Orgios Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2012 Μολις πήρα την καρτουλα και δοκιμασα με bf3 στο default φουλαρα τα settings και αρχισαν τα πρώτα no signal........... και μετα restart....:mad: με 12.6 ολα αυτα δοκιμαζω τωρα με 12.7 beta:wall:
evolution Ιούλιος 6, 2012 #3 Ιούλιος 6, 2012 Μολις πήρα την καρτουλα και δοκιμασα με bf3 στο default φουλαρα τα settings και αρχισαν τα πρώτα no signal........... και μετα restart....:mad: με 12.6 ολα αυτα δοκιμαζω τωρα με 12.7 beta:wall: Ποια setting fullares? στο oc? η του παιχνιδιου ?
Orgios Ιούλιος 6, 2012 Author #4 Ιούλιος 6, 2012 του παιχνιδιου.... επίσης νομιζω οτι έχω προβλημα και με τον ηχο στο παιχνιδι λέω νομιζω γιατι δεν καθεται τόση ωρα ωστε να καταλάβω..., να τονισω οτι με την 6870 δεν είχα ποτε προβλημα...
evolution Ιούλιος 6, 2012 #5 Ιούλιος 6, 2012 του παιχνιδιου.... επίσης νομιζω οτι έχω προβλημα και με τον ηχο στο παιχνιδι λέω νομιζω γιατι δεν καθεται τόση ωρα ωστε να καταλάβω..., να τονισω οτι με την 6870 δεν είχα ποτε προβλημα...Tους οδηγους πως τους περασες? δοκιμασες atiman unistaller?, τη σχεση εχει η καρτα γραφικων με τον ηχο ?Yποθετω οτι το παιχνιδι ειναι γνησιο και οχι απο το "θειο" αν ειναι στη 2η κατηγορια δεν νομιζω να εχει νοημα να το συνεχισουμε
Orgios Ιούλιος 6, 2012 Author #7 Ιούλιος 6, 2012 ολα original ειναι και συμβαινουν κουλα πραγματα... τοση ώρα δεν είχα σημα στην οθονη, έβαλα το dv to dvi καλωδιο και τωρα έχω οθόνη....Δεν δοκιμασα atiman uninstaller , θα το κάνω τώρα, το υποτιμησα να πω την αληθεια...
Orgios Ιούλιος 6, 2012 Author #8 Ιούλιος 6, 2012 o ηχος δεν εχει προβλημα (ιδεα μου ηταν) και αλλο παιχνιδι δεν δοκιμασα...
Antonis21 Ιούλιος 6, 2012 #9 Ιούλιος 6, 2012 Bαλε αν εχεις καποιο βαρυ παιχνιδι να δουμε αν στο κανει και αλλου
atiman Ιούλιος 6, 2012 #10 Ιούλιος 6, 2012 Ειχες 6870, που σημαινει οτι σιγουρα πρεπει να αφαιρεθουν τα παντα που αφορουν αυτη.Δυστηχως η νεα εκδοση του uninstaller μου που αφαιρει αυτοματα τις παλιες καρτες θα ειναι ετοιμη σε μερικες μερες (μπορει να την ανεβασω και μεσα στο weekend σαν beta).Παρ ολα αυτα, για τα προβληματα που αναφερεις δεν φταιει αυτο.Πιστευω οτι πρεπει να το δεις λιγο πιο επισταμενα.P.SΑφιερωσε λιγο χρονο στο να διαβασεις στην σελιδα του uninstaller, πως θα αφαιρεσεις τις παλιες καρτες.Θελει λιγο προσοχη, γιατι δεν παραμενουν στο συστημα 'μονες τους', εχουν και παρακλαδια.
Orgios Ιούλιος 6, 2012 Author #11 Ιούλιος 6, 2012 εκτος απο το utility σου , τι αλλο προτεινεις για να αφαιρεσω τους παλιους drivers??
atiman Ιούλιος 6, 2012 #12 Ιούλιος 6, 2012 Για πληρη αφαιρεση δεν υπαρχει τιποτα αλλο. Δεν ειναι θεμα δικης μου προτασης, ΔΕΝ υπαρχει, παγκοσμια !Το προγραμμα (τις τρεις τελευταιες εκδοσεις του συνολικα) το χρησιμοποιουν περιπου 2.000.000 ανθρωποι σε ολο τον κοσμο.Παρ ολα αυτα, οπως εχω πει, το προγραμμα μου, δεν ειναι "μαγος" να μπορει να αντιμετωπισει οτι "τρελλο" υπαρχει στο ανα τον κοσμο συστημα. Προσπαθω να αντιμετωπισω οσο απιθανα πραγματα μπορω να φανταστω, περα απο αυτα που πρεπει.Αυτο σημαινει οτι υπαρχει (ελαχιστη) περιπτωση σε καποιο συστημα να μην αποδωσει οπως ειναι σχεδιασμενο.Αυτος ειναι και ο λογος που πρεπει απαραιτητως να δινουμε βαση σε οποιες προειδοποιησεις μας δινει.
