Jump to content

msi Ge Force FX 5900 o/c

Elpis

Recommended Posts

ρε παιδια εχω την msi ge force fx 5900SP vtd 128 απo οτι ξερω εχει

χρονισμο πυρηνα 400

μνημης 700

θελω να την ανεβασω λιγακι.. για τις μνημες ξερω.. αλλα για τον πυρηνα ποιο απο αυτα τα τρια αλλαζω ??? (φωτο)

κατι ακομα οι μνημες δεν εχουν ψυξη μονο ο πυρηνας.. λετε να καει η τπτ τετοιο?

ακομα ξερω οτι οταν ανεβαινει η θερμοκρασα χαμηλωνει και ο χρονισμος.. ισχυει ?

απο οτι θυμαμαι μια φοαρα που ετρεχε 3dmark και το εβγαλα μπηκα στο riva tuner και ειχαν "πεσει" πυρηνας και μνημη χωρις να τα πειραξω ακομα μετα απο λιγο στο 3dmark 01se βλεπω μετα απο λιγο λιγοτερα fps....

post-522-1416071129,7568_thumb.jpg

Πρώτα θα πας στο 3d θα αλλάξεις μνήμες και gpu (core) πατάς test, apply, save. Mετά πας 2d βλεπεις αν άλλαξαν οι μνήμες και πατάς save. To low power3d μάλλον δεν παίζει ρόλο. Ανέβαζε σιγά σιγά και δοκίμαζε με το 3δμαρκ2003 αν δεν κάνει σπασίματα (artifacts) είσαι cool ;)

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από Elpis

πως μπορω να "καψω" τις μνημες?

Αν μιλάς για τις κάρτας τότε, τις ανεβάζεις όσο πάνε χωρίς antifacts, βάζεις στο menu των drivers της κάρτας Quality & Performance Settings: HP, OFF, OFF και τρέχεις το Game 3 - Lobby@High Quality, από το 3D Mark 2001, για περίπου 3 ώρες ή 300 loops με disable το title screens....

Μετά ανεβάζεις τα Quality & Performance Settings: Q, 8x, 8x και τρέχεις πάλι το Game 3 - Lobby@High Quality, από το 3D Mark 2001, για περίπου 3 ώρες ή 300 loops....

Μετά βλέπεις αν ανεβήκανε οι μνήμες πιο ψηλά χωρίς antifacts και κάνεις πάλι το ίδιο από τη αρχή....

1.εχω ακουσει απο το hipro καψιμο με dvd αλλα δεν θυμαμαι πως ακριβως..

2.το καλυτερο προγραμμα για να βλεπω αν εχει αρτιφακτς οσο ποιο γραηγορα γινετε?

3.ακομα για καθημερινη λειτουργια ποια ρυθμιση απο αυτες που ειπες ποιο πανω ειναι η καλυτερη και γενικα απο ολες τις ρυθμισεις που εχουν οι drivers?

Αρχική απάντηση από Elpis

αν σε πεταει το 3dmark 01 window φταει η vga??

Αρχική απάντηση από apostglen46

ΝΑΙ.......

Στο 2001 παίζουν σημαντικο ρόλο cpu και μνημη RAM του συστήματος οπότε δεν είναι απόλυτο αυτό για την vga

DMylonas

Εχω την εντύπωση οτι το το τεσυ που αναφέρεσαι είνα για στρεσάρεις την μνήμη του συστήματος και οχι της κάρτας

Elpis τσεκάρισε η ξετσεκάρισε αυτα που είναι σε κόκκινο κύκλο και θα είσαι οκ

post-62-1416071169,9181_thumb.jpg

Μιχάλη εγώ το εφαρμόζω και για τις μνήμες της Κάρτας...... Μετά από τα 100 loops φτάνουνε τους 40C οι δικές μου και ζεματάνε.....

Για τις ρυθμίσεις τρέξε το παρακάτω αρχείο.... Ξεκλειδώνει αρκετά πράγματα....

coolbits_forceware.zip

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.