Jump to content

Gaming cases

Mitos175

Recommended Posts

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Ναι βρε αγορι μου δεν διαφωνώ να δεις όσα θες, αλλά αν πχ έχεις μια 6990 κάρτα γραφικών θα χρειαστείς κουτί που την χωράει.

Αν έχεις 10 δισκους θες κουτί που να τους χωράει. Αν δεν μας πεις τι hardware έχεις ή τι σκοπεύεις να βάλεις μέσα μπορώ να σου προτείνω απο αυτό

http://www.thelab.gr/cases-reviews/coolermaster-elite-120-advanced-sti-xora-twn-111143.html

μέχρι αυτό

http://www.thelab.gr/cases-reviews/coolermaster-cosmos-ii-review-o-vasilias-pethane-104036.html

Μια 6950 εχω και μπορει να παω στο μελλον για κανα c/f ή μπορει να παρω μια 7950-70.

Μιτρικη εχω Gigabyte 990FXA UD3.

Στο θεμα δισκων δεν πιστευω οτι θα βαλω ποτε πανω απο 2μηχανικους και 1 ssd :D

Αν πας σε cf αργότερα αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι ένα κουτί με πολύ καλό airflow

Ενα που δοκίμασα πρόσφατα και το σύγκρινα με ένα 600Τ είναι το Nox Xtreme Hummer. Θα βρεις review εδώ στο φόρουμ.

Ενα άλλο πολύ καλό κουτί και τίμιο είναι το παρακάτω

Silverstone Raven 3 | Skroutz.gr

Επίσης ένα απο την Bitfenix

BitFenix Shinobi XL | Skroutz.gr

Το corsair 800D για παράδειγμα δεν θα στο πρότεινα αν πας σε cf καθώς έχει θέμα.

Αν πας να βάλεις υδρόψυξη αλλάζουν τα δεδομένα

Και σε πιο ακριβά γούστα το Cosmos II

Πάντως και με τα 3 τα παραπάνω θα είσαι οκ πιστεύω για την περίπτωση του cf

Αν δεν πας σε cf παίζουν και άλλα όπως

Supercase EL-661 | Skroutz.gr

corsair 300R/400R/500R/550D/650D/600T

και άλλα πολλά ακόμα ανάλογα τα γούστα και τα βαλάντια

Η ερώτηση ήταν σαν μας λές "τι αμάξι να πάρω"

Κυριολεκτικά μπορείς να πάρει κουτί με 20 ευρώ αλλά και με 800€+...

αν δε πείς όριο οικονομικό, και τι θες απο το κουτί για να πλησιάζουμε έστω μιλάμε αόριστα και χωρίς ουσία.

Δεν ειπα οτι θελω για το αμεσο μελλον οποτε το χρηματικο το αφηνουμε.

Αφου το λεω ετσι κι΄αλλιως θελω να δω για να σταμπαρω κατι και ισως το παρω ;)

Γενικως θελω να εχω μια εικονα.

Δεν είναι έτσι. Και εγώ ονειρεύομαι μια Lamborgini αλλά δεν είμαι ούτε καν για να το κοιτάω, όχι για αγορά.

Πρέπει να πείς ένα όριο έστω οικονομικό γιατί αλλιώς μπορώ και εγώ να σου προτείνω κουτιά σαν και αυτό

Lian Li Full Tower Chassis PC-X2000 | Skroutz.gr

αλλά δεν πιστεύω οτι θα δώσεις τόσα.

Εμ είδες; Έφαγες ένα σοκ με την τιμή... :D

Μπα.

Θα μπορουσα να σου πω και 500 αλλα ξεκινανε τα φοιτιτικα + οτι δεν μου αρεσε.

Πιστευω μετα τα πραματα ξεφευγουν και μπενουν αλλα πραματα στην μεση ;)

Μπα.

Θα μπορουσα να σου πω και 500 αλλα ξεκινανε τα φοιτιτικα + οτι δεν μου αρεσε.

Πιστευω μετα τα πραματα ξεφευγουν και μπενουν αλλα πραματα στην μεση ;)

Προσωπικά πάνω απο 150 άντε 180 ευρώ βαριά βαριά για κουτί αν δεν σκέφτεσαι υδροψύξης κλπ τα θεωρώ περιττά

το Trooper αν σου αρέσει πάρε το.

Αρχικώς, ο ορισμός "gaming case" είναι λάθος από μόνος του. Το case δεν κάνει κανένα σύστημα "gaming", ούτε εσένα καλύτερο gamer, ούτε επηρρεάζει με κανένα τρόπο τα παιχνίδια.

Κατά 50% τα case είναι αισθητική (κάτι καθαρά υποκειμενικό), ένα 20% λειτουργικότητα και ένα 30% ποιότητα κατασκευής. Οπότε, για να μπορεί κάποιος να προτείνει οτιδήποτε, εσύ πρέπει να διαλέξεις μερικά case που σου αρέσουν για να μπορέσουμε να σχολιάσουμε πάνω στην ποιότητα/λειτουργικότητά τους. Το να ξεκινάμε να λέμε τι είναι καλό και τι δεν είναι χωρίς να έχουμε ιδέα ούτε για τα γούστα σου αλλά και ούτε για τα χρήματα που διατίθεσαι να δώσεις, δεν είναι τίποτα παραπάνω από χάσιμο χρόνου.

Αρχικώς, ο ορισμός "gaming case" είναι λάθος από μόνος του. Το case δεν κάνει κανένα σύστημα "gaming", ούτε εσένα καλύτερο gamer, ούτε επηρρεάζει με κανένα τρόπο τα παιχνίδια.

Κατά 50% τα case είναι αισθητική (κάτι καθαρά υποκειμενικό), ένα 20% λειτουργικότητα και ένα 30% ποιότητα κατασκευής. Οπότε, για να μπορεί κάποιος να προτείνει οτιδήποτε, εσύ πρέπει να διαλέξεις μερικά case που σου αρέσουν για να μπορέσουμε να σχολιάσουμε πάνω στην ποιότητα/λειτουργικότητά τους. Το να ξεκινάμε να λέμε τι είναι καλό και τι δεν είναι χωρίς να έχουμε ιδέα ούτε για τα γούστα σου αλλά και ούτε για τα χρήματα που διατίθεσαι να δώσεις, δεν είναι τίποτα παραπάνω από χάσιμο χρόνου.

Ανεφερα πουθενα εγω οτι ενα case θα κανει αυτα που λες εσυ?

Δεν νομιζω.

Οπως εχεις καταλαβει απο τα ποστ μου δεν ειναι δυσκολο να καταλαβει κανεις οτι αυτο που με ενδιαφερει ειναι καθαρα.

Αλλωστε ολα τα κουτια που εχω ποσταρει ειναι τιγκα στην πλαστικουρα.

Οποτε και τα γουστα μου ξερεις και το hardware που θα μπει μεσα οπως και το χρηματικο :)

[MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION]

Να σαι καλα και θα δειξει ποσο καλα θα ειναι.-

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.