Jump to content

Crazy Sundays OCZ Petrol 128G SATAIII

HellhammeR

Recommended Posts

Ναι μπορει να ειναι κατωτερος αλλα με 70 ευρω παιρνεις 2 τους κανεις raid και πετανε....

Ακομα και για πιο νεα laptop.Δεν ξερω αν υπαρχουν πολλα που να τερματιζουν το σατα 2.

Εγώ πάντως θα πάρω ένα για το laptop, όσο "χάλια" και να είναι για 70 euro αξίζει

Δεν εχουν ακουστει καλα λογια για τους δισκους αυτους και λενε οτι μετα απο 4-5 μηνες βαρανε μπιελα.

3 χρόνια εγγύηση έχει και να πάρει φωτιά μετά τη 3ετια θα τα έχει βγάλει τα λεφτά του:)

αν δεν εχεις εσυ προβλημα να μενεις χωρις η/υ οποτε χαλαει ο δισκος μεχρι να σου φερουν τον καινουργιο και να περνας λειτουργικο απο την αρχη , θα εχω εγω ? :)

Για τον petrol πάντως όλες οι αναφορές είναι αρνητικές. Φαίνεται να έχει πρόβλημα με τις ΝΑΝD και δείχνει να φθείρεται μέσα σε διάστημα ημερών/εβδομάδων από την αγορά. Ακόμα και με την 3ετή εγγύηση δεν αξίζει.

καλός σας βρήκα παίδες.τον συγκεκριμένο σκληρό τον έχω αγοράσει πρόσφατα από το e-shop και μέχρι στιγμής δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.Επίσης ένας φίλος μου είναι τεχνικός στο e-shop και μου είπε όσοι τον έχουν πάρει μέχρι στιγμής δεν τον έχει επιστρέψει κανένας για service.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.