darkCount Αύγουστος 9, 2004 Author #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 ’ρχισαν και τα παρατράγουδα.... Φρίκαρε το Μόλεξ από τα Amperes....:cry: Κάτι μου θυμίζει αυτό....και ο Unseen δεν το είχε πάθει αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 9, 2004 Author #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Τέρμα τα Μόλεξ....από σήμερα προχωράμε στο στάδιο κολλητήρι.....και χοντρά καλώδια για να είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο τροφοδοτικό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 9, 2004 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 ναι φιλε...κι εγω τα ιδια ειχα παθει... Τραβηξε καλωδιο κατευθειαν απο το psu. Κανενα χοντρο βαλε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 9, 2004 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Πάρα πολύ καλή δουλεία μου αρέσει πολύ . Πως κατάφερες ρε θηρίο και έβαλες το CPU block στο chipset, πολύ στριμόκωλα αλλά το αποτέλεσμα δείχνει τουλάχιστον μέσα πολύ συμμαζεμένο. Με το PSU εφόσον είναι μόνο για το pelt ξήλωσε τα όλα και βάλε ένα χοντρό για την 12άρα (πάρε και από τις δύο) όπως λέει ο unseen να ξενοιάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 10, 2004 Author #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 Έπεσε κολλητήρι χθές που πήγε συννεφο! Είπα να τραβήξω χοντρά καλώδια από μέσα απο το PSU αλλά δεν μου έκατσε. Ήταν πολυ στριμωγμένα εκεί μέσα και δεν χωρούσε το κολλητήρι καν να μπει. Οπότε έκανα το επόμενο καλύτερο πράγμα. Πήρα από 2 διαφορετικές γραμμες 12v και Ground ώστε να μοιράσω το φορτίο. Κόλλησα και καλώδια στα καλώδια του TEC και έβαλα μπρος!! Back in business!!! Και με καινούργιες μνήμες με chipάκια Micron....κάτι απο 3500-3700ΕΒ:banging: Έρχεται και ο νέος mobile από Αγγλία και 8α αρχίσει το σοβαρό ψήσιμο! --->Endu Δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να μπει το μπλοκ στο chipset.Είναι το παλιο μπλοκ του 11 με τα ρακόρ στις άκρες, το οποίο είναι και αρκετά πιο μικρο από τον Σταυροφόρο. Με λίγο κόψιμο το πλέξι και τρύπες στο μέγεθος του chipset έκατσε μια χαρα. Χρειάστηκε βέβαια να "φάω" λίγο τη μόνωση της CPU αλλα τπτ δύσκολο. Φωτό από τις κολλήσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 10, 2004 Author #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 Εδώ η προέκταση των καλωδίων του TEC και η μόνωση στις κολλήσεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.