fantacid Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2004 Tα υλικα που χρειαζομαστε(foto): ενα keyboard ενα Neon String ενα τρυπανι ενα κατσαβιδι ενα "δοχειο" για να βαλετε τα keys (μη χασουμε κανενα κ τρεχουμε μετα!) βαθμος δυσκολιας:1/10 απαιτουμενος χρονος:30-45 λεπτα περιπου
fantacid Αύγουστος 3, 2004 Author #2 Αύγουστος 3, 2004 Ξεβιδωνουμε το πληκτρολογιο απο την πισω πλευρα κ βγαζουμε το πανω κομματι που εχει τα πληκτρα. Τα πληκτρα βαγινουν πολυ απλα με το κατσαβιδι με τον εξης τροπο:
fantacid Αύγουστος 3, 2004 Author #3 Αύγουστος 3, 2004 Ενω εχουμε διαλεξει την διαδρομη που θα κανει το string μας κανουμε τις τρυπες(no foto ), το πλαστικο τρυπαει παρα πολυ ευκολα. Συνεχιζουμε περνοντας το string απο τις τρυπες-οδηγους που εχουμε κανει:
fantacid Αύγουστος 3, 2004 Author #4 Αύγουστος 3, 2004 Μολλις τελιωσουμε το περασμα,αρχιζουμε το "δεσιμο" επανατωποθετοντας τα πληκτρα κ βιδωνοντας το καπακι.
fantacid Αύγουστος 3, 2004 Author #5 Αύγουστος 3, 2004 Το αποτελεσμα ειναι καπως ετσι,στη πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο φωτεινο!!(αδικηται αρκετα απο τη φωτο )
fantacid Αύγουστος 3, 2004 Author #6 Αύγουστος 3, 2004 Ελπιζω το δωματιο σας να μην μοιαζει με το δικο μου στο τελος της μοντας :jump:
GoriLLakoS Αύγουστος 3, 2004 #7 Αύγουστος 3, 2004 ..kalo.....κ το δικο μου δωματιο ετσι ειναι στην κυριολεξια......λες ολονων τα δωματια που ασχολουνται με μοντες να ειναι παρομοια????Στοιχιματιζω πως ναι....χε!
GoriLLakoS Αύγουστος 3, 2004 #8 Αύγουστος 3, 2004 Το στρινγκ( )απο που τροφοδοτειται????το καλλωδιο του το εβγαλες απο εκει που βγαινει κ του πληκτρολογιου????
fantacid Αύγουστος 3, 2004 Author #9 Αύγουστος 3, 2004 ναι βγαινουν μαζι κ μπαινει στο κουτι απο μια αδια pci κ φτανει σε ενα molex
GoriLLakoS Αύγουστος 3, 2004 #10 Αύγουστος 3, 2004 Αρχική απάντηση από fantacid ναι βγαινουν μαζι κ μπαινει στο κουτι απο μια αδια pci κ φτανει σε ενα molex ετσι οπως το εχεις βαλει(δηλ σε μια συγκεκριμενη πορεια)φωτιζει ολο ομοιομορφα περιπου???? οσο για τις pci που λες....εμενα ειναι βγαλμενα ολα τα σιδερακια που καλυπταν τις κενες θεσεις κ ειναι περασμενα καμια 5αρια καλλωδιακια....
kostas578 Αύγουστος 3, 2004 #11 Αύγουστος 3, 2004 Πολυ ωραιο :clap: Κατι τετοιο σκεφτομαι να κανω και εγω, μονο που ελεγα να περασω ολο το καλωδιο κατω απο τα πληκτρα.Απο το Hac το πηρες?Με κλειστο το φως φαινονται τα γραμματα?
enduracell Αύγουστος 3, 2004 #12 Αύγουστος 3, 2004 Καλό φαίνεται και εύκολο Aν και δε θα το κάνω ποτέ γιατί πάντα με ανοιχτά τα φώτα είμαι μπροστά στο PC γιατί δε βάζετε τίποτα λαμπάκια μέσα στο πληκτρολόγιο, από τα 5volt της USB δε πιστεύω να είναι πρόβλημα.
fantacid Αύγουστος 3, 2004 Author #13 Αύγουστος 3, 2004 Δε φαινοντα τα γραμματα,αλλα φαινετε ενα φωτεινο "χαλι" κατω απο ολα τα πληκτρα,οχι μονο οι μικρες τελιες που φαινονται στη φωτο.
