Elpis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2004 ρε παιδια εχω την msi ge force fx 5900SP vtd 128 απo οτι ξερω εχει χρονισμο πυρηνα 400 μνημης 700 θελω να την ανεβασω λιγακι.. για τις μνημες ξερω.. αλλα για τον πυρηνα ποιο απο αυτα τα τρια αλλαζω ??? (φωτο) κατι ακομα οι μνημες δεν εχουν ψυξη μονο ο πυρηνας.. λετε να καει η τπτ τετοιο? ακομα ξερω οτι οταν ανεβαινει η θερμοκρασα χαμηλωνει και ο χρονισμος.. ισχυει ? απο οτι θυμαμαι μια φοαρα που ετρεχε 3dmark και το εβγαλα μπηκα στο riva tuner και ειχαν "πεσει" πυρηνας και μνημη χωρις να τα πειραξω ακομα μετα απο λιγο στο 3dmark 01se βλεπω μετα απο λιγο λιγοτερα fps.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 3, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 ακομα ενω στην απο πανω φωτο λεει 400 core εδω λεει 300.. τι συμβαινει? ακομα πως μπορω να δω τη θερμοκρασια της καρτας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 3, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 κατι που ξεχασα default τα εξης ειναι : standart 2d = 300mhzlow power 3d = 375mhzperformance 3d = 400mhz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 3, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Πρώτα θα πας στο 3d θα αλλάξεις μνήμες και gpu (core) πατάς test, apply, save. Mετά πας 2d βλεπεις αν άλλαξαν οι μνήμες και πατάς save. To low power3d μάλλον δεν παίζει ρόλο. Ανέβαζε σιγά σιγά και δοκίμαζε με το 3δμαρκ2003 αν δεν κάνει σπασίματα (artifacts) είσαι cool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 4, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 αν σε πεταει το 3dmark 01 window φταει η vga?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Αύγουστος 5, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 ΝΑΙ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 22, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 τωρα ειμαι 780-465-365 χωρις αρτιφακτς.. πως μπορω να "καψω" τις μνημες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Αύγουστος 22, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Elpisπως μπορω να "καψω" τις μνημες? Αν μιλάς για τις κάρτας τότε, τις ανεβάζεις όσο πάνε χωρίς antifacts, βάζεις στο menu των drivers της κάρτας Quality & Performance Settings: HP, OFF, OFF και τρέχεις το Game 3 - Lobby@High Quality, από το 3D Mark 2001, για περίπου 3 ώρες ή 300 loops με disable το title screens....Μετά ανεβάζεις τα Quality & Performance Settings: Q, 8x, 8x και τρέχεις πάλι το Game 3 - Lobby@High Quality, από το 3D Mark 2001, για περίπου 3 ώρες ή 300 loops....Μετά βλέπεις αν ανεβήκανε οι μνήμες πιο ψηλά χωρίς antifacts και κάνεις πάλι το ίδιο από τη αρχή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 22, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 1.εχω ακουσει απο το hipro καψιμο με dvd αλλα δεν θυμαμαι πως ακριβως..2.το καλυτερο προγραμμα για να βλεπω αν εχει αρτιφακτς οσο ποιο γραηγορα γινετε?3.ακομα για καθημερινη λειτουργια ποια ρυθμιση απο αυτες που ειπες ποιο πανω ειναι η καλυτερη και γενικα απο ολες τις ρυθμισεις που εχουν οι drivers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 22, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 τις επιλογες που λες Dmylonas δεν τις εχουν (η δεν τις βρησκω τι να πω) στους τελευταιους drivers της nvidia ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Αύγουστος 22, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Elpis αν σε πεταει το 3dmark 01 window φταει η vga?? Αρχική απάντηση από apostglen46 ΝΑΙ....... Στο 2001 παίζουν σημαντικο ρόλο cpu και μνημη RAM του συστήματος οπότε δεν είναι απόλυτο αυτό για την vga DMylonas Εχω την εντύπωση οτι το το τεσυ που αναφέρεσαι είνα για στρεσάρεις την μνήμη του συστήματος και οχι της κάρτας Elpis τσεκάρισε η ξετσεκάρισε αυτα που είναι σε κόκκινο κύκλο και θα είσαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Αύγουστος 22, 2004 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 Μιχάλη εγώ το εφαρμόζω και για τις μνήμες της Κάρτας...... Μετά από τα 100 loops φτάνουνε τους 40C οι δικές μου και ζεματάνε.....Για τις ρυθμίσεις τρέξε το παρακάτω αρχείο.... Ξεκλειδώνει αρκετά πράγματα....coolbits_forceware.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 22, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2004 μιχαλη τι ακριβως εννοεις δεν πολυκαταλαβα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.