών θα πληρώσεις και τελωνείο ανάλογα με το τί θα πάρεις. Αυτό αποφεύγεται άν χρησιμοποιήσεις το αγγλικό (.co.uk - η περίπτωσή σου), Γερμανικό και οτιδήποτε εντυός Ευρωπαικής Ένωσης. Στην περίπτωση σου δέν έχεις τελωνεία παρά μόνο μεταφορικά. Από κεί και πέρα, μπορείς να τσεκάρεις το τελικό ποσό μαζί με μεταφορικά, άν πολύ απλά προσθέσεις στο καλάθι το προιόν που θές, και ένα βήμα πρίν την ολοκλήρωση της παραγγελίας στο check out επιλέξεις και τον τρόπο της αποστολής. - STANDARD SHIPPING - EXPRESS SHIPPING - FREE SUPER SAVER (δωρεάν εντός αγγλιάς και ανάλογα την περίπτωση και Ελλάδα) Συγκεκριμένα το mid scout που διάλεξες αφήνει να επιλέξεις FREE που τσέκαρα οπότε και πληρώνεις ότι βλεπεις. Άν χρειαστεί να πληρώσεις τα μεταφορικά αυτά εξαρτώνται από το βάρος συνήθως και τον τρόπο που έρχονται (standard/erxpress). Το trooper που τσέκαρα θα βγεί 180+ οπότε δέν συμφέρει είναι η αλήθεια. 3) Όταν θα δείς ένα προιόν, απο κάτω έχεις συνήθως τα εξής. π.χ >>> 12 NEW 3 USED. Πατώντας στο 12 new, θα δείς 12 πωλητές του προιόντος σε κατάσταση ΝΕΟΥ και όχι μεταχειρισμένου. ΤΤο σημαντικό είναι να κοιτάς πάντα το AMAZON ώς πωλητή μιάς και εκεί θα έχεις τα + της αξιοπιστίας , ενδεχόμενο FREE μεταφορικών η όποιας άλλης ευκολίας. Αυτά απο μένα. Σκέψου και αποφάσισε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Ιούλιος 8, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 Αυτο το FREE Super Saver Delivery ειναι τροπος αποστολης right?Αφου λεει κατι απο 25λιρες και πανω δεματα free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούλιος 8, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 Αυτο το FREE Super Saver Delivery ειναι τροπος αποστολης right?Αφου λεει κατι απο 25λιρες και πανω δεματα free?Ναι αλλά παρόλο που το λέει δέν ισχύει για Ελλάδα πάντα. Είναι ανάλογα πώς θα κάτσει στο προιόν που θα διαλέξεις. Κάνε ένα λογαριασμό και δοκίμασε να κάνεις checkout πρώτα το mid scout και μετα το storm trooper. Στο ένα θα έχεις free στο άλλο όχι, παρόλο που μέσω του amazon δικαιείσαι free λόγω της αξίας του προιόντος. Check it to see what i mean/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Ιούλιος 8, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 Οκ.Επειδη ειμαι σε νετ μολις παω σπιτι κλπ θα κατσω να τα κανω.Αλλα αφου το δικαιουμαστε γιατι δεν γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Ιούλιος 8, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 Συνεχισα το ψαξιμο για αγορα απο ελαδα και θυμηθηκα το bestprice.gr .Εκει το βρηκα στα 149 εδω .Τι ξερουμε για αυτο το μαγαζι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.