GoriLLakoS Αύγουστος 3, 2004 #14 Αύγουστος 3, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell γιατί δε βάζετε τίποτα λαμπάκια μέσα στο πληκτρολόγιο, από τα 5volt της USB δε πιστεύω να είναι πρόβλημα. για συνεχισε αυτο που λες...πως δηλαδη με την usb???
fantacid Αύγουστος 3, 2004 Author #15 Αύγουστος 3, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell Καλό φαίνεται και εύκολο Aν και δε θα το κάνω ποτέ γιατί πάντα με ανοιχτά τα φώτα είμαι μπροστά στο PC γιατί δε βάζετε τίποτα λαμπάκια μέσα στο πληκτρολόγιο, από τα 5volt της USB δε πιστεύω να είναι πρόβλημα. κ γω μια απο τα ιδια,παντα με ανοιχτο φως ειμαι. Απλα πεταγοταναι στο δωματιο,κ επρεπε καπου να το βαλω ή να το πεταξω!!!
enduracell Αύγουστος 3, 2004 #16 Αύγουστος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης για συνεχισε αυτο που λες...πως δηλαδη με την usb??? τραβάς από τα 5Volt που τροφοδοτείται η USB (κάπου μέσα στο πληκρολόγιο κοντά στο καλώδιο είναι, θα κολλήσεις ένα καλώδιο και από εκεί σε σειρά ή παράλληλα βάζεις ledάκια τον πέντε volt και πίσω όλα στη γείωση που πάλι θα τη βρεις δίπλα στα 5v. Εννοείται ότι πρέπει να είναι USB το πληκτρολόγιο και να είναι plugαρισμένο στη USB, αν είναι PS/2 μέτρα ή δες από πιο pin παίρνει ρεύματα και κάνε το ίδιο αλλά δε ξέρω στα πόσα volt παίζει το PS/2.Μπορείς να βάλεις και ένα από τα hotkeys που δε χρησιμοποιείς για διακόπτη on off από κάτω αν το ψάξεις... δε έχω κάνει βέβαια τίποτα από αυτά
kostas578 Αύγουστος 3, 2004 #17 Αύγουστος 3, 2004 Και τα PS/2 με 5 βολτ τροφοδοτουνται (το δικο μου τουλαχιστον ) επισης ειχα παρατηρησει πως σχεδον ολες οι αντιστασεις που φαινονται εχουν 5 βολτ στα ακρα τους , οποτε μπορεις να τραβηξεις και απο εκει ρευμα, δεν ξερω μονο αν θα σου βγαλει κανενα προβλημα , αλλα δεν νομιζω , σιγα τα watt που καινε τα λεντακια.
enduracell Αύγουστος 3, 2004 #18 Αύγουστος 3, 2004 δε νομίζω και γω, το πολύ πολύ modάρεις και την 5άρα του PSU σου και δε θα έχεις πρόβλημα
trendy Σεπτέμβριος 4, 2004 #20 Σεπτέμβριος 4, 2004 Δοκίμασα το mod που αναφέρεται εδώ όμως αντιμετώπισα το πρόβλημα ότι το logitech πληκτρολόγιο είναι κάπως "ρηχό" και το neonstring ενοχλεί τα πλήκτρα. Τελικά το έβαλα περιμετρικά του πληκτρολογίου. Σήμερα άρχισε να φαίνεται πολύ ξεθωριασμένο το φως του. Το έχω περίπου 2 βδομάδες πάνω και το pc είναι 24/7 ανοιχτό. Και σας τόσο κρατάει;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.