Jump to content

Συνδεση οθονης με καρτα γραφικων

Seek & Find

Recommended Posts

Χαιρετω,

Η οθονη μου εχει μονο μια υποδοχη VGA(D-SUB) Και η καρτα δυο DVI-D. Εχω εναν ανταπτορα ο οποιος ειναι DVI-I και δεν μπαινει στην υποδοχη της καρτας γραφικων γιατι η υποδοχη της δεν εχει τρυπες για τα 4 ποδαρακια στην γωνια του ανταπτορα. Τι μπορω να κανω;

Ευχαριστω πολυ.

Χαιρετω,

Η οθονη μου εχει μονο μια υποδοχη VGA(D-SUB) Και η καρτα δυο DVI-D. Εχω εναν ανταπτορα ο οποιος ειναι DVI-I και δεν μπαινει στην υποδοχη της καρτας γραφικων γιατι η υποδοχη της δεν εχει τρυπες για τα 4 ποδαρακια στην γωνια του ανταπτορα. Τι μπορω να κανω;

Ευχαριστω πολυ.

Να πάρεις ένα καλώδιο DVI-D σε VGA?

Χαιρετω,

Ευχαριστω πολυ.

Να αλλάξεις κάρτα γραφικών. Δυστυχώς η θύρα DVI-D(igital) ΔΕΝ έχει μέσα αναλογικό σήμα και δεν μπορείς με έναν απλό αντάπτορα να την κάνεις D-Sub

Να αλλάξεις κάρτα γραφικών. Δυστυχώς η θύρα DVI-D(igital) ΔΕΝ έχει μέσα αναλογικό σήμα και δεν μπορείς με έναν απλό αντάπτορα να την κάνεις D-Sub

Ευχαριστω πολυ φιλος το περιμενα απλα ειπα να κανω μια προσπαθεια μηπως υπαρχει καμια ταρζανια να την γλυτωσω.

να'σαι καλα

Ετσι λειτουργω τον υπολογιστη μου εδω και 6 μηνες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.