partsa Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2012 υπαρχει καποιο store με ΓΝΗΣΙΑ parts που να στελνει στην Ελλαδα, για το 3gs συγκεκριμενα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2012 ifixit εχει καλουτσικα ΟΕΜ αλλα δεν εχω βρει κατι αλλο εκτος απο Ebay Αμα ξερει καποιος κατι ας πει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 11, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2012 υπαρχει καποιο store με ΓΝΗΣΙΑ parts που να στελνει στην Ελλαδα, για το 3gs συγκεκριμενα;;Τι ψάχνεις; Έχω ένα φίλο που έχει οθόνη καινούρια. Έσπασε η δική του, πήρε δύο κι έχει τη μία περίσσευμα. Ήταν US και τις έφερε από εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
partsa Ιούλιος 11, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2012 Τι ψάχνεις; Έχω ένα φίλο που έχει οθόνη καινούρια. Έσπασε η δική του, πήρε δύο κι έχει τη μία περίσσευμα. Ήταν US και τις έφερε από εκεί.ψαχνω το πισω καλυμα και το ασημενιο γυρω γυρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 11, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2012 ψαχνω το πισω καλυμα και το ασημενιο γυρω γυρωΘα τον ρωτήσω, αλλά νομίζω μου είπε μόνο για οθόνη.Πάντως ρώτα και τα παιδιά εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιούλιος 11, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2012 Για να ξέρεις το 3gs το κάλυμμα ειναι μαζί με κεραίες και άλλα συναφή και είναι ακριβό, εχει γύρω στα 80-90 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
partsa Αύγουστος 24, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2012 να το χτυπησω? γνησιο λεει αλλα μου φαινονται λιγα τα λεφτα για ολα αυτα που χει πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Αύγουστος 25, 2012 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2012 Legit φαινεται ο τυπος παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Αύγουστος 25, 2012 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2012 Το κάλυμμα δεν είναι απαραίτητο να περιλαμβάνει τίποτα περισσότερο πέραν του πλαστικού.Άλλαξα πρόσφατα σε φίλο 2 φορές,μετά απο 2 γερές πτώσεις.Αν δεν πιάνουν τα χέρια σου πάντως μην την κάνεις την αγορά,μην μείνεις και με τίποτα άλλο στα χέρια και το κλαίς το κινητό.Το γνήσιο πλαστικό δεν είναι τόσο καλύτερο απο τα aftermarket.Ίσως να άντεχε περισσότερο,αλλά και αυτό σχετικό είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezoski Αύγουστος 26, 2012 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2012 Γνησια ανταλακτικα δεν υπαρχουν μονο παρα πολυ καλλα ΟΕΜ.Η apple δεν επιτρεπει την κυκλοφορια ανταλακτικων!Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.