Jump to content

Νέα τηλεόραση 37" - 42"

vic

Recommended Posts

Ότι λέει ο τίτλος. Τα χρήματα να κυμαίνονται από 500 - 700+ €. Καλό θα ήταν να έχει και 3D (προφανώς). Κάποια προτίμηση σε συγκεκριμένη μάρκα λόγω 3D και ποιότητας εικόνας;

Ακούω προτάσεις.

Ναι αλλά να πάρεις τώρα τηλεόραση και να μην έχει καν 3D τι να τη κάνεις; Να ξαναπάρω τηλεόραση μόλις σταθεροποιθεί το πρότυπο; Σκοπός είναι ο καλύτερος συμβιβασμός δυνατοτήτων και χρημάτων.

Επίσης τη γνώμη έχετε για τα ενσωματωμένα συστήματα που παίζουν ταινίες και τη δυνατότητα σύνδεσης στο internet;

Απο προσφατη (το Πασχα) βολτα που εκανα στα καταστημα και τσεκαρα το 3D, αυτο που μ' αρεσε περισσοτερο ηταν της LG, μετα Samsung και μετα Sony. SmartTV κλπ δεν τσεκαρα.

Καποιο συγκεκριμενο μοντελο δεν εχω στο μυαλο μου αλλα θα ελεγα πριν επιλεξεις να τσεκαρεις αν υποστηριζει και ηχο DTS (σχεδον ολες, τουλαχιστον μεχρι και περσινα μοντελα, επαιζαν μονο Dolby απο τον ενσωματωμενο Player).

ΥΓ: Εγω κοιταγα κατι μοντελα των 2κ € οποτε δεν ξερω αν παιζει κατι διαφορετικο στις φθηνοτερες (πχ η Samsung να υπερτερουσε).

ΥΓ2: Φυσικα αν μπορεις, να πας σε ενα μεγαλο καταστημα να τις δεις απο κοντα.

επειδη εχω την LG 42LM620S εδω και εναμιση μηνα, θα πω οτι κατ'εμε αξιζει τα λεφτα της μεχρι κεραιας!

Εχει παθητικο 3D

Ειναι πραγματικα 100ΗΖ

Ειναι smart TV

Εχει και DVB-S2

Ο media player παιζει τα παντα (και DTS ηχο)

βεβαια το καλυτερο ειναι να πας να δεις και με τα ματια σου ποια σου αρεσει περισσοτερο!

επειδη εχω την LG 42LM620S εδω και εναμιση μηνα, θα πω οτι κατ'εμε αξιζει τα λεφτα της μεχρι κεραιας!

Εχει παθητικο 3D

Ειναι πραγματικα 100ΗΖ

Ειναι smart TV

Εχει και DVB-S2

Ο media player παιζει τα παντα (και DTS ηχο)

βεβαια το καλυτερο ειναι να πας να δεις και με τα ματια σου ποια σου αρεσει περισσοτερο!

Lol, θα ρώταγα εδώ πέρα τι γνώμη έχετε γι' αυτό ακριβώς το μοντέλο. :p Σε forum που διάβαζα πάντως μερικοί είχαν κάποια προβλήματα αλλά κατά βάση λύνονταν με αναβάθμιση του firmware.

Panasonic Rulezzz

Δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο το Plasma.

Θα την χαρεις και θα νιωθεις οτι εχεις κανει την καλυτερη αγορα Ever.

Εγω ειμαι πανευτυχης κατοχος της Panasonic 42U20 @460€ . . . :D

Lol, θα ρώταγα εδώ πέρα τι γνώμη έχετε γι' αυτό ακριβώς το μοντέλο. :p Σε forum που διάβαζα πάντως μερικοί είχαν κάποια προβλήματα αλλά κατά βάση λύνονταν με αναβάθμιση του firmware.

Κοιτα, ολες λιγο πολυ ολο και κατι θα παρουσιασουν. Σε ολα τα μοντελα μπορει να τυχει οτιδηποτε.

Ετσι, αυτα που κοιταμε πριν αγορασουμε ειναι

1 να μας αρεσει η εικονα

2 να μας ικανοποιουν τα χαρακτηριστικα της

3 να ειναι μεσα στο μπατζετ μας!!!

Και αφου την αγορασουμε, ευχομαστε να μας ετυχε καλο κομματι!!!

Και αφου την αγορασουμε, ευχομαστε να μας ετυχε καλο κομματι!!!

Με την LG το συγκεκριμένο κριτήριο δεν ενδιαφέρει και πολύ. Στην χώρα μας έχουν κορυφαίο after sales.

Σε προβληματική LG 47αρα που αγόρασα (δεν θυμάμαι μοντέλο) ένα χαρακτηριστικό (100Hz) δεν έπαιζε σωστά.

Σε 13 ημερολογιακές μέρες από την στιγμή που επικοινώνησα με το support, εγκρίθηκε πιστωτικό στην τιμή αγοράς από το κατάστημα που την αγόρασα για να αγοράσω ότι άλλο θέλω (και τα λεφτά ήταν πολλά, 1400+€). Ίσως βέβαια 13 μέρες σε μερικούς μοιάζουν πολλές, αλλά δεν με απασχόλησε και πολύ γιατί ήταν μέσα Ιουλίου και έλειπα διακοπές.

Επίσης αν δεν κάνω λάθος, έχουν ακόμα και στις 42αρες τηλεοράσεις, 0 dead pixel warranty.

Την καλύτερη εικόνα για λογικά χρήματα θα πάρεις από Panasonic plasma (ιδανικά σειρά G και πάνω)

Την καλύτερη εικόνα με αρκετά περισσότερα χρήματα θα την πάρεις από Samsung LED (ιδανικά σειρά 7 και πάνω). Κάνεις τουλάχιστον λίγη οικονομία στο ρεύμα σε σχέση με τις πλάσμα.

Την καλύτερη αξία/τιμή θα την πάρεις από LG.

Προσωπικά, ακόμα και τώρα δεν θα έπαιρνα 3D, αλλά αυτό είναι θέμα γούστου, τα παραπάνω όχι :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.