Seek & Find Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2012 Χαιρετω,Η οθονη μου εχει μονο μια υποδοχη VGA(D-SUB) Και η καρτα δυο DVI-D. Εχω εναν ανταπτορα ο οποιος ειναι DVI-I και δεν μπαινει στην υποδοχη της καρτας γραφικων γιατι η υποδοχη της δεν εχει τρυπες για τα 4 ποδαρακια στην γωνια του ανταπτορα. Τι μπορω να κανω;Ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούλιος 10, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2012 Χαιρετω,Η οθονη μου εχει μονο μια υποδοχη VGA(D-SUB) Και η καρτα δυο DVI-D. Εχω εναν ανταπτορα ο οποιος ειναι DVI-I και δεν μπαινει στην υποδοχη της καρτας γραφικων γιατι η υποδοχη της δεν εχει τρυπες για τα 4 ποδαρακια στην γωνια του ανταπτορα. Τι μπορω να κανω;Ευχαριστω πολυ.Να πάρεις ένα καλώδιο DVI-D σε VGA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Ιούλιος 10, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2012 Χαιρετω,Η οθονη μου εχει μονο μια υποδοχη VGA(D-SUB) Και η καρτα δυο DVI-D. Εχω εναν ανταπτορα ο οποιος ειναι DVI-I και δεν μπαινει στην υποδοχη της καρτας γραφικων γιατι η υποδοχη της δεν εχει τρυπες για τα 4 ποδαρακια στην γωνια του ανταπτορα. Τι μπορω να κανω;Ευχαριστω πολυ.Να αλλάξεις κάρτα γραφικών. Δυστυχώς η θύρα DVI-D(igital) ΔΕΝ έχει μέσα αναλογικό σήμα και δεν μπορείς με έναν απλό αντάπτορα να την κάνεις D-Sub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούλιος 10, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2012 Να αλλάξεις κάρτα γραφικών. Δυστυχώς η θύρα DVI-D(igital) ΔΕΝ έχει μέσα αναλογικό σήμα και δεν μπορείς με έναν απλό αντάπτορα να την κάνεις D-SubΕυχαριστω πολυ φιλος το περιμενα απλα ειπα να κανω μια προσπαθεια μηπως υπαρχει καμια ταρζανια να την γλυτωσω.να'σαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Ιούλιος 10, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2012 Να αλλάξεις κάρτα γραφικών. Δυστυχώς η θύρα DVI-D(igital) ΔΕΝ έχει μέσα αναλογικό σήμα και δεν μπορείς με έναν απλό αντάπτορα να την κάνεις D-SubΕτσι λειτουργω τον υπολογιστη μου εδω και 6 μηνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Ιούλιος 11, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2012 Ετσι λειτουργω τον υπολογιστη μου εδω και 6 μηνες.Τι εννοείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Ιούλιος 15, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2012 Τι εννοείς;απο την οθονη που ειναι VGA στην καρτα οπου εκει μπαινει ενας ανταπτορας και απο VGA γινεται DVI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Ιούλιος 15, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2012 απο την οθονη που ειναι VGA στην καρτα οπου εκει μπαινει ενας ανταπτορας και απο VGA γινεται DVI.Τι DVI? DVI-D DVI-A ή DVI-I? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.