GoMaR Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2012 Καλημερα , χθες πηγα και εκανα μια βλαμμενη αγορα (αποκωδ. mpeg4) σκαω 40Ε εν ετη 2012 και οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ δεν μπορουν να φτιαξουν ενα σωστο συστημα επικοινωνιας με τον αποκωδικοποιητη και το τηλεκοντρολ πρεπει να ειναι σε απολυτη ευθεια.. Τραγικο ; Που να φανταστεις πως με την σημερινη τεχνολογια θα ειχαμε τετοια προβληματα που υποτιθεται εχουν λυθει προ πολου ; απο αλλου περιμεναμε το προβλημα (καθυστερηση καναλιων) και αλλου μας βγηκε! η ουσια του θεματος δεν ειναι αυτη , αλλα μιας και βαρεθηκα με HTPC , αποκωδικοποιητες , μπλα μπλα μπλα.. θα θελα να μου πειτε αν υπαρχει συσκευη που να τα εχει ολα και συμφερει! Τι εννοω ; media player το οποιο να δεχεται RJ45 για τον NAS που εχω στο δικτυο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ να μπορει να υποστηριζει full hd και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ να μπορει να παιζει απροβληματιστα dvd rip , mp3 , (γτ με αυτα που βλεπω , μπορει ακομα να μη ξερουν ακομα πως να διαβαζουν και τα jpg) δισκο ακομα δεν με ενδιαφερει να δεχεται (καλο θα ηταν βεβαια) να εχει ιντερνετ , να παιζει crysis να ειναι και αποκωδικοποιητης mpeg4 για την τηλεοραση edit: να εχει εξοδο για RCA 2χ1 stereo για ενισχυτη Και το πιο σημαντικο ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ !! Να καταργησω το HTPC και τα λοιπα και να εχω ενα μαραφετι για ολα Δεν ξερω καν αν υπαρχει αυτο το πραγμα που ζηταω. σας ευχαριστω θερμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 8, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 PS3 & PS3 Media Server και το εξάρτημα που μπαίνει για MPEG4. Και παίζει και Crysis [MENTION=7401]alexis2044[/MENTION] Sent from my U8800 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 8, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 σου ειπα και στο μσν , καμμια σοβαρη προταση αλλα θελησες να σπαμαρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιούλιος 8, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 Γιατί δε κρατάς το HTPC και να του βάλεις μια κάρτα τηλεόρασης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 8, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 γτ εχει πληκτρολογιο , μαους (οχι ασυρματα) πρεπει να ειμαι στο τραπεζακι μπροστα για να βαζω ταινιες , να καθομαι στο ιντερνετ , να το ανοιγω και ολα αυτα που εχω βαρεθει.θελω επιτελους να καθομαι στον καναπε , με ενα τηλεκοντρολ να ανοιγει η συσκευη και να μη χρειαζεται να σηκωνομαι απο τον καναπε.θα μου πειτε ασυρματα μαους και πληκτρολογια ;οχι !και περιττα εξοδα και οχι τοσο πρακτικο και για τους αλλους στο σπιτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιούλιος 8, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 Οκ, μιας και δεν έβαλες όριο χρηματικό θα σου προτείνω να δεις τα προϊόντα της Dune (Crysis δε παίζουν + δε γνωρίζω πως συμπεριφέρονται τα τηλεκοντρόλ τους ). Full HD Players » Dune HD GmbH Εγώ όταν τα έψαχνα γλυκοκοίταζα το Dune HD Duo » Dune HD GmbH, αλλά κατέληξα σε ένα raidsonic Επίσης για τα ψηφιακά πουλάει ξεχωριστά η Dune Dune HD Digital TV Stick » Dune HD GmbH PS. Πάντως το internet θέλει πληκτρολόγιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Ιούλιος 8, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 Ψαξε εδω για μοντελα και γνωμες αγοραστών:Δέκτες DVB-T. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιούλιος 8, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 Κράτα το HTPC που έχεις και πάρε ένα DVB stick για TV και ένα ασύρματο σετ kbd/mouse...