Mitos175 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2012 Για πειτε μερικα ρε παιδια? Και σε νορμαλ τιμες αλλα και σε προχωρημενη κατασταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούλιος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2012 Πόσα θές "περίπου" να ξοδέψεις ? Θέσε μιά max τιμή. Επίσης σε ενδιαφέρει mid ή full tower. (καμιά φορά δέν υπάρχει χώρος γιαυτό και το ερώτημα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 7, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2012 Πες το hardware που θα βάλεις μέσα όπως και το ποσό που διαθέτεις. Το max όπως είπε πολύ σωστά ο [MENTION=12834]Predator_7[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Ιούλιος 7, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2012 Click Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Ιούλιος 7, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2012 Θελω να δω διαφορα κουτια γενικως για να εχω μια γνωση δεν με ενδιαφερει για αμμεσα Αλλωστε γι'αυτο βαζω ολες τις κατηγοριες τιμων Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 7, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2012 Ναι βρε αγορι μου δεν διαφωνώ να δεις όσα θες, αλλά αν πχ έχεις μια 6990 κάρτα γραφικών θα χρειαστείς κουτί που την χωράει.Αν έχεις 10 δισκους θες κουτί που να τους χωράει. Αν δεν μας πεις τι hardware έχεις ή τι σκοπεύεις να βάλεις μέσα μπορώ να σου προτείνω απο αυτόhttp://www.thelab.gr/cases-reviews/coolermaster-elite-120-advanced-sti-xora-twn-111143.htmlμέχρι αυτόhttp://www.thelab.gr/cases-reviews/coolermaster-cosmos-ii-review-o-vasilias-pethane-104036.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Ιούλιος 7, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2012 Μια 6950 εχω και μπορει να παω στο μελλον για κανα c/f ή μπορει να παρω μια 7950-70. Μιτρικη εχω Gigabyte 990FXA UD3. Στο θεμα δισκων δεν πιστευω οτι θα βαλω ποτε πανω απο 2μηχανικους και 1 ssd Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 7, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2012 Αν πας σε cf αργότερα αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι ένα κουτί με πολύ καλό airflowΕνα που δοκίμασα πρόσφατα και το σύγκρινα με ένα 600Τ είναι το Nox Xtreme Hummer. Θα βρεις review εδώ στο φόρουμ.Ενα άλλο πολύ καλό κουτί και τίμιο είναι το παρακάτωSilverstone Raven 3 | Skroutz.grΕπίσης ένα απο την BitfenixBitFenix Shinobi XL | Skroutz.grΤο corsair 800D για παράδειγμα δεν θα στο πρότεινα αν πας σε cf καθώς έχει θέμα.Αν πας να βάλεις υδρόψυξη αλλάζουν τα δεδομένα Και σε πιο ακριβά γούστα το Cosmos IIΠάντως και με τα 3 τα παραπάνω θα είσαι οκ πιστεύω για την περίπτωση του cfΑν δεν πας σε cf παίζουν και άλλα όπωςSupercase EL-661 | Skroutz.grcorsair 300R/400R/500R/550D/650D/600Tκαι άλλα πολλά ακόμα ανάλογα τα γούστα και τα βαλάντια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Ιούλιος 7, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2012 Εγω απο αυτα που εβλεπα που γυαλησαν ολα τα CM Troper. Επισης μου αρεσε το Thermaltake chaser MK-1. Οπως καταλαβες πολυ πλαστικουρα πανω στο κουτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούλιος 7, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2012 Η ερώτηση ήταν σαν μας λές "τι αμάξι να πάρω"Κυριολεκτικά μπορείς να πάρει κουτί με 20 ευρώ αλλά και με 800€+...αν δε πείς όριο οικονομικό, και τι θες απο το κουτί για να πλησιάζουμε έστω μιλάμε αόριστα και χωρίς ουσία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Ιούλιος 7, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2012 Δεν ειπα οτι θελω για το αμεσο μελλον οποτε το χρηματικο το αφηνουμε. Αφου το λεω ετσι κι΄αλλιως θελω να δω για να σταμπαρω κατι και ισως το παρω Γενικως θελω να εχω μια εικονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούλιος 7, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2012 Δεν είναι έτσι. Και εγώ ονειρεύομαι μια Lamborgini αλλά δεν είμαι ούτε καν για να το κοιτάω, όχι για αγορά.