Proteas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2012 Μιας και το αξιοπιστο ΝetGear DG834GT μου δεν χαλασε ολοκληρωτικα μονο η θυρα 1 δεν δινει πλεον internet ειπα να δοκιμασω εναν οδηγο που επεσα κατα τυχη επανω του. Μιας και εχω ηδη αγορασει αλλο οτι και να γινει δεν με νοιαζει αρχιζω πειραματα Μπηκα στο interface του router και βλεπω 3770 down / 946 up καπου εκει γυρω. Mεχρι 24mbps λεει ο παροχος και απο αυτα εχω μονο 4 οκ ... Γυρος 1 και 4674 down / 942 up Περιμενω κανα μισαωρο ανεβαινει το SNR στα κανονικα επιπεδα θορυβου 14/15 (θα εξηγησω αργοτερα) και ξανα προς την δοξα τραβα... Γυρος 2 και 5383 down / 946 up Θα δω πως θα παει σημερα αν εχω δηλαδη αποσυνδεσεις γιατι οσο κατεβαζω το SNR υπαρχει ενδεχομενο για κατι τετοιο και αν επιστρεφει στα κανονικα επιπεδα θορυβου με βλεπω με καμια 16 mbps και ας τον παροχο να λεει οτι θελει. Οπως και ναχει το πραγμα απο 3.7 στα 5.8 και με παιρνει για 7.5~7.8 ανετα. Ο οδηγος εδω προσοχη μονο για κατοχους NetGear DG834GT Πώς να κάνετε την ADSL γραμμή σας πιό γρήγορη | Milkman.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.