Jump to content

Πρόβλημα με την κάρτα?

Liapis

Recommended Posts

Έχω μια Sapphire Radeon HD 6850 και όταν παίζω WoW μετά απο λίγο βγαίνω στην επιφάνεια εργασίας και όλα είναι περίεργα.. Άμα ξαναμπώ WoW αρχίζουν να χαλάνε και εκεί τα γραφικά. Τι μπορεί να φταίει?

aaaaayc.jpg

κατεβασε το gpu-z και ανεβασε ενα screenshot με τις θερμοκρασιες που αναπτυσει την ωρα που παιζεις Wow.τα σημαδια αυτα ονομαζονται artifacts και υποδηλωνουν οτι κατι δεν παει καθολου καλα με την καρτα.μηπως την εχεις υπερχρονισει?

κατεβασε το gpu-z και ανεβασε ενα screenshot με τις θερμοκρασιες που αναπτυσει την ωρα που παιζεις Wow.τα σημαδια αυτα ονομαζονται artifacts και υποδηλωνουν οτι κατι δεν παει καθολου καλα με την καρτα.μηπως την εχεις υπερχρονισει?

Όχι δεν την έχω υπερχρονίσει.. Η θερμοκρασίες κυμαίνονται απο 50 εως 62 βαθμούς

επομενως αποκλειουμε το θεμα θερμοκρασιων.τι τροφοδοτικο εχεις.εαν μπορεις ανεφερε ολο το συστημα σου και ποιους drivers χρησιμοποιεις(ποιο catalyst)

Τροφοδοτικο εχω ενα OCZ 600W. Drivers και Catalyst έχω τους πιο καινουργιους

Στο κάνει ακόμα και μόλις έχεις ανοίξει τον υπολογιστή?Αν είναι ζεσταίνεται.

Τις θερμοκρασίες από που τις βλέπεις?

Δεν μου το κάνει στην αρχή. Μου το κάνει μετά από κανα μισάωρο που παιζω wow. Τις θερμοκρασιες τις βλεπω απο CPUID HWMonitor

Μήπως να δοκιμάσεις και με το gpu-z όπως ανέφερε και ο chris?Τα συμπτώματα σου είναι τα ίδια που είχα και εγώ με μια Sapphire 9500 που αντιμετώπιζε προβλήματα υπερθέρμανσης επειδή το ανεμιστηράκι της τα είχε παίξει.Μπορείς να δοκιμάσεις να καθαρίσεις το ανεμιστηράκι της κάρτας ή ακόμα πιο extreme ανοίγεις το κουτί και βάλε ένα επιτραπέξιο ανεμιστήρα να την χτυπάει παίξε wow για κανένα μισάωρο και δες αν θα το κάνει.Αν δεν το κάνει είναι θέμα υπερθέρμανσης αν όχι τότε είναι κάτι άλλο.

Έχω μια Sapphire Radeon HD 6850 και όταν παίζω WoW μετά απο λίγο βγαίνω στην επιφάνεια εργασίας και όλα είναι περίεργα.. Άμα ξαναμπώ WoW αρχίζουν να χαλάνε και εκεί τα γραφικά. Τι μπορεί να φταίει?

Σε βγάζει ή εσύ βγαίνεις ??

λοιπον επειδη εχω την ιδια καρτα,αντιστοιχα στο lol και σε εμενα ανεβαζει θερμοκρασιες μεχρι 60-62.οποτε οι θερμοκρασιες σου ειναι κανονικες.το προβλημα σιγουρα δεν οφειλεται εκει.κατεβασε το furmark και αστο να τρεξει κανα 10λεπτο.αν χρειαστεις οδηγιες για τη χρηση του παραπανω προγραμματος,ευχαριστως να σε βοηθησουμε.παντως για καλο και κακο ελπιζω να εχεις την αποδειξη αγορας της

To θέμα είναι αν σου βγάζει τα artifacts ingame ή στο desktop :s.

δοκίμασε να καθαρίσεις το ανεμιστηράκι της κάρτας.

Το καθαρισα. Στην αρχη μου τα βγαζει στο desktop αλλα μετα χαλαει και το game!

όταν παίζω WoW μετά απο λίγο βγαίνω στην επιφάνεια εργασίας και όλα είναι περίεργα.. Άμα ξαναμπώ WoW αρχίζουν να χαλάνε και εκεί τα γραφικά. Τι μπορεί να φταίει?
Δεν μου το κάνει στην αρχή. Μου το κάνει μετά από κανα μισάωρο που παιζω wow.
Εγω βγαινω που και που επιφανεια και τα βλεπω ολα οπως στην φωτο. το παιχνιδι δεν με πεταει

Οσο εισαι μεσα στο παιγνιδι βλεπεις κατι παραξενο?

Drivers και Catalyst έχω τους πιο καινουργιους

Δηλαδη ποιους? - version.

P.S

Μην τον μπλεκετε με θερμοκρασιες, δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.