Διαφορετικά, δεν υπάρχει αυτό που ψάχνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 8, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 Δες μήπως σε βολέψει αυτό: http://www.logitech.com/en-gb/remotes/universal-remotes/6621Εκτός του ότι θα έχεις ένα για όλες τις συσκευές, ακόμα και το a/c, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στον υπολογιστή. Βέβαια το γράψιμο, δεν είναι και το καλύτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιούλιος 8, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 Παίζει πατέντα για να κάνεις το τηλεκοντρόλ λίγο πιο δυνατό πάντως:Άνοιξε το τηλεκοντρολ και βάλε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο στο πίσω μέρος του τηλεκοντρόλ, εκεί που πατάει το led. Άμα τα pins του led είναι γυμνά σε αυτό το σημείο, βάλε λίγη μονωτική εκεί. Το αλουμινόχαρτο φορμαρε το έτσι σφαιρικό/ελιπτικό. Φαντάσου τους προβολείς ενός αυτοκινήτου. Εναλλακτικά, κάποιος που έχει ιδέα απο ηλεκτρολογικά εδώ μπορεί να σου προτείνει πως να αλλάξεις το led αυτό, με κάποιο ποιο δυνατό. Αυτό μόνο άμα είναι IR το τηλεκοντρόλ (βρες μία φωτ.μηχανή και δες το τηλεκοντρόλ μέσα από τη μηχανή, όταν πατάς ένα κουμπί άμα ανάβει το led = IR)BTW, στο pc, μπορείς να βάλεις blutooth remote. Εγώ έχω το ps3 remote στο pc, και πιάνει θαυμάσια. Απλά θέλεις 2 σετ επαναφορτιζόμενων, μιας και ρουφάει αρκετό ζουμί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 8, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 Αυτο που ειπε ο [MENTION=4655]racer[/MENTION]... PS3, με το DVB-T , και το keyb attachnent για το joystick.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 8, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 Πείτε το κι' άλλοι γιατί εμένα με κράζει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 8, 2012 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 Δεν παίζει καμιά μόντα με kinect; Να αράζεις στον καναπέ και να κουνάς τα χέρια σαν ποντίκι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Ιούλιος 8, 2012 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 ps3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 8, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 οχι ps3δε θελω να μπλεξω με media servers και λοιπες πατεντεςδλδ να καταλαβω δεν υπαρχει στο εμποριο καποιος media player που να εχει και αποκωδικοποιητη ; μου φαινεται περιεργο..για οσους αναρωτιουνται αν εχω ψαξει , οχι δεν εχω προλαβει σημερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Ιούλιος 8, 2012 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/mixanima-ola-se-ena-varethika-pia-111203.html#post1063300802 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Ιούλιος 8, 2012 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 οχι ps3δε θελω να μπλεξω με media servers και λοιπες πατεντεςδλδ να καταλαβω δεν υπαρχει στο εμποριο καποιος media player που να εχει και αποκωδικοποιητη ; μου φαινεται περιεργο..για οσους αναρωτιουνται αν εχω ψαξει , οχι δεν εχω προλαβει σημερα..εσυ ειπες να παιζει και crysis -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 8, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 προφανως και εκανα πλακα Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Ιούλιος 8, 2012 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 γιατι δεν παιρνεισ ενα τηλεκοντρολ?μαλιστα υπαρχουν κινεζιες που εχουν και joystick για να λειτουργει και σαν τροκτικοεγω εχω αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούλιος 8, 2012 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 γτ εχει πληκτρολογιο , μαους (οχι ασυρματα) πρεπει να ειμαι στο τραπεζακι μπροστα για να βαζω ταινιες , να καθομαι στο ιντερνετ , να το ανοιγω και ολα αυτα που εχω βαρεθει.θελω επιτελους να καθομαι στον καναπε , με ενα τηλεκοντρολ να ανοιγει η συσκευη και να μη χρειαζεται να σηκωνομαι απο τον καναπε.θα μου πειτε ασυρματα μαους και πληκτρολογια ;οχι !και περιττα εξοδα και οχι τοσο πρακτικο και για τους αλλους στο σπιτι2.4GHz Wireless Rii QWERTY keyboard Touch Pad Mini Receiver For Xbox 360 PC PS3 | eBayRF Wireless Electric Garage Gate Door Remote Control | eBayΚαι παίξε απο τον καναπέ σου, κάτω απο αυτόν, πίσω, στην κουζίνα, στο μπάνιο δεν ξέρω αν θα πιάνει αλλά δεν θα βλέπεις κιόλας.EDIT: Εναλλακτικά κοιτάς για κάτι τέτοιο http://www.estore.com.au/Android_TV_Box_RDM0044.aspx?utm_source=myshopping&utm_medium=cpc&utm_campaign=RDM0044 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.