Jump to content

Τhe Walking Dead [FPS]

mchls

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Activision has revealed a new FPS game, based on The Walking Dead universe. As you may have guessed, this new ‘The Walking Dead’ game has nothing to do with Telltale’s titles. The Walking Dead FPS will be developed by Terminal Reality and players will control Daryl as they attempt to avoid detection from zombies that hunt using sight, sound and smell and will choose between fighting them or using stealth to avoid detection. The Walking Dead is planned for a 2013 release on X360, PS3 and PC!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=UTPVu7R0gu0]The Walking Dead FPS Video Game "Teaser" Trailer HD - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=MhR9tAf0U7M]IGN News: Activision's Walking Dead Game Detailed - YouTube[/ame]

wd1lX.jpg

• 8 months later...

Καλη φαση το walking dead που υπαρχει τωρα μ'αρεσε πολυ :p

Aν μπορω να σκοτωσω και να βασανισω τον Carl, το αγοραζω day1.

man, γιατι?

εδω μας εκανε τη χαρη και σκοτωσε τη μανα του

:worship:

Θα μπορουσα να πω ακριβως το ιδιο για την Andrea ομως................:suicide2:

όλα τα παιχνίδια που σέβονται τον εαυτό τους εν έτει 2013 έχουν ένα τόξο....

Ασχέτως αυτού, αφού βασίζεται στο συγκεκριμένο σήριαλ, δε γινόταν να μην είχε τόξο..

Καλη φαση το walking dead...

***SPOILER ALERT***

!!

Σε αλλο φορουμ το εθαψαν ασχημα το παιχνιδι για γραφικα και χειρισμο. Επαιξε κανεις να μας πει μια γνωμη;

Εγώ το άρχισα...ειναι στυλ survival ....

Αρκετά ωραίο μπορώ να πώ...

Το story του θυμιζει και στηριζεται στην σειρα απο AMC..

Και για οποιον βλεπει την σειρα του θημιζει τι γινεται στην 1η,2η season πολυ καθαρα..

Ενα κακο ειναι οτα ειναι νυχτα...

ο φακος φωτίζει στο ελάχιστον και ειναι ολίγον τι δύσκολο να δεις-σκοτωτώσεις τα zombie...

Θέμα χειρισμού ειναι αρκετά δυσκολο...εχει πολλα buttons που μπορεις-χρειαζεται να χρησιμοποιησεις..αν εχεις καποιο Mouse να εχει πληκτρα προγραμματιζομενα ειναι μια χαρα...

Γραφικά 6-7/10 απο εμένα..

Νεότερα μολις παω σε παρακάτω πίστα γιατι κατα ώρας έχω κολλήσει :p

Με το που μπηκε βγηκε.καλα κανουν και το θαβουν.αθλια τα γραφικα και ο χειρισμος.εχει mouse acceleration κιολας και δε βγαινει.

Κάποιος fan που να το συνεχίζει το game...

Κολλησα στην αρχη εδώ και 4μέρες λέμε..help :p

p.s : το σημειο ειναι στο νοσοκομειο που ψαχνεις για τα φαρμακα..

Ενω τα βρισκω ..μετα για να βγω στο parking ειναι χαος-αδιεξοδο παντα η χανομαι η πεθαινω αφου βρισκω καμια ντουζίνα zombies..

Κάποιος fan που να το συνεχίζει το game...

Κολλησα στην αρχη εδώ και 4μέρες λέμε..help :p

p.s : το σημειο ειναι στο νοσοκομειο που ψαχνεις για τα φαρμακα..

Ενω τα βρισκω ..μετα για να βγω στο parking ειναι χαος-αδιεξοδο παντα η χανομαι η πεθαινω αφου βρισκω καμια ντουζίνα zombies..

Τσεκαρε εδω μαν... Σιγουρα θα το βαλω μολις τελειωσω το Bioshock 3 :hehe:

!

Walkthrough ναι μεν υπάρχουν στο youtube αλλα ακομα δεν βρηκα το σημειο που είμαι εγώ :nothing:

p.s : το ξαναλεω μηπως παιζει καποιος..το σημειο που ειμαι ειναι οταν πας στο νοσοκομειο να βρεις τα φαρμακα για τον μερλ και μετα για την εξοδο απο εκει στο parking..

το ξεκινησα και εγω ενταξει απο γραφικα δεν λεει πολλα αλλα εχει χαβαλε ειδικα με το σφυρι γουσταρωωω!

Για μένα έλαβε τέλος το game :)

Τελικα στο σημειο που κολλησα ηταν bug - λαθος δικο μου..

Τερματίστηκε αρκετα γρήγορα..αυτο ειναι το κακό..

Αρκετά μικρο παιχνίδι..

[MENTION=20242]nezoski[/MENTION] που να πάρεις και την βαριά και το τσεκούρι ποιο μετά :p:) εκεί να δείς :devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.