Jump to content

κλοκαρισμα 560 ti 2gb

Tarlac

Recommended Posts

Kαλησπερα, εχω τη 560 ti 2gb της msi twin frost και θελω να την κλοκαρω.Βασικα θα μπορεσω να παρω 10-15 fps παραπανω?Γιατι αν ειναι να κερδισω 5fps να μην μπω στο κοπο!Εχτες ανεβασα με το afterburner τα core clock(1000) kai ta shader clock(2000) (ειδα 3fps παραπνω) αλλα δε μπορουσα να πειραξω τα ρευματα(οχι οτι θα τα πειραζα γιατι θα εκανα *******).Αν καποιος μπορει να με βοηθησει λιγο τον ευχαριστω προκαταβολικα....

επεξεργαστη εχω τον 6100(ισως να θελει και αυτος λιγο κλοκαρισμα,

αλλα δεν θελω να παρω και καινουργια ψυκτρα)

Αυτο το θεματακι το διαβασες?(ειναι για την 448 βεβαια αλλα θα σε βοηθησει)

http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/gtx-560ti-448-cores-overclocking-108047.html

Τωρα για τα fps αυτο που πιστευω ειναι σε μερικα παιχνιδια μπορεις να δεις διαφορα μεγαλη και σε καποια αλλα να μην παρεις ουτε 1 fps...ασχοληθηκα και γω πολυ λιγο με την gainward που εχω και την εχω παει μεχρι 818/1636/2002(core/shader/mem)..

Αλλα παντα stock την δουλευω γιατι με καλυπτει.

το cpu σου παντως θα τον ανεβαζα οσο μπορουσα..

Ενα ελαφρυ o/c στη καρτα θα το εκανα.

Αλλα αν δεν αντεχει να παιζει η καρτα σου ενα συγκεκριμενο παιχνιδι σε στοκ , μη νομιζεις οτι αν τη κλοκαρεις θα το παιξει.

λοιπον εχω 2 υπολογιστες στον εναν εχω 2500κ+asus maximus gen v+8gb ram

και στον αλλον εχω 6100+Gigabyte MB 990FXA-UD3+8gb ram

Οταν βαζω την καρτα(560 ti) στον πρωτο μου παιζει μια χαρα τα παιχνιδια ενω οταν τη βαζω στον 2ο μου λαγκαρουν(ακομα και αν κατεβασω τις αναλυσεις και τα settings).Συγκεκριμενα το saints row the third+the darkness 2 στο πρωτο υπολογιστη μου παιζει μια χαρα με ολα ultra και σε αναλυση 1920χ1080 ενω με τον 2ο μου λαγκαρει ακομα και σε αναλυση 1280χ720 και με low settings!!!Λογικα φταιει ο επεξεργαστης(6100) αλλα το battlefield 3 παιζει μια χαρα και στους 2 υπολογιστες με ιδια settings(1920χ1080 ολα ultra) χωρις να λαγκαρει!!!!Δε ξερω τι να πω!

Βρηκα αυτο στο youtube [ame=http://www.youtube.com/watch?v=sIclhMUsklY]Saints Row The Third Ultra settings on AMD FX-6100 - YouTube[/ame] πως γινεται να του παιζει τζαμι με το ιδιο συστημα????:flag:

αμα ειναι να λειτουργει ετσι δε θελω να κανω oc αλλα δε μπορω να καταλαβω τι φταιει

Βρηκα τι φταιει και απλα το γραφω και εδω.....Οι bulldozers εχουν θεμα με ορισμενα παιχνιδια (saint's row,the darkness 2 και αλλα που δε γνωριζω)και για να διορθωθουν καποια bugs πρεπει να κανετε update σε beta bios.Το διαβασα και σε ξενα forums αλλα και στο επισημο site του saint's row... αυτα!!!Παω σε intel!!!!:yes2:

Λοιπον το βρηκα!!!!:yes2:

Ξερω οτι εχουμε ξεφυγει απο το topic αλλα τι να κανουμε....λοιπον οποιος εχει καποιο αντιστοιχο προβλημα να παει σε αυτη τη σελιδα FX-Bulldozer fix for valve CEG games. - Steam Users' Forums και να κανει οτι λεει το

παλικαρι ''colleydog666'' μολις κατεβασετε το φακελο και τον ανοιξετε θα τρεξτε το αρχειο ''Orochi-CEG'' και αφηστε το ανοιχτο,μετα ξεκινηστε το παιχνιδι που εχετε το προβλημα και θα ειστε κομπλε!!Αυτο το αρχειο πρεπει να το τρεχετε καθε φορα που θα παιζετε το συγκεκριμενο παιχνιδι!

Λοιπον το βρηκα!!!!:yes2:

Ξερω οτι εχουμε ξεφυγει απο το topic αλλα τι να κανουμε....λοιπον οποιος εχει καποιο αντιστοιχο προβλημα να παει σε αυτη τη σελιδα FX-Bulldozer fix for valve CEG games. - Steam Users' Forums και να κανει οτι λεει το

παλικαρι ''colleydog666'' μολις κατεβασετε το φακελο και τον ανοιξετε θα τρεξτε το αρχειο ''Orochi-CEG'' και αφηστε το ανοιχτο,μετα ξεκινηστε το παιχνιδι που εχετε το προβλημα και θα ειστε κομπλε!!Αυτο το αρχειο πρεπει να το τρεχετε καθε φορα που θα παιζετε το συγκεκριμενο παιχνιδι!

Well done AMD!

Πυρηνικος φυσικος πρεπει να εισαι για να παιξεις ενα παλιοπαιχνιδο:hehe::hehe:

Mπουλντοζα παουα:hehe:

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.