Orgios Ιούλιος 6, 2012 Author #13 Ιούλιος 6, 2012 οποτε η νεα σου εκδοση είναι η μόνη μου ελπιδα?Δοκιμαζω manually να δω τι θα καταφερω... Οτι έχω Amd επεξεργαστή δεν βοηθαει...
venom7 Ιούλιος 6, 2012 #14 Ιούλιος 6, 2012 [MENTION=20727]Orgios[/MENTION]Τρέξε κάνα benchmark και δες αν στο κάνει και εκεί όπως επίσης και τι θερμοκρασίες πιάνεις.
atiman Ιούλιος 6, 2012 #15 Ιούλιος 6, 2012 Δοκιμασε manual.Το οτι εχεις AMD πλατφορμα, πρεπει να σε κανει πολυ πιο προσεκτικο στο manual uninstallation.----Αλλα πριν απ ολα σβησε τις NonPresent cards.
Orgios Ιούλιος 6, 2012 Author #16 Ιούλιος 6, 2012 Μολις τελειωσα ένα ολόκληρο round χωρις κανένα προβλημα, ακολουθησα τον οδηγο που βρήκα εδώ How to Completely Remove Any Driver – BenchmarK3D ---My way:--- για manual uninstall και φαίνεται να δούλεψε... Θα αναφέρω περισσοτερα σε λίγο...
Orgios Ιούλιος 6, 2012 Author #17 Ιούλιος 6, 2012 ειπα να δοκιμασω ένα πολυ mild oc , εβαλα στο trixx 1100 gpu clock 1500 memory clock board power το αφησα 0 και το vddc 1050 όπως ηταν και μου εβγαλε στο λεπτό το παρακάτω μήνυμα... View image: outofmemory ή αυτο θα μου βγάλει ή θα σταματησει ο driver και θα ξαναξεκινήσει παιζει να έπεσα σε μαπα κάρτα??
atiman Ιούλιος 6, 2012 #18 Ιούλιος 6, 2012 Ακολουθησες τον χειροτερο τροπο απεγκαταστασης που θα μπορουσες να βρεις.Οχι δεν εχεις πεσει σε χαλασμενη καρτα.Δεν ακουσες την συμβουλη μου, βγαλε πρωτα τις NonPresent cards, περιγραφω πως να το κανεις.
atiman Ιούλιος 6, 2012 #20 Ιούλιος 6, 2012 Ξεκινας να διαβαζεις απο εδω και κατω μεχρι το τελος της διαδικασιας και να ακολουθεις ακριβως τις ιδιες ενεργειες με τις ιδιες εντολες.Με αυτον τον τροπο (η διαδικασια θα γινεται αυτοματα σε λιγες μερες), θα καταφερεις,,1. Να σβησεις ολα τα οem.inf files που αφορουσαν παλαιοτερους drivers, που ποτε δεν εσβησες.2. Να σβηστουν ολα τα αχρηστα πεδια, που εχουν τους κυριως οδηγους και τις παραμετρους τους και αφορουν και τις NonPresent cards αλλα και αυτην που εχεις, που κανενα προγραμμα που κυκλοφορει δεν τα σβηνει (εκτος απο ενα).3. Να αδειασεις ολα τα πεδια, ωστε να καθαρισει το συστημα και να παραμεινει μονο το λειτουργικο, περιγραφω τους λογους στο γνωστο κειμενο του 7.0.2.4. Ετσι θα μπορεις να εισαι σιγουρος οτι για τα οποια προβληματα παρουσιαστουν, ΔΕΝ θα φταινε οι drivers.P.S.Κακως συζηταμε τετοια θεματα σ αυτο το νημα, αν εχεις καποια αλλη απορεια πανω στο θεμα εγκατασταση - απεγκατασταση, να το συνεχισουμε στο νημα του uninstaller.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.