Jump to content

Προβλημα με 7970 σε AMD συστημα.

Orgios

Recommended Posts

βγηκαν οι drivers επιτυχως και εβαλα 12.6 δυστυχως η κάρτα κάνει τα ίδια. Οταν παίζω battlefield freezαρει -->black screen (βγαζει η οθόνη μήνυμα mode not supported σαν να προσπαθει να αλλαξει refresh rate) ---> κανει μια τελευταια προσπάθεια να αλλαξει την αναλυση σε 640*480 και είτε παίρνω μια μαυρη οθονη και κανει μόνο του restart , είτε παιρνω μια μονοχρωμη οθονη με κολωνες (καθετες γραμμες) και μενει εκει....

Help please έχω αρχίσει να απελπίζομαι...

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

^Υποψιάζομαι ότι η κάρτα σου έχει σοβαρό πρόβλημα, μήπως να την πήγαινες για service να σου πούνε τη γνώμη και εκεί?

αυτο φοβαμαι αλλά 1ον αγοραστηκε απο εξωτερικο 2ον πουλησα ηδη την 6870 μου

Εχω μια 2η εγκατασταση με τους 12.3 το εκανε και εκει και μαλιστα μια δευτερη φορα κολησε ενω απλα ειχα ανοικτο firefox (εβγαλε η οθονη μου mode not supported)

Δοκιμασα και τα 2 bios και τωρα ετοιμαζομαι για fresh install

οχι δυστυχως... Νομιζα οτι δουλευε επειδη εβγαλε ενα round στο bf3... αλλα ματαια.... εχω δοκιμασει σχεδον ολους τους drivers 12.2 , 12.4 , 12.6 , 12.7b fresh install , ulps disable , τιποτα δεν δουλευει... Ειμαι ανοικτος σε προτασεις....:help1::help1::help1:

Δοκιμη της καρτας σε ενα αλλο συστημα.

Ελεγχος ολων των αναγκαιων παραμετρων της mainboard.

Ισως ενα update bios της καρτας.

Απο θερμοκρασιες πως παει?

πανω απο 57C δεν εχει παει.. Update bios απο την σελιδα της saphire τουλαχιστον δεν βρηκα ακομη, σκεφτομαι να την βαλω και στην 8χpci-e θυρα να δω τι θα κανει....

Drivers για το chipset της mainboard εχεις περασει?

Απο οτι βλέπω έχει και πιο καινουριους τους κατεβαζω τωρα. Μετα θα θελει παλι clean install τους drivers ή δοκιμάζω αμεσα?

Nephiλiμ Μεγεια.

Ευχαριστω:tomato::tomato::tomato::sarcastic:

Τοτε το μονο που μενει ειναι να την βαλεις σε ενα αλλο συστημα να δεις τι κανει.

Αν κανει τα ιδια.........καλο αγωνα με το καταστημα.

Λοιπον.... εκλεισα το o/c στον 1090Τ και περασε για πρώτη φορα το 3dmark!!!! Θα δοκιμάσω με battlefield τώρα όσο αντέχω να δω τι θα κάνει, αλλά έχω την εντύπωση μετα απο 1 μερα και κάτι .:shout::shout::shout: οτι ηταν το.... τροφοδοτικο!!! Μαλλον δεν είναι αρκετό και για oc στον 1090Τ και παραλληλα μια κάρτα σαν την 7970??? Μπορεί... More to come soon...

Αν ήταν τελικά αυτό sorry που δεν το σκέφτηκα νωρίτερα και σας παιδεψα.... :sorry::sorry::sorry:

Υ.Γ. Νομιζα παντως οτι το corsair TX 650 v2 θα ηταν αρκετό....

Φίλε η κάρτα σου πολύ πιθανόν να έχει πρόβλημα, το ίδιο έπαθα και εγώ για αυτό στο λέω, και εγώ από εξωτερικό την αγόρασα και μου την αντικαταστήσανε σήμερα η καινούρια μου κάρτα δουλεύει άψογα.

Δοκίμασέ την σε άλλο σύστημα να δεις. Άμα σου κάνει τα ίδια είναι η κάρτα. Ή πήγαινέ την για service σε κανένα μαγαζί να την τεστάρουνε πάνω σε σύστημα. Εκεί θα σου πούνε αμέσως αν είναι η κάρτα.

Αν είναι η κάρτα καλή τύχη με το μαγαζί που την πήρες από εξωτερικό, ελπίζω να έχει customers support...

Ακόμα και το τροφοδοτικό σου να μην είναι αρκετό και να φταίει αυτό, δεν έχεις να χάσεις και τίποτα άμα την πας για service, ίσα ίσα που θα τσεκάρεις και την κάρτα αν δουλεύει άψογα, οπότε να είσαι ήσυχος.

ενω χθες ειχα ηρεμησει σήμερα επαθα μία απο τα ίδια ενω βολταρα απλα στο internet . Θελω να ελπιζω οτι είναι το τροφοδοτικο αλλα βγαίνει δεν βγαίνει λογικο συμπερασμα :p Δεν έχω και πρόχειρο μηχανημα με αλλη τροφοδοσια να το δοκιμασω, μπορει να κανω καμμια εξορμηση σε κανενα μαγαζι...

Δοκιμασα την μηνμη της κάρτας με σκοπό να δω μηπως αυτη φταίει και πήρα τα εξης αποτελέσματα

memtest.png

Σας λέει τιποτα? γιατι μετα απο μία αναζήτηση στο web δεν πήρα ξεκαθαρη απάντηση...

Λοιπον... ξανα:crazy_pilot::crazy_pilot:

Μου ήρθε έμπνευση και αποσυνδεσα απο την καρτα τα καλωδιο pci-e του τροφοδοτικου και εβαλα adaptors στα 4 pin peripheral connectors , τα συνεδεσα και να μην το ματιαξω... ΔΟΥΛΕΨΕ!!!:yes2::yes2::yes2::yes2::shout::yes2::yes2::yes2:

3d11.png

Το πανω για του λόγου το αληθες, επανηλθε το oc στην cpu και northbridge και εκανα και ενα mild oc στην καρτα ετσι για να είμαι σιγουρος, την στρεσαρω ώρες τωρα και δεν καταλαβαίνει τίποτα (ελπίζω να μην είναι τυχαίο ή προσωρινο)!!!

2 μερες μου εφαγε το είναι μου έλεγξα τα πάντα αλλα νομιζω οτι είμαστε πλέον εντάξει, που να το φανταζομουν και πως?? Σας ευχαριστω όλους για την βοήθεια, εμαθα πολλά και ελπίζω να μην χρειαστεί να ξαναποστάρω σε αυτό το thread παρα μόνο στο διπλανό για τις πρώτες εντυπώσεις (ή τις δευτερες).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.