Seek & Find Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2012 Χαιρετω,Η οθονη μου εχει μονο μια υποδοχη VGA(D-SUB) Και η καρτα δυο DVI-D. Εχω εναν ανταπτορα ο οποιος ειναι DVI-I και δεν μπαινει στην υποδοχη της καρτας γραφικων γιατι η υποδοχη της δεν εχει τρυπες για τα 4 ποδαρακια στην γωνια του ανταπτορα. Τι μπορω να κανω;Ευχαριστω πολυ.
Myralis Ιούλιος 10, 2012 #2 Ιούλιος 10, 2012 Χαιρετω,Η οθονη μου εχει μονο μια υποδοχη VGA(D-SUB) Και η καρτα δυο DVI-D. Εχω εναν ανταπτορα ο οποιος ειναι DVI-I και δεν μπαινει στην υποδοχη της καρτας γραφικων γιατι η υποδοχη της δεν εχει τρυπες για τα 4 ποδαρακια στην γωνια του ανταπτορα. Τι μπορω να κανω;Ευχαριστω πολυ.Να πάρεις ένα καλώδιο DVI-D σε VGA?
eloydark Ιούλιος 10, 2012 #3 Ιούλιος 10, 2012 Χαιρετω,Η οθονη μου εχει μονο μια υποδοχη VGA(D-SUB) Και η καρτα δυο DVI-D. Εχω εναν ανταπτορα ο οποιος ειναι DVI-I και δεν μπαινει στην υποδοχη της καρτας γραφικων γιατι η υποδοχη της δεν εχει τρυπες για τα 4 ποδαρακια στην γωνια του ανταπτορα. Τι μπορω να κανω;Ευχαριστω πολυ.Να αλλάξεις κάρτα γραφικών. Δυστυχώς η θύρα DVI-D(igital) ΔΕΝ έχει μέσα αναλογικό σήμα και δεν μπορείς με έναν απλό αντάπτορα να την κάνεις D-Sub
Seek & Find Ιούλιος 10, 2012 Author #4 Ιούλιος 10, 2012 Να αλλάξεις κάρτα γραφικών. Δυστυχώς η θύρα DVI-D(igital) ΔΕΝ έχει μέσα αναλογικό σήμα και δεν μπορείς με έναν απλό αντάπτορα να την κάνεις D-SubΕυχαριστω πολυ φιλος το περιμενα απλα ειπα να κανω μια προσπαθεια μηπως υπαρχει καμια ταρζανια να την γλυτωσω.να'σαι καλα
Mitos175 Ιούλιος 10, 2012 #5 Ιούλιος 10, 2012 Να αλλάξεις κάρτα γραφικών. Δυστυχώς η θύρα DVI-D(igital) ΔΕΝ έχει μέσα αναλογικό σήμα και δεν μπορείς με έναν απλό αντάπτορα να την κάνεις D-SubΕτσι λειτουργω τον υπολογιστη μου εδω και 6 μηνες.
eloydark Ιούλιος 11, 2012 #6 Ιούλιος 11, 2012 Ετσι λειτουργω τον υπολογιστη μου εδω και 6 μηνες.Τι εννοείς;
Mitos175 Ιούλιος 15, 2012 #7 Ιούλιος 15, 2012 Τι εννοείς;απο την οθονη που ειναι VGA στην καρτα οπου εκει μπαινει ενας ανταπτορας και απο VGA γινεται DVI.
eloydark Ιούλιος 15, 2012 #8 Ιούλιος 15, 2012 απο την οθονη που ειναι VGA στην καρτα οπου εκει μπαινει ενας ανταπτορας και απο VGA γινεται DVI.Τι DVI? DVI-D DVI-A ή DVI-I?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.