Stefanos6 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2004 ρε παιδια εχω μια απορια.εχω χασει τα πιαστρακια τις ψυκτρας της 9800 προ.Μπορω να βαλω οποιαδηποτε πιαστρακια ή πρεπει να βρω της αντιστοιχης καρτας?Παρακαλω πολυ βοηθηστε με!Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanos6 Αύγουστος 4, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Τιποτα ρε παιδια?:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Αύγουστος 4, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 δεν είναι τίποτα τραγικό... αν έχεις άλλα δοκίμασε τα, και αν δεις ότι πιάνουν καλά ΟΚ...Τα ίδια που να τα βρεις??!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanos6 Αύγουστος 4, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Μα δεν την εχω ακομα την καρτα.Θα την αγορασω μεταχειρισμενη και δεν εχει τα πιαστρακια αρα πρεπει να ξερω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Αύγουστος 4, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 "κανονικά" κάνουν.... αλλά ποιος να σου απαντήσει με 100% σιγουριά? Πάρτα μαζί σου, και όταν είναι να την αγοράσεις, τα δοκιμάζεις επιτόπου... η μόνη σίγουρη λύση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.