Πρέπει να πείς ένα όριο έστω οικονομικό γιατί αλλιώς μπορώ και εγώ να σου προτείνω κουτιά σαν και αυτόLian Li Full Tower Chassis PC-X2000 | Skroutz.grαλλά δεν πιστεύω οτι θα δώσεις τόσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Ιούλιος 7, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2012 στα 300 βαρια βαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούλιος 7, 2012 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2012 Εμ είδες; Έφαγες ένα σοκ με την τιμή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Ιούλιος 7, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2012 Εμ είδες; Έφαγες ένα σοκ με την τιμή... Μπα. Θα μπορουσα να σου πω και 500 αλλα ξεκινανε τα φοιτιτικα + οτι δεν μου αρεσε. Πιστευω μετα τα πραματα ξεφευγουν και μπενουν αλλα πραματα στην μεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 7, 2012 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2012 Μπα.Θα μπορουσα να σου πω και 500 αλλα ξεκινανε τα φοιτιτικα + οτι δεν μου αρεσε. Πιστευω μετα τα πραματα ξεφευγουν και μπενουν αλλα πραματα στην μεση Προσωπικά πάνω απο 150 άντε 180 ευρώ βαριά βαριά για κουτί αν δεν σκέφτεσαι υδροψύξης κλπ τα θεωρώ περιττά το Trooper αν σου αρέσει πάρε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Ιούλιος 7, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2012 Υδροψυξη δεν θα στηθειτγ πηρα αλλα για οικονομκους λογους τα δινω.οποτε επειδη ειχα ξεκινησει και το κουτι το παραταω και χρειαζομαι καινουργιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.F. Ιούλιος 8, 2012 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 Αρχικώς, ο ορισμός "gaming case" είναι λάθος από μόνος του. Το case δεν κάνει κανένα σύστημα "gaming", ούτε εσένα καλύτερο gamer, ούτε επηρρεάζει με κανένα τρόπο τα παιχνίδια.Κατά 50% τα case είναι αισθητική (κάτι καθαρά υποκειμενικό), ένα 20% λειτουργικότητα και ένα 30% ποιότητα κατασκευής. Οπότε, για να μπορεί κάποιος να προτείνει οτιδήποτε, εσύ πρέπει να διαλέξεις μερικά case που σου αρέσουν για να μπορέσουμε να σχολιάσουμε πάνω στην ποιότητα/λειτουργικότητά τους. Το να ξεκινάμε να λέμε τι είναι καλό και τι δεν είναι χωρίς να έχουμε ιδέα ούτε για τα γούστα σου αλλά και ούτε για τα χρήματα που διατίθεσαι να δώσεις, δεν είναι τίποτα παραπάνω από χάσιμο χρόνου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 8, 2012 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 Storm Trooper.Κανει οτι και το HAF Xμε πιο συμμαζεμενο look.http://www.thelab.gr/cases-reviews/cooler-master-storm-trooper-review-101233.htmlΜεγεια και να περασεις καλα ως φοιτητης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Ιούλιος 8, 2012 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 Αρχικώς, ο ορισμός "gaming case" είναι λάθος από μόνος του. Το case δεν κάνει κανένα σύστημα "gaming", ούτε εσένα καλύτερο gamer, ούτε επηρρεάζει με κανένα τρόπο τα παιχνίδια.Κατά 50% τα case είναι αισθητική (κάτι καθαρά υποκειμενικό), ένα 20% λειτουργικότητα και ένα 30% ποιότητα κατασκευής. Οπότε, για να μπορεί κάποιος να προτείνει οτιδήποτε, εσύ πρέπει να διαλέξεις μερικά case που σου αρέσουν για να μπορέσουμε να σχολιάσουμε πάνω στην ποιότητα/λειτουργικότητά τους. Το να ξεκινάμε να λέμε τι είναι καλό και τι δεν είναι χωρίς να έχουμε ιδέα ούτε για τα γούστα σου αλλά και ούτε για τα χρήματα που διατίθεσαι να δώσεις, δεν είναι τίποτα παραπάνω από χάσιμο χρόνου. Ανεφερα πουθενα εγω οτι ενα case θα κανει αυτα που λες εσυ? Δεν νομιζω. Οπως εχεις καταλαβει απο τα ποστ μου δεν ειναι δυσκολο να καταλαβει κανεις οτι αυτο που με ενδιαφερει ειναι καθαρα. Αλλωστε ολα τα κουτια που εχω ποσταρει ειναι τιγκα στην πλαστικουρα. Οποτε και τα γουστα μου ξερεις και το hardware που θα μπει μεσα οπως και το χρηματικο [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] Να σαι καλα και θα δειξει ποσο καλα θα ειναι.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.